Dodaj do ulubionych

Gra strategiczna Ryzyko

IP: *.waw.cdp.pl / *.mediatak.pl 04.02.03, 11:29
Szukam tej gry od dluzszego czasu.. Moze ktos wie gdzie moge ja nabyc, albo
ktos chce sie jej pozbyc...?

Dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • k`k Re: Gra strategiczna Ryzyko 04.02.03, 11:32
      Znalazłeś ją.
      Wszyscy,którzy wchodzą na to Forum,robia to na własne ryzyko.
      Press ENTER
      • Gość: Niech Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:02
        Tylko dokladnie zapoznaj sie z zasadami. Zebys pozniej nie mial pretensji.
        Pamietaj: ryzyko to wlasnie twoje ryzyko.
        • Gość: Spioch Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: *.waw.cdp.pl / *.mediatak.pl 04.02.03, 12:28
          ja tu o powazne rzeczy pytam, a Wy sobie jaja robicie!
          • Gość: Niech Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:38
            Straciles 30 punktow i musisz czekac dwie kolejki. Ty polewasz.
            • Gość: Normals Re: Gra strategiczna Ryzyko IP: 195.94.207.* 04.02.03, 12:43
              Nie słuchaj go Śpioch. Wcale nie musisz czekać. Możesz w zamian wziąć dwie
              karty okazji. Byleś tylko nie wylosował biletu na Oślą Ławkę, bo tam się czeka
              5 kolejek.
          • miltonia Re: Gra strategiczna Ryzyko 04.02.03, 13:09
            Gość portalu: Spioch napisał(a):

> ja tu o powazne rzeczy pytam, a Wy sobie jaja robicie!

A myśleliśmy, że o niepoważne rzeczy pytasz. O jakąś zabawę, czy grę.
    • karolina-k Stary, ktoz dzis nie ryzykuje? 04.02.03, 12:43
      Gdybyscie wiedzieli gdzis Niecha (ale nie tego co mu spod kołnierza rudy lis wystaje) to ucałujcie go ode mnie! W
      czoło. Licząc ilu ma tu przyjaciół będzie to i pozyteczne i przyjemne.
      • Gość: Niech Luuuudzie, jestem idiota!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 12:49
        Ale uwalilem! 1000 punktow straty i 10 kolejek do tylu. Przeciez normals to
        karol. Ja tak w zartach pisalem, a to fakt. Ale kawal idioty ze mnie. No coz,
        takie ryzyko.
        • zarlaczka Re: Luuuudzie, jestem idiota!!! 04.02.03, 12:54
          Niech, teraz wiem teraz dlaczego nas tak usiłowałeś odseparować od Normalsa, bo
          chciałeś go mieć tylko dla siebie. Wreszcie wszystko jasne.
          • miltonia Re: Luuuudzie, jestem idiota!!! 04.02.03, 12:56
            Ale co sobie poromansowałeś, to poramansowałeś.
        • karolina-k Wyluzuuuuuj 04.02.03, 12:57
          Nie histeryzuj Niech. Zachowujesz sie teraz jaknie przymierzajac (lisa) Żarłoczka, Bugii i te inne twoje panny. Zawsze
          jak ja się pojawiam, ty tracisz rozum.
          ps. o jakich kolegów ci chodzi? Za kogo pijesz do dna?
          Oni to my, a my to juz mgla?

ps 2. ze tez jeszcze sie na mnie nie poznales.
          • zarlaczka Re: Wyluzuuuuuj 04.02.03, 13:00
            Karolciu Normals, on się w końcu jednak na Tobie poznał, choć muszę przyznać,
            że trochę to trwało, ale lepiej późno niż wcale, jak to mówią.
            • karolina-k Czesc morda! 04.02.03, 13:03
              A ty co, rzecznik prasowy Jakubowska?
              ps. bo cie kolezanki obgadaja, ze jestes taka i owaka, w tym "nudna i namolna"
              • miltonia Re: Czesc morda! 04.02.03, 13:07
                Karolciu-Normalsie. Nudna i namolna tutaj, to tylko Ty jesteś. I tym się
                spośród koleżanek z Edukacji wyróżniasz.
                • karolina-k Czarne perfumy2 04.02.03, 13:13
                  Nie jestes czasem zazdrosna?
              • zarlaczka Re: Czesc morda! 04.02.03, 13:10
                Zgadłaś. Niecho mnie mianował, cobym go przed różnymi namolnymi babami broniła
                i szczególnie kazał mi zwrócić uwagę, abyś Ty się do niego nie zbliżała. Powiem
                więcej prosił o nasłanie na Ciebie elementu gangsterskiego, ale go od tego
                odwiodłam, bo serce mam czułe.
                Moje koleżanki nie obgadują mnie, ale zdaje się że przytoczone epitety odnosiły
                się do Ciebie. Choć w Twoim wypadku to nie były epitety jeno szczera prawda.
                • Gość: Niech Normals chcial mnie posiasc!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:13
                  Przebral sie za karola i chcial sie do mnie dobrac! Dobrze, ze sie w pore
                  spostrzeglem. Zdobylem 45 punktow i przechodze 3 pola do przodu.
                  • zarlaczka Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:15
                    Nie zdobyłeś tych punktów, bo mało brakowało abyś dał się wziąć. Pamiętaj, że
                    to Bugol, Milton robiłyśmy wszystko żeby tę niecną intrygę ujawnić. Punkty są
                    nasze.
                    • Gość: Niech Re: Normals chcial mnie posiasc!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:18
                      Nieprawda, to jest gra ryzyko, kazdy gra na wlasny rachunek. Ja wiecej punktow
                      stracilem niz zyskalem, teraz bede sie musial zwijac jak w ukropie, zeby je
                      odzyskac. Bede musial wykryc kto tak naprawde jest kim. I kim jeszcze jest
                      normals.
                  • miltonia Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:21
                    Niech, może szkoda żeś rozszyfrował Karola. Może trzeba było za radą Buggi z
                    nim/nią się umówić i dopiero wtedy miałbyś przeżycie. A tak na marginesie,
                    Normals/Karol zdaje się zapałał do Ciebie nieokiełznaną namiętnością. Wszędzie
                    Cię znajdzie, wszędzie się dopisze. A i Ty chyba coś do niego czujesz. Zawsze
                    mu odpiszesz, a jak on Ciebie przeoczy, to z kolei Ty go wytropisz.
                  • karolina-k Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:22
                    Cofasz się o trzy pola. Kolejna obsesja? Wszyscy chca cie oszukac, a co drugi na ciebie leci?
                    No nie. W tym kontekscie nie bedzie rozmawiac. Zabierz te swoje panny spod łożka do łóżka. Zobaczymy, czy nie
                    oszukiwały. Rozrywkuwy.
                    • buggi Re: Karol a rekawice bokserskie 04.02.03, 13:27
                      przynioslas? Jak tam twoja pupa po kopniakach Niecha?
                      • Gość: Niech Luuudzie, opamietajcie sie!!! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:30
                        Mielicie go kopac w dupe, a ktos z was kopnal go w glowe! Miejcie litosc! Toz
                        to prawie czlowiek!
                        • karolina-k Czy to jest w porzadku? 04.02.03, 13:47
                          Gdzie się podziala twoja klasa? Zostawiles ja w Warsie w IC" Kilinski"?
                          Jesli nie radzisz sobie z emocjami, to niech cie panny poskladaja. Niech, daruj sobie!

No bo, co ja ci zrobilam? A moze czego sie po mnie spodziewales?
                          Kobiety nie te, grudnie zbyt zle ?
                          Sorrry stary, to nie moja wina. Moze wina wina?

ps. nie wywoluj mnie na forum, skoro nie chce ci się ze mna gadac.Niech cie bawia twoje panny!
                      • karolina-k Nie, wziełam parasol 04.02.03, 13:38
                        Niech znany jest z bicia kobiet, ale - jak sadze - noga z łóżka by mnie nie wykapał. Ale was też nie, wiec prosze o
                        inne zadanie. Z 5 *.
                        • karolina-k Ale leje, parasol mi się psuje 04.02.03, 14:22
                          Kochany moj maly Niechu, ależ ty jestes fajansiarz. I te twoje panny, ten caly kramik z obrazkami wszystkich swietych
                          wcieleń Niecha. Piekny sobie ołtarzyk zrobiles. Z samego cukru.
                          Bywajcie zdrowi, a szczegolnie dbajcie o nogi.
                          ps. Drogie panny, spijcie spokojnie, Niech was kocha!
                    • miltonia Re: Normals chcial mnie posiasc!!! 04.02.03, 13:43
                      karolina-k napisała:

> Cofasz się o trzy pola. Kolejna obsesja? Wszyscy chca cie oszukac, a co
                      drugi a ciebie leci?

Nie co drugi, tylko każdy. I każda, a Ty Karolina przede wszystkim.

No nie. W tym kontekscie nie bedzie rozmawiac.

A co Ci sie w kontekście nie podoba, czyżby to że monologujesz jak zwykle?
                      Zabierz te swoje panny spod łożka do łóżka. Zobaczymy, czy nie oszukiwały.
                      Rozrywkuwy.

Nas satsfakcjonuje miejsce pod łóżkiem. Strategiczne i bezpieczne. To Ty
                      chciałaś do łóżka i prawie Ci się udało. Szkoda, że prawie, bo liczyłyśmy na
                      dodatkową rozrywkę.
    • Gość: Normals Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Karol IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:41
      Wypraszam sobie. Ja się przyznaję do swych najprzeróżniejszych wcieleń.

Karolina to nie ja.
      • Gość: Niech Oto wystarczajacy dowod. IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:43
        Normals i karol to jedno i to samo. Brrrrrrrrrr.
        • Gość: Normals Re: Oto wystarczajacy dowod. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:46
          Nigdy nie chciałem cię posiąść Niechu. Fakt, żeś intrygujący i w ogóle, ale
          jeśli już miałbym wybierać to wziąłbym sloggiego. Chętniejszy z natury i mniej
          alkoholu mu trzeba (o ile w ogóle). Na trzeźwo nikt mnie nie chce. Czemu?
          • miltonia Re: Oto wystarczajacy dowod. 04.02.03, 13:49
            Gość portalu: Normals napisał(a):

Na trzeźwo nikt mnie nie chce. Czemu?

Eee tam przesadzasz. Karolina-k Cię chce!
      • miltonia Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 13:46
        Do jednych się przyznajesz, do drugich nie. Ale rozumiem Twój ból. Dostać kosza
        od Niecha, to wielki dramat. Psychologiczny.
        • Gość: Normals To pomówienia. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:50
          Do wszystkich się przyznaje!
        • karolina-k Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 13:55
          Nie przesadzasz? Wyluzuj, jesli juz to najwyzej epizod psychotyczny.
          • miltonia Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 14:01
            Może dla Ciebie epizod, ale dla Normalsa to dramat. On jest taki wrażliwy i
            uczuciowy.
            • karolina-k Re: Normals to Grarzyna, a nie jakaś Karolina-Kar 04.02.03, 14:07
              To było do ciebie Minolta. (zalosne)
              Wybaczam cie ten blad cyfrówko, masz potworne problemy z zróżnieniem, które listy sa do ciebie, a ktore nie. No ale
              skoro tylko Auchan do ciebie pisze kartki.
              Bywaj zdrowa!
              • Gość: Niech A kopcie gdzie chcecie! IP: 217.197.165.* 04.02.03, 14:10
                Teraz zrozumialem. Te czesci ciala sa trudno rozroznialne.
                PS. Pomyslalem przez chwilke, zeby zabawic sie w obrazanie karola. Ale jestem
                bez szans - i nie tylko ja.
                • karolina-k Wykąpcie się gdzie chcecie! Może w ogrodku? 04.02.03, 14:26
                  Kochany mój (czysto teoretycznie) Niechu, ależ ty jestes fajansiarz. I te twoje panny, ten caly kramik z obrazkami
                  wszystkich swietych wcieleń Niecha. Piekny sobie ołtarzyk zrobiles. Z samego cukru.
                  Bywajcie zdrowi, a szczegolnie dbajcie o nogi.
                  ps. Drogie panny, spijcie spokojnie, Niech was kocha!
                  ps2. podobne listy do Niecha znajdziecie powyzej.
                  • Gość: Niech Re: Wykąpcie się gdzie chcecie! Może w ogrodku? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 14:32
                    Nie podoba sie? To po co sie wciskasz? I ciskasz? Chcielismy cos od ciebie? Nie
                    przypominam sobie. Wez sobie ten swoj klimax za reke i pojdzcie na spacer.
                    PS. Naprawde nie chcesz spotkac sie z normalsem? Co szkodzi sprobowac, moze cos
                    z tego wyjdzie. Potraktuj to jak kuracje hormonalna.
                    • karolina-k A w ogole to wykąp się? 04.02.03, 14:48
                      Co ty ciagle z tymi hormonamia? Kobiety nie te, zimy zbyt złe. Innych tematów nie masz, to sobie znajdz.
                      A Normalas? Wiesz stary, ja nie mam czasu na takie dziecinady. Odkochałem się w tobie juz zupelnie. Nic a nic mnie
                      juz nie pociagasz.
                      To tyle, no bo cóż wiecej.
                      Pozdrowienie z dworca PKP
                      Wasza Karolina

• Gość: Niech Re: A w ogole to wykąp się? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 15:01
                        Trzymam za slowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka