Gość: cat "Bash" w TR Warszawa IP: 217.153.119.* 19.03.04, 11:16 spektakl "porazajaco - niesamowity" - doskonala gra aktorow, tresc tak dolujaca, ze powinno sie lac gorzale do oporu, kazdemu kto odzyska oddech po wyjsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa g. Re: "Bash" w TR Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 00:43 spróbujcie dostać się do sali sh.Doświadczyłam takiego spotkania twarzą w twarz z Markiem Kalitą w klaustrofobicznej przestrzeni klatki schodowej TR.Aktor zarzucił mnie dywagacjami z "Przegranego" T.Bernharda.Przeżycie dojmujące.Byłam postawiona przed faktem,upominana o wzmożenie uwagi.W czasie trwania tego,właściwie bardziej performance'u niż spektaklu dużo nowego dowiedziałam się o sobie samej.Podziwiam Grzegorza Jarzynę za ciągłe szukanie odpowiedzi,czym dziś może lub powinien być teatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal K Re: "Bash" w TR Warszawa IP: 81.210.125.* 21.03.04, 13:16 Super pomysł. To jest więcej niż teatr!Człowiek ma wrażenie że jest świadkiem a nie widzem. Genialny Cezary Kosiński, interesująca Stenka, Roma Gąiorowska, Piotr Głowacki przekonywujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najary Re: "Bash" w TR Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 17:05 Kosiński genialny? Geniusz pozwala umrzeć swojemu dzidziusiowi? Przekonywujący Głowacki? Czyli wykazujesz pan zrozumienie dla typa, który (i to jeszcze 3 na jednego, tchórze) zakatowuje innego? Nic a nic nie poruszył mnie los postaci przedstawionych w TR. Nie każda kronika sądowa nadaje się do opowiadania. Student zabijający lichwiarkę tak, to było interesujące; dewianci od LaBute'a - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicio Re: "Bash" w TR Warszawa IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.03.04, 15:21 to było bardzo dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś