atob 08.01.04, 11:02 Zartowalem :) Na takie pytanie sie nie odpowiada na publicznym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Kogo kochacie ? 08.01.04, 11:11 a czemu nie! Ja kocham mame, tate, kota, rybki oraz psa;) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Kogo kochacie ? 08.01.04, 11:20 aniola jego należy kochac takie mam wrażenie przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Michelangelo 08.01.04, 11:23 kixx napisał: > aniola > jego należy kochac > takie mam wrażenie przynajmniej Alez koniecznie tzeba go kochac za kaplice sykstynska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxa Re: Kogo kochacie ? IP: *.tele2.pl 08.01.04, 11:34 ja kocham wszystkie zwierzeta. Zwlaszcza chomiki. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kogo kochacie ? 08.01.04, 11:38 kixx napisał: > i mysie pewnie też A mysie - pysie to na 100% juz pewnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxa Re: Kogo kochacie ? IP: *.tele2.pl 08.01.04, 11:38 kixx napisał: > i mysie pewnie też My sie? nie wiem co na to malzonka...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kogo kochacie ? 08.01.04, 13:54 chciałam napisać,że siebie,ale habilitowany też siebie,więc muszę jakiś inny obiekt sobie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kogo kochacie ? 14.01.04, 23:35 Panie kocham, nie wszystkie, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Kogo kochacie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:46 Misiu, pora na pastylki. A panie przestan juz kochac bo masz chore nadgarstki. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kogo kochacie ? 14.01.04, 23:57 Misiu, to do swojego wafla, jeśli już musisz koniecznie ujawniać to publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Kogo kochacie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:59 Misiaczku, spokojnie, juz puszczamy pradzik... Lepiej??? Jesli nie to lobotomijka jest nasza specjalnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kogo kochacie ? 15.01.04, 00:04 Lobotomię zalecałem temu co stracił twarz i nick, bo manię prześladowczą miał :( -- Z tymi idiotami się nie wygra inaczej niż ignorem. Odpowiedzi na ich prowokacje to ich jedyny pokarm. Tym się żywią. Po prostu należy ich zagłodzić, aż się wyniosą na jakieś inne forum, na którym będą pasożytowali do czasu, aż i tam się na nich poznają. /Admin Wa-wy J_Karolak/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Kogo kochacie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 00:07 Masz misiaczku kompleks kogos kto ma twarz i nick? Tego niestety nie leczymy - nas interesuje mozg (w twoim przypadku jego brak) - nie twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kogo kochacie ? 15.01.04, 00:20 . -- Z tymi idiotami się nie wygra inaczej niż ignorem. Odpowiedzi na ich prowokacje to ich jedyny pokarm. Tym się żywią. Po prostu należy ich zagłodzić, aż się wyniosą na jakieś inne forum, na którym będą pasożytowali do czasu, aż i tam się na nich poznają. /Admin Wa-wy J_Karolak/ Odpowiedz Link Zgłoś