Gość: Mag'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 15:55 Chcę zostać wolontariuszką, np. Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy, gdzie mam się zgłosić ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bigo Re: Jak dostać się do liceum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:31 zobacz na www.wosp.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fugotek Re: Jak dostać się do liceum IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 17:20 W artykule jest zamiecszczona informacja, że dodatkowe punkty przy rekrutacji do liceum można dostać za: "potwierdzone osiągnięcia w aktywności na rzecz innych ludzi, zwłaszcza w systemie wolontariatu lub środowiska szkolnego". A co np. z pracą w schronisku dla zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jak dostać się do liceum IP: 217.197.165.* 30.12.02, 17:25 To jest dosc trudna praca. Odpowiedz Link Zgłoś
fugotek Re: Jak dostać się do liceum 01.01.03, 14:17 Gość portalu: Niech napisał(a): > To jest dosc trudna praca. Wiem, ale czy to wyklucza możliwość otrzymania dodatkowych punktów przy rekrutacji do liceum za jej wykonywanie? Czy jest w jakis sposób gorsza niż praca na rzecz ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jak dostać się do liceum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 14:29 Nie mam pojecia. Na tym forum na wasze pytania mial odpowiadac redaktor, ale chyba zabalowal. Napisz skarge, na pewno cie oleja. PS. Za moich czasow byly punkty za pochodzenie. Na przyklad, jak ktos opiekowal sie krowa, to mial punkty. Ale nie wiem czy chodzilo o psy. Odpowiedz Link Zgłoś