Gość: k`k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k`k Re: Temat dnia;(w zastępstwie) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 10:27 Gdzie jesteście,gdy was nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Temat dnia;(w zastępstwie) 13.12.02, 10:59 Jesteśmy tam, gdzie nas nie ma, gdy jesteśmy tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia;(w zastępstwie) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 11:58 Odpowiedź oczywista,acz mało konkretna Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Temat dnia;(w zastępstwie) 13.12.02, 12:09 Niecha po rowach i izbach szukamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 14:33 gdy was nie czytam nie wzdycham nie placze nie (s)trace zmyslow kiedy was zobacze Jednakze gdy was dlugo nie "ogladam" czegos mi brak ,kogos czytac zada ............................ ............................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 14:57 Dzien dobry. Gdy mnie tu nie ma to znaczy, ze nie ma mnie w pracy i w domu. Czyli wyszedlem. Po co? Kazdy wie, po co. Ale zdarza sie, ze mnie tu nie ma, ale jestem w domu. Bo przychodza do mnie ci, ktorzy wyszli z domu. Czyli ich tez tu nie ma. PS. Tylu was, a jakoby nikogo nie bylo. Nie moglem wczoraj wieczorkiem tu zajrzec, dzis tez wasko z czasem, w ogole w najblizszym czasie nie bede tu wieczorkami zagladal, a wy wykorzystujecie sytuacje i leniuchujecie. Oj, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 15:04 A mnie jak nie ma to jestem tylko w pracy zima nie mam checi na jakies wyjscia wieczorne Ewentualnie moge byc gdzies gdzie jest inny czas niz w Polsce no chyba ze jest inna pora roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 15:17 Czyli jak jest inna pora roku, to tam jest ten sam czas co w Polsce? Wiem dlaczego mialem dwoje z geografii. Ona za trudna dla mnie jest. PS. Tradycja, jak tak bedziesz caly czas w domu siedziec, to meza nie znajdziesz. No chyba ze w Tarnowie pamuja jakies inne zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Temat dnia; 13.12.02, 19:40 Co Ty się Niech tak o cudzych mężów troszczysz? Da se radę dziewczyna, żadna to sztuka znaleźć męża. Sztuką jest znaleźć jakiegoś do rzeczy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 19:52 Przeciez o twoich sie nie troszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Temat dnia; 13.12.02, 20:03 To czego ciągle mi w oczy nimi świecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 20:11 Ja? No co ty! Sama o nich pisalas. I inni tez. Ja tylko ze dwa razy wspomnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 20:22 Ja pisalem? A skad mialbym wiedziec cokolwiek o twoich ex-mezach! Sama sie tym przechwalalas. Az wstyd bylo czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Temat dnia; 13.12.02, 23:33 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ja pisalem? A skad mialbym wiedziec cokolwiek o twoich ex-mezach! Sama sie tym > przechwalalas. Az wstyd bylo czytac. Przechwalam się? Ja? Gdzie? Czym, a raczej kim? W zyciu się nie przechwalam, bo nie ma czym. Tzn kim. A skąd ja wiem skąd Ty wiesz? Śledzisz mnie czy co? Bo zacznę o Twoich żonach pisać. I dopiero będzie. I dopiero się wszystko wyda. O!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 20:36 Gość portalu: Niech napisał(a): > Czyli jak jest inna pora roku, to tam jest ten sam czas co w Polsce? Wiem > dlaczego mialem dwoje z geografii. Ona za trudna dla mnie jest. > PS. Tradycja, jak tak bedziesz caly czas w domu siedziec, to meza nie > znajdziesz. No chyba ze w Tarnowie pamuja jakies inne zwyczaje. Nieszko jakos sobie z tym mezem poradze,i to mam mnie ktos znalezc a nie ja kogos,wiesz w Tarnowie takie zwyczaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Temat dnia; IP: 217.197.165.* 13.12.02, 20:37 A to przepraszam, ja nie bylem w Tarnowie, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia; IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 20:52 tradycja1 napisała: > Nieszko jakos sobie z tym mezem poradze,i to mam mnie ktos znalezc a nie ja > kogos,wiesz w Tarnowie takie zwyczaje... ======= W Wwie jest (chyba) inaczej Ja pozwoliłem(łaskawie) sie zdobyć:) A może mi sie tylko tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 20:57 Wiesz ile sie czasem trzeba napracowac zeby facet pomyslal ze cos sie dzieje przypadkiem? Zdobywac moge ale tylko tych na ktorych tak naprawde mi nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia; IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 21:01 tradycja1 napisała: > Wiesz ile sie czasem trzeba napracowac zeby facet pomyslal ze cos sie dzieje > przypadkiem? > Zdobywac moge ale tylko tych na ktorych tak naprawde mi nie zalezy. A nie zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 21:06 Nie....bo jak zalezy to nie mam smialosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia; IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 21:07 Do odważnych świat należy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 21:13 jednak wole byc zdobywana...oczywiscie po wczesniejszym impulsie ze sobie tago zycze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Temat dnia; 13.12.02, 21:16 Mam tak samo ...ha i jaki znaczek :) czy :( ... wszystko zalezy od interpretacji jak mawial ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 21:18 atob napisał: > Mam tak samo ...ha i jaki znaczek :) czy :( ... wszystko zalezy od > interpretacji jak mawial ... mozesz napisac jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Alez prosze ... 13.12.02, 21:23 Napisalas : Nie....bo jak zalezy to nie mam smialosci... Ja napisalem ze mam tak samo ... I pojecia nie mam czy to dobrze czy zle ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Alez prosze ... 13.12.02, 21:26 W potoku tych postow mozna cos zle zrozumiec ,ale teraz juz wiem... Napewno jest to zle....tylko na tym tracimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia; IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 21:23 tradycja1 napisała: > mozesz napisac jasniej? Ja myślałem,że Wy jakiś szyfr juz macie opracowany,a tu taki zaskok:Ty nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Temat dnia; 13.12.02, 21:31 k`k nie wiedzialam do ktorej z moich wypowiedzi dopiac -ze ma tak samo- moglam zrozumiec ze woli byc zdobywany po wczesniejszym impulsie ze sobie tego zyczy a nie ze nie ma smialosci.... pokrecilismy troche...hehei nie jest to bynajmniej szyfr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Temat dnia; IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 21:33 Jest,jest:) Odpowiedz Link Zgłoś