Dodaj do ulubionych

Ja zobaczycie Karola...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:06
...to wsadzcie mu takiego kopa w tylek, zeby podskoczyl. I powiedzcie, ze to
ode mnie.
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Ja zobaczycie Karola... 03.02.03, 14:20
      Niech czy to ty?
      • Gość: Niech Re: Ja zobaczycie Karola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:36
        Oczywiscie, ze nie. Ja to ja, a Niech to Niech.
        • tradycja1 Re: Ja zobaczycie Karola... 03.02.03, 14:43
          Masakrycznie wolno chodzi dzis u mnie gazeta.
          • Gość: Niech Re: Ja zobaczycie Karola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:48
            U mnie tez. Musimy miec wspolny kawaleczek lacza. Albo ty to ja.
            • tradycja1 Re: Ja zobaczycie Karola... 03.02.03, 14:54
              Zmienilam lacze i jest prawie to samo.
              Chyba wszyscy maja leniwy poniedzialek.
              • Gość: Niech Re: Ja zobaczycie Karola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 15:03
                Zmiana lacza nic nie da, bo pewnie ten felerny odcinek jest gdzies w Polsce. To
                mozna latwo sprwadzic komenda tracert, ale po co? Czy to cos przyspiesz? A wiec
                jednak Tradycja to ja.
                • tradycja1 Re: Ja zobaczycie Karola... 03.02.03, 15:10
                  Jesli tylko bilokacja jest mozliwa.
                  Tylko dlaczego ja chce sie z toba spotkac?
                  Raczej Miltona,Zarlaczka i Niech to jedna i ta sama osoba.
    • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 16:02
      nasapila pelna konsternacji cisza, oczy wyszly na wierzch ze zdumienia, a
      szczeka opadla. Nie wiem jak dlugo tak trwalam, wpatrzona w monitor, ale jedno
      wiem. Niech zadziwiasz mnie ):)
      • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: 217.197.165.* 03.02.03, 16:12
        A co takiego sie stalo? Serio, nie kumam bazy.
        • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 20:38
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> A co takiego sie stalo? Serio,nie kumam bazy.

To ja nie kumam bazy; wyklócasz sie z Karolem, a potem nam kazesz ja lac.
          To twoje piwo z napastliwo-upierdliwym Karolem, wiec je sobie sami wypijcie.
          Ciekawe, kto potem glosniej beknie.

Ale jesli twoja "odezwa" do nas, to kolejne zaproszenie Rolki do przewalki
          postów, tak dla jaj (jak to kiedys nazwales), to bawcie sie dobrze :) :) :),
          zastanowil mnie tylko eferwescyjny charakter twojego postu. To moze ja
          zapytam, choc co mnie to..., co sie stalo? skad te kopniaki?

• Gość: k`k Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 20:46
            Oświeć mnie ,co znaczy słowo eferwescyjny.Bez tego nie rozumiem wypowiedzi(nie
            jest co prawda do mnie ,ale...)
            • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 20:52
              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Oświeć mnie ,co znaczy słowo eferwescyjny.Bez tego nie rozumiem wypowiedzi
              (nie
              > jest co prawda do mnie ,ale...)

bardzo prosze: eferwescyjny tzn. wzburzony (zdenerwowany), pieniacki.

PS ja mam gorzej. Ja nie rozumiem Niecha.
              • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:38
                Karol mnie wkurza, jest w typie normalsa, a wiem, ze nie lubicie Karola, to
                pomyslalem, ze polaczyc sie da przyjemne z pozytecznym.
                • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 21:41
                  jesli Karol cie wkurza, to czemu nie zalejesz tego ogniska kublem wody, tylko
                  dokladasz drew i dolewasz oliwy? Oby sie na wielkim bluzganiu nie zakonczylo.
                  • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 21:57
                    Buggi, Karol i Normals są niezniszczalni. Ani 10 wozów strażackich z wodą, ani
                    pożar ich nie wezmą.
                    • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 22:01
                      Trzeba ich poznac.
                      • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:08

> Trzeba ich poznac.

ty pierwszy, choc, jesli Karol okaze sie taki cudowny, jak sie reklamowal, to
                        i upierdliwosc mu sie wybaczy. Co z Normalsem?
                        • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:17
                          Z Normalsem to Ty Buggi byłaś już umówiona. Tylko w ostatniej chwili coś nie
                          wyszło, Grarzynka zainterwniowała, czy jakoś tak. Teraz Grarza poszła w
                          odstawkę, to wszystko przed Tobą.
                          • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:30
                            miltonia napisała:

> Z Normalsem to Ty Buggi byłaś już umówiona. Tylko w ostatniej chwili coś
                            nie
                            > wyszło, Grarzynka zainterwniowała, czy jakoś tak. Teraz Grarza poszła w
                            > odstawkę, to wszystko przed Tobą.

Normals uciekl, ostal mi sie ino Karol
                            • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:42
                              Z dwojga złego lepszy Noramals. Może któreś z jego wcieleń przypadnie Tobie do
                              gustu. Karol jest monotematyczny. Kominek, skalp jelenia i karolowe libido.
                              • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:47
                                miltonia napisała:

> Z dwojga złego lepszy Noramals. Może któreś z jego wcieleń przypadnie Tobie
                                do
                                > gustu. Karol jest monotematyczny. Kominek, skalp jelenia i karolowe libido.

Normals nazwal mnie tlusciochem. Przeczytal bowiem mój post do Megi, w którym
                                pisalam o moim rozmiarze 36. Baran! Dla jednego za chuda, dla drugiego za
                                gruba. Mam ich gdzies, tych wszystkich malkontentów.
                                • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 22:56
                                  Może Normals nie wie, co to znaczy rozmiar 36. Buggi, a właściwie dlaczego się
                                  ciągle chwalisz tym nikłym rozmiarem. W oczy chcesz koleżanki kłuć?
                                  • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:01
                                    miltonia napisała:

> Może Normals nie wie, co to znaczy rozmiar 36. Buggi, a właściwie dlaczego
                                    się
                                    > ciągle chwalisz tym nikłym rozmiarem. W oczy chcesz koleżanki kłuć?

36 to jest nikly rozmiar? 32/34 to owszem, ale 36?
                                    PS Milton ja kocham slodycze, wiec z 36 moze sie zrobic np.46? dobrze tak
                                    bedzie? Obiecalam sobie przed latem codziennie smigac na rowerku, w celu
                                    poprawienia figury, ale dla ciebie zrezygnuje.
                                    • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:03
                                      Dziewczyna normalsa ma zdecydowanie mniej niz 36. Ona ma w obwodzie jakies 10-
                                      15 cm. Obie.
                                      • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:05
                                        Buggi, to są mniejsze rozmiary niż 36? Chyba dziecinne.
                                        • tradycja1 Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:08
                                          Stoi za mna moj brat pyta sie o biusty...A?B?C?D?EE?
                                          • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:10
                                            A czy on nie powinien już spać?
                                          • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:13
                                            tradycja1 napisała:

> Stoi za mna moj brat pyta sie o biusty...A?B?C?D?EE?

A B C D EE wklesle czy wypukle?
                                            • tradycja1 Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:17
                                              Musicie mu wybaczyc(z racji wieku) chormony mu szaleja.
                                        • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:14
                                          miltonia napisała:

> Buggi, to są mniejsze rozmiary niż 36? Chyba dziecinne.

Milton sa. Znam pare takich dziewoj i juz sama nie wiem, czy mam zazdroscic,
                                          czy plakac.
                                          • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:17
                                            E? To chyba na plecach.
                                            • buggi Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:22

> E? To chyba na plecach.

slowo daje, ze sa.
                                              • Gość: Niech Re: chcialam cos napisac, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:24
                                                Na plecach? Jak zobaczylas? W lustrze?
                                          • miltonia Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:26
                                            buggi napisała:

> Milton sa. Znam pare takich dziewoj i juz sama nie wiem, czy mam zazdroscic,
                                            > czy plakac.

A ja nie znam. Wszystkie moje koleżanki lubią dobrze zjeść i popić. A nie, znam
                                            taka jedą, ale to nie moja koleżanka, bo nie lubi wzmiankowanych wyżej
                                            czynności. I wcale jej nie zazdroszczę. Jest dość wysoka , coś ~170cm, a waży
                                            niecałe 40 kg. Skóra jak papier, ledwo mówi, jakieś plamy na twarzy, mąż za nią
                                            nosi wszystko, co waży ponad 20dkg i mimo że jeszcze nie ma 40-tki ma początki
                                            osteoporozy. Zazdrościć nie ma czego, prędzej płakać.
                                            • tradycja1 Re: chcialam cos napisac, ale 03.02.03, 23:30
                                              A ja mam kolezanke co miala biust EE .
                                              Zdecydowala sie na redukcje ....

• zarlaczka To cały Niech 04.02.03, 01:01
      Najpierw podrywa i uwodzi Karolcię, a potem usiłuję nasłać innych żeby ją
      pobili.
      • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:02
        Czesc Zarlaczu, tez idziesz juz spac?
        • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 01:06
          O tej porze, to ja mogę wstawać, a nie iść spać.
          • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:09
            Ja pojde, ale za jakies pol godzinki, jeszcze posciagam jakas muzyczke. No i co
            u ciebie, Karol. Nakopali ci?
            • buggi Re: Do Niecha 04.02.03, 01:10
              skad sciagasz muzyke?
              • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:13
                Mam klienta P2P tak wiec sciagam od takich zuczkow jak ja, co ja sobie w
                komputerach kolekcjonuja. A czego sluchasz?
                • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:15
                  Czy mógłbyś zdradzić, co to jest klient P2P, o ile to nie jest jakaś tajemnica
                  wagi służbowej.
                  • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:17
                    P2P to Peer to Peer. Klient to po prostu program w twoim komputerze sluzacy do
                    kontaktow z innymi komuterami. Takich klientow P2P jest bardzo duzo - ale dwie
                    osoby moga sie wymieniac plikami tylko wtedy, gdy maja te same programy.
                    • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:21
                      To takie banalne, a ja myślałam, że Ty ściągasz jakieś tajne raporty zwane
                      muzyką dla jakiegoś tajnego klienta. I już adrenalina się burzyć we mnie
                      zaczęła.
                      • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:22
                        Bo ja jestem banalny. Jak banan.
                        • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:24
                          Banany nie są banalne, banany są bananowe.
                          • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:26
                            No dobrze, jak banaln.
                            • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:30
                              Jak ja lubię, gdy się ze mną zgadzasz. Rób tak częściej Normal... ups... Niechu.
                • buggi Re: Do Niecha 04.02.03, 01:22

> Mam klienta P2P tak wiec sciagam od takich zuczkow jak ja, co ja sobie w
                  > komputerach kolekcjonuja. A czego sluchasz?

P2P? do szybszego downloadu czy do zwiekszenia liczby polaczen?

• Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:25
                    Juz to gdzies nizej Karolowi... uups, Zarlaczowi tlumaczylem. A ty sluchasz
                    czegos czy tylko swojego chrapania?
                    • buggi Re: Do Niecha 04.02.03, 01:34

> Juz to gdzies nizej Karolowi... uups, Zarlaczowi tlumaczylem. A ty sluchasz
                      > czegos czy tylko swojego chrapania?

ja nie chrapie. no, w kazdym razie nie slysze bym chrapala. Czego slucham: L.
                      Cohen, A. Morreno, V.Con Dios, L. Richie, M. Bolton, C.Dion.Lubie dobra muzyke
                      filmowa, muzyke perska, polska, irlandzka, latynoska... Niech mam wszystko
                      wyliczac? Slucham tez shant (szant), bo zamilowanie do zeglarstwa mi nie
                      minelo, choc juz nie uprawiam.Zalosne.

• Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:37
                        Zeglujze zeglarzu... O przepraszam, ponioslo mnie.
                        • buggi Re: Do Niecha 04.02.03, 01:39

> Zeglujze zeglarzu... O przepraszam, ponioslo mnie.

czemu sie pytales o to czego slucham i tak mi nic nie sciagniesz.
                          • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:42
                            No wiesz, kazdy samemu sobie cos sciaga (np. bielizne). Jakbys chciala to
                            polecam program Kazaa.
                            • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:44
                              Ten program ściąga bieliznę?
                              • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:45
                                Tak, i robi jescze kilka innych rzeczy. Czlek sie przy nim nie natrudzi.
                                • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 01:51
                                  A co jeszcze robi?
                                  • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:58
                                    Dzieci.
                                    • zarlaczka Re: Do Niecha 04.02.03, 02:03
                                      A już miałam prosić, żebyś mi go podesłał.
                            • buggi Re: Do Niecha 04.02.03, 01:47

> No wiesz, kazdy samemu sobie cos sciaga (np. bielizne).

no wiesz,róznie to bywa z tym sciaganiem sobie samemu; za doslownie
                              zrozumiales mój post.

Jakbys chciala to
                              > polecam program Kazaa.

dzieki, znam
                              • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:50
                                Widzisz, tobie nawet pomoc nie mozna.
            • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 01:13
              Dzielnie się broniłam. 3 jest w szpitalu na reanimacji, 7 po opatrzeniu ran
              odesłano do domu.
          • buggi Re: To cały Niech 04.02.03, 01:09
            zarlaczka napisała:

> O tej porze, to ja mogę wstawać, a nie iść spać.

No wiesz Zarlaczko!!?? Ty przychodzisz, jak ja wychodze. Caly dzien czekalam
            na ciebie. Duzo bedziesz miala do czytania.
            • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 01:12
              Powiedziałabym Buggi, że to Ty wychodzisz, kiedy ja przychodzę. Mam jednak
              nadzieję, że Twoje wyrko jeszcze trochę poczeka na Ciebie, a Ty pokonwersujesz
              z mła.
              • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 01:52
                Niby cały dzień czekała, a teraz nawet gęby do koleżanki nie otworzy.
                • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:58
                  Bugole takie sa.
                  • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 02:03
                    Na to wygląda. Po prostu Bugol przy Tobie zapomina o całym świecie.
                    • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 02:07
                      Nawet o mnie.
                      • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 02:12
                        Kokietujesz.
                        • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 02:16
                          Czasami.
                          • zarlaczka Re: To cały Niech 04.02.03, 02:19
                            Notorycznie.
                            • Gość: Niech Re: To cały Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 02:22
                              Czasami notorycznie.
                              PS. Juz musze isc spac. Jutro znowu przyjde do pracy na 14 a wyjde o 20.
                        • buggi Re: Kokietujesz????? 04.02.03, 16:38
                          zarlaczka napisała:

> Kokietujesz.

zauwazylas Zarlaczko te prawidlowosc u Niecha? Jak gosc zweszy swieze miesko,
                          to najpierw jest "cacy cacy", a potem nagle "pac po glacy".
                          • Gość: Niech Re: Kokietujesz????? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 16:40
                            Albo na odwrot.
                            • miltonia Re: Kokietujesz????? 04.02.03, 16:58
                              Widocznie czymś denerwujesz swoje na początku wielbicielki. I bardzo dobrze!
                              • Gość: Niech Re: Kokietujesz????? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 17:08
                                To one sa jakos dziwnie podenerwowane.
                                • miltonia Re: Kokietujesz????? 04.02.03, 17:11
                                  Może z wrażenia, jakie na nich robisz?
                                  • Gość: Niech Re: Kokietujesz????? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 17:13
                                    Ty to napisalas.
                                    • miltonia Re: Kokietujesz????? 04.02.03, 17:16
                                      Napisałam "może", bo pewności nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka