Dodaj do ulubionych

To widze ze spadly liscie ...

19.12.02, 21:48
Ten...tego czar jakis tam spadajacych lisci ... bo chyba ze :
wybudowali nowy pomnik ...polozyli wience kwiaty
postawili silne warty a golebie go ob..raly .
Znacie piosenke o swojej generacji ? tak .. to posluchajcie :
A zreszto noc ciemna ... dzien szary ..
Obserwuj wątek
    • Gość: niedoszły uczeń Re: To widze ze spadly liscie ... IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 21:55
      napiłeś się, czy to wątek, który ma do kolęd doprowadzić
      • atob Re: To widze ze spadly liscie ... 19.12.02, 21:56
        Przykro mi stary ale skoro nie masz pojecia o co chodzi to sie nie
        odzywaj ...ok?
      • Gość: --Michal Do Ciebie sie chociaz odzywaja! no txt IP: *.tiaa-cref.org 19.12.02, 22:03
        • Gość: dorota Michał, nie deprawuj porządnych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 22:28
          ty lubieżna lesbijska Ho. Tyłek wydepilowany?
        • Gość: dorota no masz, i widzisz coś narobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 22:56
          rozjądrzyłeś Niecha, i co teraz będzie? Obraził się i pedział, że sobie
          pójdzie. Wszystko przez to, że swoich chuci nie umiesz trzymać na wodzy, a
          jeszcze Giermo zdrajca ukradł mi ten worek mosznowy co mi go Niech w depozyt
          oddał. Basta i masakra z tym wszystkim, ja się do piwnicy chyba udam na czas
          jakiś lub lat sto.
          • Gość: --Michal Nie wszyscy naraz! IP: *.tiaa-cref.org 19.12.02, 23:25
            Chyba Ty stateczna krasawica sie dasz Niechciejsowi oglupic! Ja nic z
            gownem_w_glowie wspolnego nie mam, od dluzszego czasu. Prywatna wojna
            szeregowca Niecieja rozwija sie ofensywnie na wszystkich forntach, walcz
            Niechcieju czarodzieju z moja miloscia! Jeszcze tylko tydzien!
      • Gość: --Michal Uczen! IP: *.tiaa-cref.org 19.12.02, 23:21
        Ja Ci proponuje konfederacje!
        • Gość: --Michal No wiesz jak! IP: *.tiaa-cref.org 19.12.02, 23:33
          Jak bede gadal do Ciebie zamiast do siebie, Ty dalej do Niecha bo on chyba
          sToba gada i juz! Szafa gra! Taki mam sposob na siebie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka