Dodaj do ulubionych

Buciory, w al. Wyzwolenia 11

IP: *.kos.vectranet.pl / *.kos.vectranet.pl 05.06.04, 13:03
Jak tylko pojawi się strona www. od razu zamieście jej adres!!! Będę
wdzięczna (I nie tylko ja:) IA jeżeli już założycie tą stronę to czy można
będzie zamawiać buty przez internet? To był rewelacyjny pomysł! Nie każdy ma
jak dojechać do stolicy! Ja mam rozmiar stopki 44 i dla mnie taki sklep to
coś extra! Aby zrobiono ich więcej!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina duze buty fajne buty IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 06.06.04, 12:29
      fajnie ze jest taki sklepik mam numer 43 i wiem jakie to katusze kupowanie
      butów w 'normalnych "sklepach z niecierpliwoscią czekam na pokazy butów i
      niedługosie do was wybieram :)) pozdrawiam
      • Gość: radca [...] IP: *.HINET-IP.hinet.net 06.06.04, 14:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ania Re: Buciory, w al. Wyzwolenia 11 IP: *.chomiczowka.net.pl 26.06.04, 10:06
      Jest jeszcze innny sklep www.duzebuty.pl
    • Gość: EWA Re: Buciory, w al. Wyzwolenia 11 IP: *.class145.petrotel.pl 11.07.04, 21:21
      Sklep z dużymi butami i dużym wyborem jest też w Łodzi przy ul. Legionów 49.
      Prowadzą sprzedaż wysyłkową (mają swoją stronę w internecie)
    • Gość: martini Re: Buciory, w al. Wyzwolenia 11 IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.04, 10:20
      Witam szanownego Pana Romama..mam dużą stope bo okolo 44-45 i dopiero 15 lat!!!!
      bardzo trudno mi dostac buty na obcasie......ale na pewno odwiedze pana wraz z
      moimi rodzicami i zakupią mi w Pańskim sklepie....dziEkuje,że ma pan taki
      potrzebyn sklep...:)
    • Gość: Marchefka Re: Buciory, w al. Wyzwolenia 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:41
      Ja mam rozmiar 43-44 od 12 lat (noga stanela mi w wieku 15 lat. Od tamtej pory
      nieco sie zmienilo w branzy obuwniczej i pojawilo sie kilka sklepow, ale buty
      te nadal maja daleeeeko do najnowszych fasonow, a wrecz czesto wygladaja, jakby
      ich producenci uwazali ze duze nogi maj atylko osoby w podeszlym wieku.
      Zazdroszcze dziewczynom o typowych rom,iarach wyboru butow i czest marze ze mam
      chociaz rozm. 41 :)
      Kupuje nieraz buty w sklepiku na Grochowskiej 263, jest tez sklep na Odynca ale
      tam modele sa takie sobie, no i sa pod rotunda, ale tam ceny sa zabojcze - juz
      dawno uznalam ze sprzedawcy chyba wychodza z zaloenia ze jak ktos ma problem z
      zakupem butow to zaplaci kada cene? Czekam na wszelkie info dot nowych miejsc
      Pozdrawiam, Marchefka
    • Gość: Wielka Stopa Re: Buciory, w al. Wyzwolenia 11 IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 06.08.04, 22:17
      sprobuj na sklep.infocentrum.com/duzebuty/ ale wybor kiepski....... :)
      pozdrawiam i powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka