Gość: Spioch IP: *.waw.cdp.pl / *.mediatak.pl 04.02.03, 11:29 Szukam tej gry od dluzszego czasu.. Moze ktos wie gdzie moge ja nabyc, albo ktos chce sie jej pozbyc...? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k`k Re: Gra strategiczna Ryzyko 04.02.03, 11:32 Znalazłeś ją. Wszyscy,którzy wchodzą na to Forum,robia to na własne ryzyko. Press ENTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:02 Tylko dokladnie zapoznaj sie z zasadami. Zebys pozniej nie mial pretensji. Pamietaj: ryzyko to wlasnie twoje ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spioch Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: *.waw.cdp.pl / *.mediatak.pl 04.02.03, 12:28 ja tu o powazne rzeczy pytam, a Wy sobie jaja robicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:38 Straciles 30 punktow i musisz czekac dwie kolejki. Ty polewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 195.94.207.* 04.02.03, 12:43 Nie słuchaj go Śpioch. Wcale nie musisz czekać. Możesz w zamian wziąć dwie karty okazji. Byleś tylko nie wylosował biletu na Oślą Ławkę, bo tam się czeka 5 kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gra strategiczna Ryzyko 04.02.03, 13:09 Gość portalu: Spioch napisał(a): > ja tu o powazne rzeczy pytam, a Wy sobie jaja robicie! A myśleliśmy, że o niepoważne rzeczy pytasz. O jakąś zabawę, czy grę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Stary, ktoz dzis nie ryzykuje? 04.02.03, 12:43 Gdybyscie wiedzieli gdzis Niecha (ale nie tego co mu spod kołnierza rudy lis wystaje) to ucałujcie go ode mnie! W czoło. Licząc ilu ma tu przyjaciół będzie to i pozyteczne i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Luuuudzie, jestem idiota!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:49 Ale uwalilem! 1000 punktow straty i 10 kolejek do tylu. Przeciez normals to karol. Ja tak w zartach pisalem, a to fakt. Ale kawal idioty ze mnie. No coz, takie ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Luuuudzie, jestem idiota!!! 04.02.03, 12:54 Niech, teraz wiem teraz dlaczego nas tak usiłowałeś odseparować od Normalsa, bo chciałeś go mieć tylko dla siebie. Wreszcie wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Luuuudzie, jestem idiota!!! 04.02.03, 12:56 Ale co sobie poromansowałeś, to poramansowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Wyluzuuuuuj 04.02.03, 12:57 Nie histeryzuj Niech. Zachowujesz sie teraz jaknie przymierzajac (lisa) Żarłoczka, Bugii i te inne twoje panny. Zawsze jak ja się pojawiam, ty tracisz rozum. ps. o jakich kolegów ci chodzi? Za kogo pijesz do dna? Oni to my, a my to juz mgla? ps 2. ze tez jeszcze sie na mnie nie poznales. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wyluzuuuuuj 04.02.03, 13:00 Karolciu Normals, on się w końcu jednak na Tobie poznał, choć muszę przyznać, że trochę to trwało, ale lepiej późno niż wcale, jak to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Czesc morda! 04.02.03, 13:03 A ty co, rzecznik prasowy Jakubowska? ps. bo cie kolezanki obgadaja, ze jestes taka i owaka, w tym "nudna i namolna" Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Czesc morda! 04.02.03, 13:07 Karolciu-Normalsie. Nudna i namolna tutaj, to tylko Ty jesteś. I tym się spośród koleżanek z Edukacji wyróżniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czesc morda! 04.02.03, 13:10 Zgadłaś. Niecho mnie mianował, cobym go przed różnymi namolnymi babami broniła i szczególnie kazał mi zwrócić uwagę, abyś Ty się do niego nie zbliżała. Powiem więcej prosił o nasłanie na Ciebie elementu gangsterskiego, ale go od tego odwiodłam, bo serce mam czułe. Moje koleżanki nie obgadują mnie, ale zdaje się że przytoczone epitety odnosiły się do Ciebie. Choć w Twoim wypadku to nie były epitety jeno szczera prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Normals chcial mnie posiasc!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:13 Przebral sie za karola i chcial sie do mnie dobrac! Dobrze, ze sie w pore spostrzeglem. Zdobylem 45 punktow i przechodze 3 pola do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:15 Nie zdobyłeś tych punktów, bo mało brakowało abyś dał się wziąć. Pamiętaj, że to Bugol, Milton robiłyśmy wszystko żeby tę niecną intrygę ujawnić. Punkty są nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Normals chcial mnie posiasc!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:18 Nieprawda, to jest gra ryzyko, kazdy gra na wlasny rachunek. Ja wiecej punktow stracilem niz zyskalem, teraz bede sie musial zwijac jak w ukropie, zeby je odzyskac. Bede musial wykryc kto tak naprawde jest kim. I kim jeszcze jest normals. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:21 Niech, może szkoda żeś rozszyfrował Karola. Może trzeba było za radą Buggi z nim/nią się umówić i dopiero wtedy miałbyś przeżycie. A tak na marginesie, Normals/Karol zdaje się zapałał do Ciebie nieokiełznaną namiętnością. Wszędzie Cię znajdzie, wszędzie się dopisze. A i Ty chyba coś do niego czujesz. Zawsze mu odpiszesz, a jak on Ciebie przeoczy, to z kolei Ty go wytropisz. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:22 Cofasz się o trzy pola. Kolejna obsesja? Wszyscy chca cie oszukac, a co drugi na ciebie leci? No nie. W tym kontekscie nie bedzie rozmawiac. Zabierz te swoje panny spod łożka do łóżka. Zobaczymy, czy nie oszukiwały. Rozrywkuwy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Karol a rekawice bokserskie 04.02.03, 13:27 przynioslas? Jak tam twoja pupa po kopniakach Niecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Luuudzie, opamietajcie sie!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:30 Mielicie go kopac w dupe, a ktos z was kopnal go w glowe! Miejcie litosc! Toz to prawie czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Czy to jest w porzadku? 04.02.03, 13:47 Gdzie się podziala twoja klasa? Zostawiles ja w Warsie w IC" Kilinski"? Jesli nie radzisz sobie z emocjami, to niech cie panny poskladaja. Niech, daruj sobie! No bo, co ja ci zrobilam? A moze czego sie po mnie spodziewales? Kobiety nie te, grudnie zbyt zle ? Sorrry stary, to nie moja wina. Moze wina wina? ps. nie wywoluj mnie na forum, skoro nie chce ci się ze mna gadac.Niech cie bawia twoje panny! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Nie, wziełam parasol 04.02.03, 13:38 Niech znany jest z bicia kobiet, ale - jak sadze - noga z łóżka by mnie nie wykapał. Ale was też nie, wiec prosze o inne zadanie. Z 5 *. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Ale leje, parasol mi się psuje 04.02.03, 14:22 Kochany moj maly Niechu, ależ ty jestes fajansiarz. I te twoje panny, ten caly kramik z obrazkami wszystkich swietych wcieleń Niecha. Piekny sobie ołtarzyk zrobiles. Z samego cukru. Bywajcie zdrowi, a szczegolnie dbajcie o nogi. ps. Drogie panny, spijcie spokojnie, Niech was kocha! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:43 karolina-k napisała: > Cofasz się o trzy pola. Kolejna obsesja? Wszyscy chca cie oszukac, a co drugi a ciebie leci? Nie co drugi, tylko każdy. I każda, a Ty Karolina przede wszystkim. No nie. W tym kontekscie nie bedzie rozmawiac. A co Ci sie w kontekście nie podoba, czyżby to że monologujesz jak zwykle? Zabierz te swoje panny spod łożka do łóżka. Zobaczymy, czy nie oszukiwały. Rozrywkuwy. Nas satsfakcjonuje miejsce pod łóżkiem. Strategiczne i bezpieczne. To Ty chciałaś do łóżka i prawie Ci się udało. Szkoda, że prawie, bo liczyłyśmy na dodatkową rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Karol IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:41 Wypraszam sobie. Ja się przyznaję do swych najprzeróżniejszych wcieleń. Karolina to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Oto wystarczajacy dowod. IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:43 Normals i karol to jedno i to samo. Brrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Oto wystarczajacy dowod. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:46 Nigdy nie chciałem cię posiąść Niechu. Fakt, żeś intrygujący i w ogóle, ale jeśli już miałbym wybierać to wziąłbym sloggiego. Chętniejszy z natury i mniej alkoholu mu trzeba (o ile w ogóle). Na trzeźwo nikt mnie nie chce. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Oto wystarczajacy dowod. 04.02.03, 13:49 Gość portalu: Normals napisał(a): Na trzeźwo nikt mnie nie chce. Czemu? Eee tam przesadzasz. Karolina-k Cię chce! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 13:46 Do jednych się przyznajesz, do drugich nie. Ale rozumiem Twój ból. Dostać kosza od Niecha, to wielki dramat. Psychologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals To pomówienia. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:50 Do wszystkich się przyznaje! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 13:55 Nie przesadzasz? Wyluzuj, jesli juz to najwyzej epizod psychotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 14:01 Może dla Ciebie epizod, ale dla Normalsa to dramat. On jest taki wrażliwy i uczuciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 14:07 To było do ciebie Minolta. (zalosne) Wybaczam cie ten blad cyfrówko, masz potworne problemy z zróżnieniem, które listy sa do ciebie, a ktore nie. No ale skoro tylko Auchan do ciebie pisze kartki. Bywaj zdrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech A kopcie gdzie chcecie! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 14:10 Teraz zrozumialem. Te czesci ciala sa trudno rozroznialne. PS. Pomyslalem przez chwilke, zeby zabawic sie w obrazanie karola. Ale jestem bez szans - i nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Wykąpcie się gdzie chcecie! Może w ogrodku? 04.02.03, 14:26 Kochany mój (czysto teoretycznie) Niechu, ależ ty jestes fajansiarz. I te twoje panny, ten caly kramik z obrazkami wszystkich swietych wcieleń Niecha. Piekny sobie ołtarzyk zrobiles. Z samego cukru. Bywajcie zdrowi, a szczegolnie dbajcie o nogi. ps. Drogie panny, spijcie spokojnie, Niech was kocha! ps2. podobne listy do Niecha znajdziecie powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wykąpcie się gdzie chcecie! Może w ogrodku? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 14:32 Nie podoba sie? To po co sie wciskasz? I ciskasz? Chcielismy cos od ciebie? Nie przypominam sobie. Wez sobie ten swoj klimax za reke i pojdzcie na spacer. PS. Naprawde nie chcesz spotkac sie z normalsem? Co szkodzi sprobowac, moze cos z tego wyjdzie. Potraktuj to jak kuracje hormonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k A w ogole to wykąp się? 04.02.03, 14:48 Co ty ciagle z tymi hormonamia? Kobiety nie te, zimy zbyt złe. Innych tematów nie masz, to sobie znajdz. A Normalas? Wiesz stary, ja nie mam czasu na takie dziecinady. Odkochałem się w tobie juz zupelnie. Nic a nic mnie juz nie pociagasz. To tyle, no bo cóż wiecej. Pozdrowienie z dworca PKP Wasza Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A w ogole to wykąp się? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 15:01 Trzymam za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś