Dodaj do ulubionych

TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie

14.07.10, 13:43
panie redaktorze-ta firma na ktora tak czekaaja w warszawie nazywa sie tj max
a nie tak jak panstwo to podaja ze jest to tk maxx
i apropos tych sklepow-mozna zakupic super zeczy-od ciuchow po garnki
pozdrawiam serdecznie i zycze pomyslnosci
Obserwuj wątek
    • sportif Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars 14.07.10, 13:54
      na dole Domów Centrum wszystko jest zasłonięte na czerwono i wszędzie napisy tk
      maxx i że szukają pracowników, a otwarcie jesienią.
      • Gość: g Ciekawe jak z cenami... IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 14:08
        Ciekawe jak będzie z cenami. W UK ceny markowych rzeczy w TK Maxx są naprawdę
        rewelacyjne, nawet po "polaczkowym" przeliczeniu na złotówki, u nas zapewne te
        ubrania będą o 10% tańsze niż w sklepie, a dodatku tylko takie które kompletnie
        nie schodzą w zwykłych sklepach.
        • rekin.finansjery Re: Ciekawe jak z cenami... 14.07.10, 14:19
          We wszystkich outletach sa towary, ktore zalegaja na polkach i nie sprzedaja sie
          na high streetach czy zwyklych designerskich sklepach.

• Gość: g Re: Ciekawe jak z cenami... IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 15:06
            Nie ucz ojca dzieci robić. Jednak zauważ, że w np. UK w outletach w większości
            nie leżą "śmiecie" takie jak u nas, tam ponad połowa rzeczy sprzedawanych jest
            warta uwagi klienta - u nas może 1 na 10.
            • Gość: buahahhahahahha Pierwsze zdanie artykulu mnie rozwalilo..... IP: 62.173.80.* 14.07.10, 15:48
              jaka wies....
            • Gość: novy Re: Ciekawe jak z cenami... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.10, 19:17
              Tyle ze Tk Maxx to nie jest typowy outlet i z pewnoscia jak juz bedzie w
              Warszawie to zobaczycie roznice pomiedzy Tk Maxx a outletem
        • Gość: shogun_x Co to znaczy outlet IP: *.mts.mb.ca 14.07.10, 17:44
          Ta informacja jest dla tych ktorzy nie znaja jeszcze angielskiego a
          takze dla tych redaktorow ktorzy juz nie umieja po polsku; outlet =
          sklep firmowy. Cos mi sie wydaje ze jednym z warunkow zatrudnienia w
          Polsce powininna byc znajomosc jezyka polskiego bo z angielskim nie
          jak widac nie ma problemow
          • rekin.finansjery Re: Co to znaczy outlet 14.07.10, 18:38
            Raczej "sklep firmowy z rzeczami uszkodzonymi badz posezonowymi" :)

Prawdziwe sklepy firmowe to bardziej na high streetach.
    • swinton tanie, markowe 14.07.10, 14:23
      95% tych marek to nawet moja zona nie zna.

Co do ceny to np. łyżka wazowa - TK MAXX 4GBP, M&S 3GBP. I wygladąja identycznie. Na tej z TKM nie było orginalnej etykiety wiec nie wiadomo co to za marka.

Ładna męska koszula flanelowa - 28GBP, marka nieznana; ładniejsza w małym sklepie - 25GBP, po przecenie, tez nieznana marka.

Buty wychodzą mi taniej w normalnych sklepach na przecenach niz w TKM.

Moja opinia - sklep dla biednych którzy chcą by ktoś nazwał ich snobami.
      • Gość: g Re: tanie, markowe IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 15:04
        Ja zakupy robię wyłącznie w TK Maxx (mówię tu o Londyńskich TK) i nie ze względu
        jakiejkolwiek biedy, rzeczy tam sprzedawane są w większości bardzo dobrej
        jakości i ciekawym wyglądzie a szkoda mi marnować £ na ubrania z nowych
        kolekcji, które i tak za rok tam wylądują.
        • Gość: alek Re: tanie, markowe IP: *.187.244.26.ip.abpl.pl 14.07.10, 16:45
          akurat w Londynie to kupowałem w tk maxx koło Brent Cross, w weekend ludzi jak w
          primarku, ale tanio i dobra jakość
      • lili-2008 Re: tanie, markowe 14.07.10, 15:24
        Podaj te marki, może ktoś inny rozpozna.
        Byłam parę razy w TK Maxx podczas odwiedzin w UK u szwagra.
        Oprócz marek średniopółkowych widziałam też sporo wysokopółkowych.
        Nie widziałam "marek nieznanych".
        A TK Maxx, jak outlet - nie zawsze fajne, nie zawsze modne i nie zawsze naprawdę
        tanie. Czasem lepiej kupić ciuch młodego, niezależnego projektanta.
      • Gość: Novy Re: tanie, markowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.10, 19:22
        No to zona zna chyba malo marek,bo jesli nie znac Calvina Kleina, DKNY,
        Armaniego, Nike, Pumy, Adidasa, Bencha, Benettona, Chloe, Versace, Pucci, Prady,
        Dolce Gabbane, Joop itp. to faktycznie nie zna za wiele. A te marki w TK Maxx
        pojawiaja sie i nie sa rzadkoscia
      • Gość: katiusha Re: tanie, markowe IP: *.gromada.pl 16.07.10, 10:43
        Chyba pomysliłeś sklepy. W TK Maxx masz oryginalne metki - wiec widzisz
        jakiej marki produkt kupujesz. TK Maxx tylko wstawia sowje sklepowe metki
        z ceną przed i po obniżce. Oczywiście w polskich sklepach TK Maxx pojawiły
        się też marki, które debiutują na naszym rynku.
    • Gość: T !!!!J!!! Max TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: 64.241.157.* 14.07.10, 14:55
      Nie ma czegos takiego jak TKMax. Jest TJMax, ta sama grupa do ktorej nalezy
      Marshall's. No chyba, ze specjalnie dla Polski firma zmienia wizerunek.
      Sklep ma czasami niezle rzeczy i naprawde tanio. Ale ogolnie to mizerota.
      • Gość: g Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 15:09
        Wpierw sprawdź a potem zaprzeczaj:

www.tkmaxx.pl
        www.tkmaxx.com
        Jest to marka na rynek europejski, TJ MAXX - na rynek amerykański.
      • Gość: Novy Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.10, 19:25
        W Europie sklepy nazywaja sie Tk Maxx
    • holgerhans Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywozić... 14.07.10, 15:00
      Najbardziej mnie śmieszy jak widzę że na przystanku tramwajowym
      czeka sobie laska z torebką Louis Vuitton (oryginał za 2 tys euro)i
      trzyma ją z taką dumą jakby posiadała coś oryginalnego i
      niepowtarzalnego. Po wakacjach masa takich torebek, zegarków na
      rękach, okularów znanych marek za kilka euro sztuka pojawi się
      ponownie w kraju...
      • Gość: g Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 15:11
        Dlatego już w niektórych krajach granicy z taką torebką nie przekroczy, z racji
        zaostrzonego prawa. Drugą rzeczą jest to, że może takim osobom grozić
        odpowiedzialność karna - również na granicy.
      • Gość: gosc Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: *.dyn.optonline.net 14.07.10, 15:15
        A mnie najbardziej smieszy to umilowanie do ciaglego "markowania" towarow. Dla
        mnie jest to przejaw proznosci, kompleksow i ... glupoty. Wydac na torebke 2000
        jak za 1/10 ceny moge kupic identyczna, tylka nie "markowa". Klasyczny objaw
        tych 3 cech, ktore wczesniej wymienilem.
        • Gość: g Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 15:26
          Rozumiem kupowanie rzeczy tańszych, na bazarkach, supermarketach - ale niestety
          nie zrozumiem kupowania rzeczy podrobionych za 1/10 ceny to jest »»» kradzież
          «««, nie pomyślałeś zapewne o tym?! Ciekawe co w wypadku gdyby Twoje pomysły
          ktoś podrabiał, zapewne płakał byś i szlochał...
          • Gość: niespodziewany Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: *.chello.pl 15.07.10, 00:11
            jaka kradziez ,?..zaplaciles to twoje ,moze nie?........a jak koreanczycy
            podrabiaja japonczykow ,to co samochod tez ukradles?.......skoro jezdzisz
            koreanczykiem to znaczy ze podroba ,wiec do pudla cie gadzie...........!!!
        • lili-2008 Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz 14.07.10, 15:32
          Wtedy kupujesz podróbę, a to jest paskudne.
          Jak nie chcesz wydawać na torebkę 2000 albo nie masz tyle pieniędzy to
          należałoby też odpuścić sobie podróbę. Dla mnie to też forma lansu.

Nie każdy musi rozumieć czyjeś zamiłowanie do mody. Czy chcesz, czy nie moda
          wiąże się z pewnymi markami, które później są inspiracją dla ciuchów w
          sieciówkach, które Ty też nosisz.

To, że ktoś chce mieć oryginał (a za pomysł i projekt się płaci, na szczęście
          poza Polską ludzie zdają sobie z tego sprawę), a nie ordynarną podróbę nie
          świadczy o próżności, kompleksach i głupocie.
          O tych cechach może za to świadczyć ocenianie kogoś, że jest pusty, bo jest
          gotów wydać parę tysięcy na sukienkę.

Czy chcesz, czy nie, moda zawsze była i będzie wokół nas. Ty możesz, w ramach
          buntu, ubrać się w worek na ziemniaki, ale nie odmawiaj innym prawa do czerpania
          radości z mody. Stać ich, nie okradają przecież Ciebie z oszczędności, więc nie
          wtryniaj nosa w nie swoje sprawy.

Amen
          • holgerhans Kazda podróbka to kradziez pomysłu 14.07.10, 15:56
            KTÓRE TO PRZYKAZANIE? - NIE KRADNIJ.
            AMEN
            • lili-2008 Re: Kazda podróbka to kradziez pomysłu 14.07.10, 16:11
              To chyba oczywiste, że kradzież.
              Dlatego albo oryginał albo nic.

AMEN:P
              • Gość: niespodziewany Re: Kazda podróbka to kradziez pomysłu IP: *.chello.pl 15.07.10, 14:06
                a roznica jakas jest?
                w cenie tylkochyba.wiec wszystko to sa oryginaly............wiec o co ten krzyk
                ?..........
            • Gość: niespodziewany Re: Kazda podróbka to kradziez pomysłu IP: *.chello.pl 15.07.10, 14:06
              a co ty katol?
      • Gość: ryszaro Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: 217.154.243.* 14.07.10, 16:11
        Niepowtarzalne rzeczy tworzy natura - cięzko jest to skopiować
        Wszystko inne jest powtarzalne i nic w tym nadzwyczajnego
      • Gość: niespodziewany Re: Bardziej się opłaca podróbki z Turcji przywoz IP: *.chello.pl 15.07.10, 00:09
        A moja zonka ma ORYGINALY !!!..............i to wcale nie drogo na wyprzedazy w
        MACYS`ie,Bloomisiu lub z Saks-a...mozna cos tez znalezc u niej z Bergdorf-a i
        Goodman-a...........
    • lili-2008 Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars 14.07.10, 15:17
      mylisz się - TK Maxx
    • Gość: mimi TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:18
      No już mamy taki outlet Factory w Ursusie pod Warszawą. Dziurawe swetry,
      zmechacone bluzki, poszarpane spodnie.... ceny niższe realnie o 20-30 %.
      Często fikcyjne obniżki, z reguły nie są to rzeczy które da się nosić. Kto
      widział outlet za granicą zobaczy różnicę! Szkoda, a tak na marginesie to
      nazwa powinna brzmieć "Śmietnik" a nie outlet, bo to byłoby bardziej prawdziwe.
    • Gość: OS TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.10, 16:02
      Jeśli to ma wyglądać tak jak TK Maxx w CH M1 w Czeladzi to nie ma po co iść.
      Jedyne znane marki to sportowe, tyle, że ceny wiele nie różnią się od tych z
      salonów firmowych.
      • Gość: babajaga TO JEST TJ MAXX!!!!! IP: 72.54.39.* 14.07.10, 16:09
        • Gość: g Re: To jest TJ MAXX!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.10, 17:03
          Kolejna mądrala co nie umie czytać, zakazać wam wypowiedzi. Dla pewności
          obejrzyj zdjęcie, żebyś nie dawała kolejnego głupiego komentarza:
          sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs047.ash2/35691_411581839639_132521704639_4374715_5694250_n.jpg
    • Gość: karola TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: 152.62.109.* 14.07.10, 17:05
      TK MAXX w Pl???to bzdura!moze i bedzie ale ceny napewno nie beda
      takie jak na zachodzie... mieszkam w Irelandi tu tez jest Tk Maxx
      bywam w nim i trafiam na cenowe okazje markowe i niedrogie ubrania a
      pochodze ze Slaska i tam tez jest Tk Maxx ale tam niestety ceny
      sklepowe!!!oszustwo!!!
      • Gość: Janek Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: 212.180.160.* 14.07.10, 17:27
        To siedź w tej swojej Irelandii i nie wracaj.
        • Gość: goscUSA Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.itt.com 15.07.10, 01:52
          Tj MAx (TK Max)jest okey , wole Home Depot, po co ludziom tyle szmat
          tego nie rozumiem
        • Gość: niespodziewany Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.chello.pl 15.07.10, 14:08
          nno chyba do ciebie na pewno nie wroci...........nie buj sia..............widze
          ze cie zazdrosc dopadla,fe cieciu ,fe.......
    • krwawymsciciel TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie 15.07.10, 11:45
      czyli znowu lumpeks w centrum miasta. supercool.
      • Gość: qwerty Tk Maxx w PL! A gdzie jest łał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:09
        Niestety Tk Maxx w wersji PL nie jest żadną rewelacją ani okazją.
        Wielokrotnie robiłem zakupy w sklepach tej sieci w Londynie czy
        Dublinie i jestem zgodny co do tego, że można tam trafić na
        rewelacyjne okazje (gajer YSL za 130euro, torebka MiuMiu za 180euro,
        jeansy DK czy Diesel za ok40-50 euro). Niestety po dwóch wizytach w
        sklepach we Wrocławiu stwierdzam, że ktoś znowu probuje Polakom
        wcisnąć największy badziew-dodakowo zarabiając na tym dwukrotnie.
        Towary w sklepie we Wrocławiu były beznadziejne (kiepskie marki,
        większość albo nieznana albo z niższej półki), przestarzałe
        (conajmniej kilka sezonów) i potwornie drogie (czasami miałem
        wrażenie że są to "regularne" ceny sklepowe.
    • tadeuszkarwinski www.muzodajnia.pl 16.07.10, 11:39
      Apropos taniego wysokiej jakości tym razem MUZYKA:

Serwis muzyczny „Muzodajnia.pl” największej sieci komórkowej -Plus
      pozwala za grosze w pełni legalnie ściągać muzykę na telefon
      komórkowy lub komputer. Niektóre utwory można kupić na portalu nawet
      dwa tygodnie przed premierą w sklepach.

Muzodajnia.pl jest dostępna nie tylko dla klientów sieci Plus, ale
      dla każdego - stworzono ją dla wszystkich fanów muzyki. Już za 5
      złotych brutto miesięcznie można mieć do ściągnięcia aż 25 utworów
      mp3, a jedną płytę można skompletować już od 1 do 3 złotych (cena
      jednego utworu zaczyna się od 8 groszy!)

Muzodajnia.pl zawiera kilkaset tysięcy tytułów pogrupowanych w 6
      głównych kategoriach: Pop, Dance, Hip-Hop & R’n’B, Rock, Klasyka i
      Jazz, Inne, organizowane są liczne konkursy, pojawiają się ciekawe
      newsy muzyczne i plotki z życia gwiazd. Użytkownicy mogą też dostawać
      linki z najciekawszymi pozycjami Muzodajni w danym tygodniu poprzez
      newsletter mms. Serwis bogaty jest w teledyski, wywiady, galerie
      foto, biografie itp. Na listach polecanych Muzodajni znajdują się
      przeboje popularnych stacji muzycznych, takich jak radio ESKA czy
      telewizja MTV, ale również chillout, country, reggae, muzyka filmowa,
      elektroniczna, ludowa.
    • Gość: Goha TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: *.ec.europa.eu 16.07.10, 12:13
      No tak i pewnie jak wszystkie outletowe sklepy do tej pory w Polsce
      bedzie sprzedawac szmaty, a ceny beda wywindowane na maxxa. Mam
      nadzieje, ze sie myle
    • Gość: BiKej Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:29
      Bardzo się cieszę, że powstają kolejne sklepy. To konkretne centrum handlowe
      dobrze się rozwija i powoli staje się moim ulubionym miejscem na zakupy.
      Pozdrawiam :)
    • Gość: pracownik tkmaxx Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.awakom.net 26.07.10, 20:58
      pracuje w tkmaxx.
      - z doświadczenia mogę wam powiedzieć ze prawdziwe perełki znikają tego samego
      dnia którego je wykładam na sklep niestety. Na szczęście dostawy są codziennie
      wiec warto tam wpadać.
      - Na przecenie zostają same szmaty, które nawet wody dobrze nie wchłaniają.
      - Moja ulubiona marka której wcześniej nie znałem to Cold Method.
      - Drogo było na otwarcie ale po pół roku spuścili z tonu i obniżyli ceny.
      - Dobra rada: Zanim cokolwiek kupicie radze uważnie obejrzeć bo zdarzają się
      rzeczy uszkodzone
      - do warszawy będą z pewnością rzucać najlepszy towar bo inaczej szybciej stracą
      klientów niż zyskają :)
    • Gość: Fashion Marketng Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.mofnet.gov.pl 24.08.10, 13:13
      TJ Maxx to nazwa używana w Stanach a w europie firma przyjeła nazwę
      TK Maxx zanim zaczniecie pisać opinie na temat że taka nazwa nie
      istnieje to należało by trochę wiedzieć o świecie mody i firm jakie
      są i ile mają nazw wzależności od kraju.
    • Gość: sonia2011 TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: *.centertel.pl 02.06.11, 13:49
      Jeżeli mowa o tanich markowych ciuchach to polecam wam Stliago. To klub zakupowy, coś na zasadzie zakupów grupowych. Podczas krótkich kampanii można kupić ciuchy, buty, dodatki bo sporo niższych cenach, do 70%. Mają tam m.in. Diesel itd.
    • Gość: bufffon TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: 80.87.35.* 12.07.11, 00:03
      Do wszystkich mądrali, którzy wypisują jak to tanio i dobrze jest TK Maxx w GB czy Irlandii a u Nas to tylko syf i nieznane marki w kiepskich cenach. Dziś kupiłem w Poznańskim TK buty K Swiss które są obecnie na stronie internetowej K Swiss do kupienia za 109 euro. W TK te same buty kosztowały 124,99 zł, piękna sprawa! Dziś przekonałem się że można tam trafić naprawdę dobry, markowy ciuch w rewelacyjnej cenie. Wiadomo, są też lipne towary ale jak już ktoś pisałał, trzeba poszukać i coś się znajdzie. Pozdrawiam Wszystkich Kosmopolitów !!!
    • Gość: anonim TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Warszawie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 21:02
      www.photoblog.pl/porzadkiwszafieeee
    • Gość: gosc Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 11:10
      Czy ktoś wie dlaczego w USA to się nazywa TJ Maxx a u nas TK Maxx?
      • Gość: Juli Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.chelmnet.pl 20.08.12, 00:49
        Bo nazwa handlowa TJ Maxx była zajęta w Europie to zmienili na podobną TK Maxx
      • Gość: anon Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.chelmnet.pl 06.02.13, 00:10
        bo nazwa TJ Maxx byla w europie zajeta
    • malwi-5 Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars 04.08.11, 10:41
      Faktycznie można natknąć się na super okazję. Można też skorzystać z internetowych form zakupów markowych ubrań z dużymi rabatami, na przykład w klubach zakupowych
      • Gość: prutus Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 13.02.12, 12:13
        Ja tam nie widzę u nich niskich cen... Np. to samo tutaj - www.kolorowemarzenia.pl/search/?q=mmdadak znaleźliśmy taniej... podobnie jak rzeczy od większości marek.
        • Gość: BUC SPAM po 6 miesiacach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 19:17
          A fuj!
    • joanna100-19 markowe i oryginalne... 17.05.12, 12:28
      Jeśli ktoś chce kupić naprawdę markowe ubrania, a nie odrzuty z kolekcji i końcówki serii, to warto kupować w amerykańskich markowych sklepach, na przykład za pośrednictwem firm typu www.wszystkozameryki.com. Jakość i oryginalność gwarantowane.
    • Gość: klient Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 23:39
      tk maxx to syf, kupiłem buty kickers, identyczne niby, okazauje sie ze jeden jest z dermy a drugi ze skóry, co prawda przemieniłem je niechcacy, ale i te zdermy tyle kosztowały co ze skóry, wniosek? sprzedaja tam podróby i oryginały po takich samych cenach!!! zreszta jak sobie poszukałem oryginalne kickers to sie teraz zastanawiam czy te co myślałem ze sa oryginalne w tk maxx to czy to tez nie podróby tylko lepszej jakości!!! SYF!!!
    • vinda Re: TK Maxx: tanie, markowe ciuchy wkrótce w Wars 21.02.13, 10:02
      Och, doroczna "reklama", jak miło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka