miltonia 22.12.02, 19:09 I dziś mówię (piszę) to głośno (wyraźnie)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 19:12 Też kiedyś nie lubiłam, ale postanowiłam polubić, i polubiłam. A już dostawać prezetny to ubóstwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 19:15 też nie lubie,może z innych powodów(a może z tych samych),ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 19:50 Już my z Buggi postaramy się byś od tego roku polubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 19:51 A ja swiat nienawidze. Moj jedyny sposob na nie to chlanie na umor od rana. Skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:26 To nie rozumiem dlaczego nie lubisz świąt, skoro robisz dokładnie to samo, co w każdy inny dzień. Ps. A pamiętasz o obiecanym prezencie dla mnie. Żeby potem nie było ześ zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 20:28 W normalny dzien to ja pije po pracy. A wiec zaczynam miedzy szosta a dziesiata. A w swieta tez. Ale rano. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:43 Gość portalu: Niech napisał(a): > W normalny dzien to ja pije po pracy. A wiec zaczynam miedzy szosta a > dziesiata. A w swieta tez. Ale rano. Skoro lubisz pić, a w święta pijesz cały dzień. To powinieneś chyba bardzo je lubić. Alem wywód logiczny zrobiłam. Zdolna jestem. PS. A co z prezentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:08 A ja lubie pic? Ja nie lubie, ja pije. To tak jak z oddychaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:11 Gość portalu: Niech napisał(a): > A ja lubie pic? Ja nie lubie, ja pije. To tak jak z oddychaniem. Nie lubisz Biedaku pić? To czegoś tego wcześniej nie mówił. A ja biedna na darmo męczyłam się z tym wywodem. PS. Ponawiam pytanie. Co z prezentem dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:28 Z prezentem? Od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:44 Jak to od kogo. Na forum publicznem mi obiecałeś. Nie udawaj, że nie pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:15 zarlaczka napisała: > Już my z Buggi postaramy się byś od tego roku polubił. :):):):):):):>):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:16 a gdzie Szwed!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:24 Niecha masz już załatwionego, więc biorę Kaskę przynajmniej na 1 dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:34 Moze byc Niech, lubię jego czarny humor.jeden warunek: niech Niech trzezwy będzie , bo z pijanego faceta to żaden pozytek! ale może Szweda jednak da sie załatwic!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 20:37 Tobie sie nawet w glowie nie pomiesci, co ja potrafie robic po pijaku! I jaki pozyteczny byc! Beda o tym filmy robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:45 No,no ,no:) Żadnych filmów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:47 Ty mnie tak zanęcasz , ze kaska nie bedzie mogł z wypożyczenia do domu wrócic! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:38 Gość portalu: as-k napisał(a): > Moze byc Niech, lubię jego czarny humor.jeden warunek: niech Niech trzezwy > będzie , bo z pijanego faceta to żaden pozytek! ale może Szweda jednak da sie > załatwic!? Aska miej serce. Idą święta, a Ty taka twarda. Czy Szwed czy trzeźwy Niech, tak samo nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:51 Ale Kaqska jest jak najbardziej realna!!!!!! co to za wycofywanie sie !!!! ja wam wypożycze realna super-kaske , a wy mi wirtualnego Niecha albo wyimaginowanego Szweda! ja chce towar zamienny równie realny jak super- kaska! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:56 Gość portalu: as-k napisał(a): > Ale Kaqska jest jak najbardziej realna!!!!!! co to za wycofywanie sie !!!! ja > wam wypożycze realna super-kaske , a wy mi wirtualnego Niecha albo > wyimaginowanego Szweda! ja chce towar zamienny równie realny jak super- kaska! "to jest normalna procedura w negocjacjach- life is brutal and full of zasadzkas-", że zacytuję słowa mojej mistrzyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:05 dobra, dobra- jak przyjdziesz z gołymi rękami to pogonię z przed drzwi.Bez faceta ani rusz! a jeszcze młodego Szweda albo Niecha pijanego badz nie ( nie wiem który wariant wybrac - oba są intrygujące?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:07 Wez oba. Przyjde trzezwy a ty mnie upijesz. Albo na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:12 ok , czekam . zarlaczka cie dostarczy czy przyjdziesz sam? ale to juz po wypozyczeniu kaski, bo z nią moga byc problemy np moze odmowic wypozyczenia i co wtedy? Caly interes diabli wzięli! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:12 To kiedy Niechu mogę po Ciebie wpaść, coby zabrać Cię dla Aski. PS. Możesz też wziąć ten prezent dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:59 A wpadaj kiedy chcesz. Tylko wczesniej daj znac, spije sie jak bela, latwiej bedzie wyniesc. Mozna zawinac w dywan, ale musisz go przyniesc, bo wlasnego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:07 Gość portalu: Niech napisał(a): > A wpadaj kiedy chcesz. Tylko wczesniej daj znac, spije sie jak bela, latwiej > bedzie wyniesc. Mozna zawinac w dywan, ale musisz go przyniesc, bo wlasnego nie > > mam. No, nareszcie jesteś. W dywan nie jestem zamożna, więc chyba będę musiała Cię poturlać. Dawaj adres. Jam już zwarta i gotowa i lecę po Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:10 uwazaj na nisko latajace anioly...stroze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:26 tradycja1 napisała: > uwazaj na nisko latajace anioly...stroze :) Dobra będę omijała. A co myślisz, że mi Niecha rąbną. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:29 Nie sadze marny z niego pozytek,ale kto wie moze byl na swieta do spowiedzi to go chronia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:35 tradycja1 napisała: > Nie sadze marny z niego pozytek,ale kto wie moze byl na swieta do spowiedzi > to go chronia. Po co ma iść do spowiedzi? On swoich grzechów nie pamięta. Film mu się w odpowiednim momencie urywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:37 Fakt, nie pamietam. Ale inni pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:43 Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zacznę pić! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:49 zarlaczka napisała: > Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zacznę pić ! To Ty nie pijesz????!!! Przecież tu jest forum edukacja i jak sama nazwa wskazuje tutaj się wyłącznie pije! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:00 miltonia napisała: > zarlaczka napisała: > > > Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zaczn > ę > pić ! > > To Ty nie pijesz????!!! Przecież tu jest forum edukacja i jak sama nazwa > wskazuje tutaj się wyłącznie pije! No nie! Nie to żebym w ogóle nie piła, ale piję umiarkowanie, nie tak jak wy. A nie przyznawałam się dotąd bąjąc się, iż narażę się na ostracyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:47 Gość portalu: Niech napisał(a): > Fakt, nie pamietam. Ale inni pamietaja. Na to trzeba bardzo uwazać. Mogą Ci różne rzeczy wmowić. A, właśnie! Kiedy oddasz tę stówkę co Ci pożyczyłam na flaszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:48 Wtedy jak mi oddasz te dwie, ktore pozyczylem ci na mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:18 Gość portalu: Niech napisał(a): > Wtedy jak mi oddasz te dwie, ktore pozyczylem ci na mleko. Swoje grzechy dobrze pamiętam i na mleko nie pożyczałam. Oddawaj i to zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 22:49 miltonia napisała: > A, właśnie! Kiedy oddasz tę stówkę co Ci pożyczyłam na flaszkę? Jeśli to było przed rozwodem ,to nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:19 Gość portalu: k`k napisał(a): > Jeśli to było przed rozwodem ,to nic z tego Na pewno po rozwodzie, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 00:42 Ale ten rozwod to byla lipa, pamietasz?! Dla urzedu podatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:13 Adres, poczekaj, wpadne do sasiadow, moze oni wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:14 A ja tak umiarkowanie lubie swieta. Napewno jak bede kiedys robic je po swojemu beda zupelnie inne od tych na ktorych goszcze rok-rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:56 Zgadza sie Tradi ... swieta zawsze wygladaja tak jak je sobie gopodarz wyobraza .....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:24 Zaraz, zaraz, co tu za interesy się robi w których nie mam udziału? Na chwilę człowiek spuści oko z monitora a tu juz Kaska wypożyczony, Niech w lombard wzięty, Szwed zaklepany. A kto u mnie posprząta pytam się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:26 nieobecni nie maja racji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:18 Gość portalu: as-k napisał(a): > nieobecni nie maja racji:))) Ale mają bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 22:37 jest to problem, ale obawiam sie ze bez szweda ten problem nie zostanie rozwiązany! Odpowiedz Link Zgłoś