Dodaj do ulubionych

Najlepsze dyskoteki w stolicy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:30
Jakie Waszym zdaniem są najlpsze dyskoteki w Stolicy? Tylko proszę nie takie,
w których średnia wieku nie przekracza 14 lat jak np. Las Vegas, do którego
zwala się podstawówka z grochowa i gocławia.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 22:03
      no właśnie. a może ktoś podpowie, gdzie można potańczyć będą późną
      trzydziestką? nie chodzi mi o dancing przy piosenkach szacownych Beatlesów, ale
      o coś bardziej współczesnego, ale żebym nie byla dwa razy starsza od każdego
      uczestnika imprezy.
      • buggi Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy 08.05.04, 23:00
        Gość portalu: iza napisał(a):

> no właśnie. a może ktoś podpowie, gdzie można potańczyć będą późną
        > trzydziestką?

►zaniepokoilas mnie. Co to znaczy byc "pózna trzydziestka"?
        • Gość: iza Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 23:04
          to miał być skrót myślowy. widocznie nie wyszło. chodziło o wiek zbliżający się
          do czterdziestki. wszkaże na dyskotekach dominuje młodzież, a ludzie którzy
          mają po trzydzieści kilka lat też lubią tańczyć, i ciekawi mnie, gdzie w
          Warszawie można to czynić, nie czując się "nie na miejscu".
          • niech Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy 09.05.04, 12:10
            W domu.
            • Gość: Iza Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 21:38
              to smutne. widocznie trzeba doczekać sześćdziesiątki i zacząć chodzić na fajfy
              w sanatoriach...
              • niech Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy 09.05.04, 21:52
                W sanatoriach mozesz bywac i w wieku 40 lat.
                • Gość: Iza Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 21:55
                  Niechu, jak dobrze że mnie oświeciłeś. nigdy bym na to nie wpadła. jestem Ci
                  bardzo wdzięczna.
                  • niech Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy 09.05.04, 22:57
                    Spoko. Prowadze PR kilku sanatoriom.
                    • buggi Re: Najlepsze dyskoteki w stolicy 10.05.04, 10:22
                      W sanatoruim mozna przed poludniem obrzucac sie blotem. Borowina z Kamienia
                      Pomorskiego na ten przyklad. A po poludniu chodzic na fajfy z psiapsiulkami z
                      pokoju i popijac wode zdrojowa. :)
                      • 123core NA TEMAT PISZCIE LUDZISKA........... 10.05.04, 20:49
                        .........................F*** it all
                        • buggi Re: Taaaaaa... 10.05.04, 21:36
                          123core napisał:

> .........................F*** it all

Twoje " F gwiazdki it all", jest bardzo na temat. Czy to nazwa jednej z
                          dyskotek, czy moze napis na scianie meskiej ubikacji tej dyskoteki?
                          • kixx Re: Taaaaaa... 10.05.04, 21:45
                            nie
                            To jego matka tak do ojca mowila jak ten zdejmowal mu(skorkowi) spodnie
                            • 123core Re: Taaaaaa... 10.05.04, 21:49
                              ........dziwne zwyczaje na tym muranowie w rodzinach panują.A moje F*** w tym
                              wypadku oddnosiło się do braku propozycji popartych argumentami w
                              kategorii "disco", gdyż ciekaw jestem opini zacnych
                              klubowiczów............Better dance hard..................F*** it all
                              • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:28
                                Nie chodze, ani do dyskotek, ani po dyskotekach. Glupio bym wsród
                                przedszkolaków wygladala.
                                • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:41
                                  .........to można by wytłumaczyć na wiele sposobów, pierwszy:masz przedszkole w
                                  domu i ci już wystarczy..........
                                  • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:44
                                    ....................kolejny, nie podobasz się na bramkach
                                    przedszkolakom............i ostatecznie cię nie wpuszczają...........
                                    • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:46
                                      ......................następny:nie chodzi bo się po nich wozi............
                                      • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:49
                                        123core napisał:

> ......................następny:nie chodzi bo się po nich wozi............

???????, a ten powód to musisz mi jasniej przedlozyc, bo nie kumam. Co wozi? I
                                        dokad?
                                        • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:56
                                          ........to dziecinnie proste:wozisz się furą po clubach(organza, utopia......)
                                          wyższa forma "clubbingu"-furowy................
                                    • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:48
                                      123core napisał:

> ....................kolejny, nie podobasz się na bramkach
                                      > przedszkolakom............i ostatecznie cię nie wpuszczają...........

masz racje. Nastepnym razem zaloze podkolanówki i przypne sobie tarcze. Taki
                                      outfit!

PS noco, dopasuje sie
                                      • 123core Widzisz jak chcesz to ........ 10.05.04, 22:51
                                        ......potrafisz, taka trendy będziesz że od całej zgraji przedszkolaków pod
                                        przywódctwem niecha się nie opędzisz.........
                                        • buggi Re: Widzisz jak chcesz to ........ 10.05.04, 23:02
                                          123core napisał:

> ......potrafisz, taka trendy będziesz że od całej zgraji przedszkolaków pod
                                          > przywódctwem niecha się nie opędzisz.........

tak, tak. Ciebie wezme. Pomysla, zem z ojcem przyszla.
                                          • 123core Re: Widzisz jak chcesz to ........ 10.05.04, 23:12
                                            ............nie tego to mi nie wmówisz cwaniaro, najwyżej z młodszym
                                            bratem.......
                                            • buggi Re: mlodszy brat!!!!! 10.05.04, 23:17
                                              123core napisał:

> ............nie tego to mi nie wmówisz cwaniaro, najwyżej z młodszym
                                              > bratem.......

chacha, jak sie przed bramka popiszesz tym swoim "F**** it all", to akurat mi
                                              uwierza, zes mlodszy brat. Do domu odesla. No, chyba, ze ich guma balonówka
                                              przekupisz.
                                              • 123core Re: mlodszy brat!!!!!....dobre:):):)... 10.05.04, 23:21
                                                ...........łapówki zwykłem przyjmować nie wręczać........
                                                • buggi Re: mlodszy brat!!!!!....dobre:):):)... 10.05.04, 23:28
                                                  123core napisał:

> ...........łapówki zwykłem przyjmować nie wręczać........

Ok, wezme psa. Poda Ci lape, a za wynagrodzeniem nawet cztery lapówki.
                                                  • 123core Re: mlodszy brat!!!!!....dobre:):):)... 10.05.04, 23:37
                                                    ...........wolę koty, najlepiej czarne:):):):):):.........
                                                  • buggi Re:kici kici 10.05.04, 23:43
                                                    ...hmmmmmm tu zes w gusta moje utrafil...z czego radam wielce.
                                                  • 123core Miał, miał, miał............ 10.05.04, 23:49
                                                    .............kotek idzie spać bo rano ma myszki do łapania(na cały dzień w
                                                    młynie roboty).Sweetdream:):):).................F*** it all(taka już moja
                                                    chamska warszawska maniera tylko bluzgi z gęby się wydobywają)...........
                                                  • buggi Re: Miał, miał, miał............ 10.05.04, 23:52
                                                    cala Polska nam to chamstwo wypomina ;)

PS nie zapomnij obejrzec z siostra Tomka i Jurka. To a propos kota i myszy.
                                  • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:46
                                    nieno, chcialam powiedziec, zem za stra chyba na dyskoteki pelne podrygujacej
                                    dzieciarni z podstawówki. Jeszcze by mnie za pania wychowawczynie omylnie
                                    wzieto i dopiero bylaby kicha ;)
                                    • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 22:49
                                      ........................kicha by była jak by z przedszkolakiem cię jego stara
                                      nakryła.............
                                      • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:00
                                        123core napisał:

> ........................kicha by była jak by z przedszkolakiem cię jego stara
                                        > nakryła.............

►....sa granice, których przekroczyc nie mozna.....

PS. Mysle, ze za duzo filmów z przedszkolakami ostatnio obejrzales.
                                        • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:10
                                          ..............masz rację mam siostre sporo młodszą(rodzice 2 młodość mieli) w
                                          wieku przedszkolnym z którą w niedziele z przyjemnością obejrzałem GUMISIE.Gumi
                                          jagody i Todi rządzą.........
                                          • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:14
                                            123core napisał:

> ..............masz rację mam siostre sporo młodszą(rodzice 2 młodość mieli) w
                                            > wieku przedszkolnym z którą w niedziele z przyjemnością obejrzałem
                                            GUMISIE.Gumi
                                            >
                                            > jagody i Todi rządzą.........

Kurcze, z taka wiedza, to ty masz fory u bramkarzy. A na co podrywasz panie
                                            przedszkolanki? Na gumisie?
                                            • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:19
                                              ............na sok z gumi jagód, czy może po soku ale to już nie jest takie
                                              ważne..........
                                              • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:22
                                                WOW! A jagody zasypujesz cukrem?
                                                • 123core Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:25
                                                  ..........to jest stara i tajna receptura o której nieMIsiom nic nie
                                                  powiem.....................Polak nie kaktus pić musi........
                                                  • buggi Re: To ja sie przyznam na temat 10.05.04, 23:44
                                                    rozumiem: chytro i siekretno zdzielane.
                                                  • Gość: Iza Re: To ja sie przyznam na temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 19:41
                                                    niezwykle konstruktywna dyskusja. wprost powala na kolana. 40 wpisów i nic
                                                    konkretnego.
                                                  • buggi Re: Droga Izo 14.05.04, 21:38
                                                    Gość portalu: Iza napisał(a):

> niezwykle konstruktywna dyskusja. wprost powala na kolana. 40 wpisów i nic
                                                    > konkretnego.

Jakie to proste wpasc na jakis czas, rzucic okiem i skrytykowac. Wpisow jest
                                                    41, w tym 5 Twoich, co stanowi zaledwie 12 % calosci. Gdybys okazywala wieksze
                                                    zainteresowanie rzuconym przez Ciebie haslem szukania fajnych dyskotek, moze i
                                                    odwet na nie bylby okazalszy i bardziej tresciwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka