Dodaj do ulubionych

nie lubię świąt

22.12.02, 19:09
I dziś mówię (piszę) to głośno (wyraźnie)!!!!
Obserwuj wątek
    • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 19:12
      Też kiedyś nie lubiłam, ale postanowiłam polubić, i polubiłam. A już dostawać
      prezetny to ubóstwiam.
    • Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 19:15
      też nie lubie,może z innych powodów(a może z tych samych),ale jednak
      • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 19:50
        Już my z Buggi postaramy się byś od tego roku polubił.
        • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 19:51
          A ja swiat nienawidze. Moj jedyny sposob na nie to chlanie na umor od rana.
          Skutkuje.
          • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:26
            To nie rozumiem dlaczego nie lubisz świąt, skoro robisz dokładnie to samo, co w
            każdy inny dzień.
            Ps. A pamiętasz o obiecanym prezencie dla mnie. Żeby potem nie było ześ
            zapomniał.
            • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 20:28
              W normalny dzien to ja pije po pracy. A wiec zaczynam miedzy szosta a
              dziesiata. A w swieta tez. Ale rano.
              • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:43
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> W normalny dzien to ja pije po pracy. A wiec zaczynam miedzy szosta a
                > dziesiata. A w swieta tez. Ale rano.

Skoro lubisz pić, a w święta pijesz cały dzień. To powinieneś chyba bardzo je
                lubić. Alem wywód logiczny zrobiłam. Zdolna jestem.
                PS. A co z prezentem?
                • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:08
                  A ja lubie pic? Ja nie lubie, ja pije. To tak jak z oddychaniem.
                  • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:11

> A ja lubie pic? Ja nie lubie, ja pije. To tak jak z oddychaniem.

Nie lubisz Biedaku pić? To czegoś tego wcześniej nie mówił. A ja biedna na
                    darmo męczyłam się z tym wywodem.
                    PS. Ponawiam pytanie. Co z prezentem dla mnie?
                    • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:28
                      Z prezentem? Od kogo?
                      • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:44
                        Jak to od kogo. Na forum publicznem mi obiecałeś. Nie udawaj, że nie pamiętasz.
        • Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:15
          zarlaczka napisała:

> Już my z Buggi postaramy się byś od tego roku polubił.
          :):):):):):):>):):):):):):)
        • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:16
          a gdzie Szwed!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!
          • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:24
            Niecha masz już załatwionego, więc biorę Kaskę przynajmniej na 1 dzień.
            • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:34
              Moze byc Niech, lubię jego czarny humor.jeden warunek: niech Niech trzezwy
              będzie , bo z pijanego faceta to żaden pozytek! ale może Szweda jednak da sie
              załatwic!?
              • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 20:37
                Tobie sie nawet w glowie nie pomiesci, co ja potrafie robic po pijaku! I jaki
                pozyteczny byc! Beda o tym filmy robili.
                • Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:45
                  No,no ,no:)

Żadnych filmów:)
                • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:47
                  Ty mnie tak zanęcasz , ze kaska nie bedzie mogł z wypożyczenia do domu wrócic!
              • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:38
                Gość portalu: as-k napisał(a):

> Moze byc Niech, lubię jego czarny humor.jeden warunek: niech Niech trzezwy
                > będzie , bo z pijanego faceta to żaden pozytek! ale może Szweda jednak da sie
                > załatwic!?

Aska miej serce. Idą święta, a Ty taka twarda. Czy Szwed czy trzeźwy Niech, tak
                samo nierealne.
                • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 20:51
                  Ale Kaqska jest jak najbardziej realna!!!!!! co to za wycofywanie sie !!!! ja
                  wam wypożycze realna super-kaske , a wy mi wirtualnego Niecha albo
                  wyimaginowanego Szweda! ja chce towar zamienny równie realny jak super- kaska!
                  • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:56

> Ale Kaqska jest jak najbardziej realna!!!!!! co to za wycofywanie sie !!!! ja
                    > wam wypożycze realna super-kaske , a wy mi wirtualnego Niecha albo
                    > wyimaginowanego Szweda! ja chce towar zamienny równie realny jak super-
                    kaska!

"to jest normalna procedura w negocjacjach- life is brutal and full of
                    zasadzkas-", że zacytuję słowa mojej mistrzyni.

• Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:05
                      dobra, dobra- jak przyjdziesz z gołymi rękami to pogonię z przed drzwi.Bez
                      faceta ani rusz! a jeszcze młodego Szweda albo Niecha pijanego badz nie ( nie
                      wiem który wariant wybrac - oba są intrygujące?)
                      • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:07
                        Wez oba. Przyjde trzezwy a ty mnie upijesz. Albo na odwrot.
                        • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:12
                          ok , czekam . zarlaczka cie dostarczy czy przyjdziesz sam? ale to juz po
                          wypozyczeniu kaski, bo z nią moga byc problemy np moze odmowic wypozyczenia i
                          co wtedy? Caly interes diabli wzięli!

• zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:12
                          To kiedy Niechu mogę po Ciebie wpaść, coby zabrać Cię dla Aski.
                          PS. Możesz też wziąć ten prezent dla mnie.
                          • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 21:59
                            A wpadaj kiedy chcesz. Tylko wczesniej daj znac, spije sie jak bela, latwiej
                            bedzie wyniesc. Mozna zawinac w dywan, ale musisz go przyniesc, bo wlasnego nie
                            mam.
                            • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:07

> A wpadaj kiedy chcesz. Tylko wczesniej daj znac, spije sie jak bela, latwiej
                              > bedzie wyniesc. Mozna zawinac w dywan, ale musisz go przyniesc, bo wlasnego
                              nie
                              >
                              > mam.

No, nareszcie jesteś. W dywan nie jestem zamożna, więc chyba będę musiała Cię
                              poturlać. Dawaj adres. Jam już zwarta i gotowa i lecę po Cię.
                              • tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:10
                                uwazaj na nisko latajace anioly...stroze :)
                                • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:26
                                  tradycja1 napisała:

> uwazaj na nisko latajace anioly...stroze :)

Dobra będę omijała. A co myślisz, że mi Niecha rąbną.
                                  • tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:29
                                    Nie sadze marny z niego pozytek,ale kto wie moze byl na swieta do spowiedzi
                                    to go chronia.
                                    • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:35
                                      tradycja1 napisała:

> Nie sadze marny z niego pozytek,ale kto wie moze byl na swieta do spowiedzi
                                      > to go chronia.

Po co ma iść do spowiedzi? On swoich grzechów nie pamięta. Film mu się w
                                      odpowiednim momencie urywa.
                                      • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:37
                                        Fakt, nie pamietam. Ale inni pamietaja.
                                        • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:43
                                          Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zacznę pić!
                                          • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:49
                                            zarlaczka napisała:

> Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zacznę
                                            pić !

To Ty nie pijesz????!!! Przecież tu jest forum edukacja i jak sama nazwa
                                            wskazuje tutaj się wyłącznie pije!
                                            • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:00
                                              miltonia napisała:

> zarlaczka napisała:
                                              >
                                              > > Za czyny popełnione w czasie nieświadomości się nie odpowiada. Chyba zaczn
                                              > ę
                                              > pić !
                                              >
                                              > To Ty nie pijesz????!!! Przecież tu jest forum edukacja i jak sama nazwa
                                              > wskazuje tutaj się wyłącznie pije!

No nie! Nie to żebym w ogóle nie piła, ale piję umiarkowanie, nie tak jak wy. A
                                              nie przyznawałam się dotąd bąjąc się, iż narażę się na ostracyzm.
                                        • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:47

> Fakt, nie pamietam. Ale inni pamietaja.

Na to trzeba bardzo uwazać. Mogą Ci różne rzeczy wmowić.
                                          A, właśnie! Kiedy oddasz tę stówkę co Ci pożyczyłam na flaszkę?
                                          • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:48
                                            Wtedy jak mi oddasz te dwie, ktore pozyczylem ci na mleko.
                                            • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:18

> Wtedy jak mi oddasz te dwie, ktore pozyczylem ci na mleko.

Swoje grzechy dobrze pamiętam i na mleko nie pożyczałam. Oddawaj i to zaraz!
                                          • Gość: k`k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 22:49
                                            miltonia napisała:
                                            > A, właśnie! Kiedy oddasz tę stówkę co Ci pożyczyłam na flaszkę?
                                            Jeśli to było przed rozwodem ,to nic z tego
                                            • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 23:19
                                              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Jeśli to było przed rozwodem ,to nic z tego

Na pewno po rozwodzie, na pewno.
                                              • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 00:42
                                                Ale ten rozwod to byla lipa, pamietasz?! Dla urzedu podatkowego.
                              • Gość: Niech Re: nie lubię świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:13
                                Adres, poczekaj, wpadne do sasiadow, moze oni wiedza.
    • tradycja1 Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:14
      A ja tak umiarkowanie lubie swieta.
      Napewno jak bede kiedys robic je po swojemu beda zupelnie inne od tych
      na ktorych goszcze rok-rocznie.
      • atob Re: nie lubię świąt 22.12.02, 20:56
        Zgadza sie Tradi ... swieta zawsze wygladaja tak jak je sobie gopodarz
        wyobraza .....:):):)
        • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 21:24
          Zaraz, zaraz, co tu za interesy się robi w których nie mam udziału? Na chwilę
          człowiek spuści oko z monitora a tu juz Kaska wypożyczony, Niech w lombard
          wzięty, Szwed zaklepany. A kto u mnie posprząta pytam się?
          • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:26
            nieobecni nie maja racji:)))
            • miltonia Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:18

> nieobecni nie maja racji:)))
              Ale mają bałagan.
              • Gość: as-k Re: nie lubię świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 22:37
                jest to problem, ale obawiam sie ze bez szweda ten problem nie zostanie
                rozwiązany!
              • zarlaczka Re: nie lubię świąt 22.12.02, 22:46
                Obecni tyż go mają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka