08.01.04, 10:52
Znajomych ma sie wielu ...przyjaciol tez troche ...ale takich od serca ? Kogos komu byscie zawierzyli swoje wszystkie !!! zale\rozterki i radosci . Oczywiscie bedac pewnym ze ON\ONA tego nigdy nie zdradzi .
No tak... ale teraz wypada zebym sam odpowiedzial :)
Wiec ja mam takiego kumpla ktorego od 15 lat widuje prawie codziennie :) i nie w pracy ;).Oczywiscie sa osobne wyjazdy na wakacje itd ...wiec wtedy sie nie widujemy . Ale w ciagu roku spotykamy sie conajmniej 300 dni w roku :)
Obserwuj wątek
    • buggi Re: Kumpel\a 08.01.04, 11:21
      Kum sie przydaje, ale pela? Nie, raczej nie. Kuma tez, czasem nie kuma. Kum
      kuma. Kur-kuma?
    • kixx Re: Kumpel\a 08.01.04, 11:23
      ja tez mam takiego
      codziennie rano w lustrze go widze
      a potem przez caly czas,gdy jestem w duzym pokoju
    • autobus1313 Re: Kumpel\a 09.01.04, 18:56
      a ja już przestałem ufać ludziom, dlatego ufam tylko sobie.
    • tradycja1 Re: Kumpel\a 10.01.04, 00:47
      Ja bym sie chyba znudzila widokiem i przebywaniem ciagle w towarzystwie jednej
      kumpeli czy kumpla.Rozumiem wiez emocjonalna ale nie ciagle wspolne
      przebywanie.
      Wole spotkania okazjonalne,mieszane towarzystwo blizszych i dalszych znajomych.
      Moze dlatego ze nie mam potrzeby wylewania zali i radosci komus.
      • buggi Re: Kumpel\a 10.01.04, 00:56
        ale tak wszystko w sobie kumulowac i te zale i radosci...hmmmmm.
        • tradycja1 Re: Kumpel\a 10.01.04, 02:02
          Jestem dla siebie najlepszym doradzca ;)
          Nic w sobie az tak nie kumuluje ale takie kumplostwo co sie ludzie za czesto
          widuja zwyczajnie by mnie przytloczyla.
          • buggi Re: Kumpel\a 10.01.04, 09:40
            tradycja1 napisała:

> Jestem dla siebie najlepszym doradzca ;)
            > Nic w sobie az tak nie kumuluje ale takie kumplostwo co sie ludzie za czesto
            > widuja zwyczajnie by mnie przytloczyla.

No nieeee, ja równiez zdaje sie w 90% na siebie, bo tak jest najlepiej i
            najpewniej.
            Lubie slowo "przyjazn" lub " dobra znajomosc", ale " kumplowaie "sie kojarze
            raczej z z czyms niezdrowym, zobowiazujacym, ograniczajacym,przytlaczajacym (
            dobrze to ujelas), lepieniem sie do siebie za wszelka cene do uduszenia. Nie
            wyobrazam sobie wiedziec wszystkiego o kims i odwrotnie, ze ktos o mnie wie
            wszystko co sie da. To bylo by jak chodzenie na golasa;) brrrrr. Niech zyje
            zdrowa przyjazn Tradi! I zdrowa zywnosc tez!

PS.Niemniej jednak mam taka osobe, a nawet dwie, którym dane jest wiedziec
            ciut wiecej o mnie, niz innym. I tak jest dobrze:) Czas na kwawe, a Ty sobie
            spij Tradi:)
            • atob Re: Kumpel\a 10.01.04, 11:29
              Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie .
              Oczywiste jest ze kazdy ma i powinien miec jakies swoje tajemnice . I ja tez takie mam . I nikomu na swiecie pod grozba nawet najbardziej wyrafinowanych tortur ich nie zdradze ...I tak naprawde to nikt nie wie o mnie wszystkiego ;)
            • Gość: kixx Re: Kumpel\a IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 15:48
              > No nieeee, ja równiez zdaje sie w 90% na siebie, bo tak jest najlepiej i
              > najpewniej.
              > Lubie slowo "przyjazn" lub " dobra znajomosc", ale " kumplowaie "sie kojarze
              > raczej z z czyms niezdrowym, zobowiazujacym, ograniczajacym,przytlaczajacym (
              > dobrze to ujelas), lepieniem sie do siebie za wszelka cene do uduszenia. Nie
              > wyobrazam sobie wiedziec wszystkiego o kims i odwrotnie, ze ktos o mnie wie
              > wszystko co sie da. To bylo by jak chodzenie na golasa;) brrrrr. Niech zyje
              > zdrowa przyjazn Tradi! I zdrowa zywnosc tez!
              €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
              Też tak myślę
              a nawet na odwrót
              >

> PS.Niemniej jednak mam taka osobe, a nawet dwie, którym dane jest wiedziec
              > ciut wiecej o mnie, niz innym. I tak jest dobrze:) Czas na*** krwawe****, a
              Ty sobie
              > spij Tradi:)
              >

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
              Bugiiii!!!!!!!
              Z tej strony to Cię jeszcze nikt tu nie zna
              Co to jest to krwawe???

Ps.Tradi ,uważaj,Ty będziesz sobie spać, A Buggi będzie robić krwawe
              • buggi Re: kwawa 10.01.04, 21:21
                nie slyszales o kwawie? To taki nowy rodzaj gimnastyki na miesnie ud:)
                • tradycja1 Re: kwawa 11.01.04, 01:50
                  >I zdrowa zywnosc tez!<

Zdrowa woda!
                  Zdrowa, kwawa Buggi! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka