Dodaj do ulubionych

"Bash" w TR Warszawa

19.03.04, 11:09
Jarzyna górą!
Obserwuj wątek
    • Gość: cat "Bash" w TR Warszawa IP: 217.153.119.* 19.03.04, 11:16
      spektakl "porazajaco - niesamowity" - doskonala gra aktorow, tresc tak
      dolujaca, ze powinno sie lac gorzale do oporu, kazdemu kto odzyska oddech po
      wyjsciu.
    • Gość: teresa g. Re: "Bash" w TR Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 00:43
      spróbujcie dostać się do sali sh.Doświadczyłam takiego spotkania twarzą w twarz
      z Markiem Kalitą w klaustrofobicznej przestrzeni klatki schodowej TR.Aktor
      zarzucił mnie dywagacjami z "Przegranego" T.Bernharda.Przeżycie dojmujące.Byłam
      postawiona przed faktem,upominana o wzmożenie uwagi.W czasie trwania
      tego,właściwie bardziej performance'u niż spektaklu dużo nowego dowiedziałam
      się o sobie samej.Podziwiam Grzegorza Jarzynę za ciągłe szukanie
      odpowiedzi,czym dziś może lub powinien być teatr.
    • Gość: Rafal K Re: "Bash" w TR Warszawa IP: 81.210.125.* 21.03.04, 13:16
      Super pomysł. To jest więcej niż teatr!Człowiek ma wrażenie że jest świadkiem a
      nie widzem. Genialny Cezary Kosiński, interesująca Stenka, Roma Gąiorowska,
      Piotr Głowacki przekonywujący.
      • Gość: najary Re: "Bash" w TR Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 17:05
        Kosiński genialny? Geniusz pozwala umrzeć swojemu dzidziusiowi?
        Przekonywujący Głowacki? Czyli wykazujesz pan zrozumienie dla typa, który (i to
        jeszcze 3 na jednego, tchórze) zakatowuje innego?
        Nic a nic nie poruszył mnie los postaci przedstawionych w TR. Nie każda kronika
        sądowa nadaje się do opowiadania. Student zabijający lichwiarkę tak, to było
        interesujące; dewianci od LaBute'a - nie.
        • Gość: wicio Re: "Bash" w TR Warszawa IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.03.04, 15:21
          to było bardzo dobre....
    • stratosfera Re: "Bash" w TR Warszawa 06.04.04, 01:53
      oczywiscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka