Dodaj do ulubionych

NIech PILNE

05.02.03, 17:38
Na konta niech wyslalem wiadomosc odpowiedz w miare pilnie bo ze 15 min
wychodze
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: NIech PILNE IP: 217.197.165.* 05.02.03, 17:41
      Atob, ja w pracy siedze, i to pewnie jeszcze potrwa ze dwie gadziny. Proponuje
      jutro.
      • atob Re: NIech PILNE 05.02.03, 17:45
        no to ja spadam ...hehe jak wroce to bede mial natchnienie do
        pisania ....szczegolnie do dziewczat :)hehehe
        • buggi Re: NIech PILNE 05.02.03, 20:48
          atob napisał:

> no to ja spadam ...hehe jak wroce to bede mial natchnienie do
          > pisania ....szczegolnie do dziewczat :)hehehe

hehehe, do dziewczat? do Tradycji.. Ona jak na razie w liczbie poj. wystepuje
          • Gość: Niech Re: NIech PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 21:43
            Do Tradycji. Tak samo w pojedynczej jak w mnogiej.
    • atob Wrucilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:04
      Ale taka karma ...:)
      • atob Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:05
        O tak lepiej :)
      • tradycja1 Re: Wrucilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:05
        Ja sie ciesze ..nawet portal zaczal szybciej chodzic.
        :))))))))))))
        • atob Re: Wrucilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:10
          Ale zadzwonisz ???:)
          • tradycja1 Re: Wrucilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:14
            atob napisał:

> Ale zadzwonisz ???:)
            Zadzwonic moge ..tylko musze miec #
            Chyba ze znasz inne sposoby:)
            • atob Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:18
              W jakims watku Niech sie zaoferowal ze poda Ci swoj nr. Abys mogla zadzwonic w
              czasie spotkania . Bo ja jako przeciwnik systemu ...i takie tam :) nie posiadam
              tel kom ani kart platniczych ... Aczkolwiek zaczynal zalowac ...ale to inna
              sprawa
              • zarlaczka Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:23
                Jakiego systemu jesteś przeciwnikiem, że nie posiadasz?
              • tradycja1 Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:24
                Mam nadzieje ze Niech nie zapomni o podaniu mi #
                przed Waszym piatkowym spotkaniem....pamiec jego jest dosc krotka
                a ja nie lubie prosic....
                Mam nadzieje ze bedzie Ok:)I kazdy odwerwie sie choc na sekundke od piwa
                zeby powiedziec mi-Czesc-:)
                • buggi Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:26
                  tradycja1 napisała:

> Mam nadzieje ze Niech nie zapomni o podaniu mi #
                  > przed Waszym piatkowym spotkaniem....pamiec jego jest dosc krotka
                  > a ja nie lubie prosic....
                  > Mam nadzieje ze bedzie Ok:)I kazdy odwerwie sie choc na sekundke od piwa
                  > zeby powiedziec mi-Czesc-:)

wyslij mu Walentynke. Ucieszy sie .
                • atob Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:51
                  tradycja1 napisała:

> Mam nadzieje ze bedzie Ok:)I kazdy odwerwie sie choc na sekundke od piwa
                  > zeby powiedziec mi-Czesc-:)

Ja sie oderwe i powiem Ci ...czesc :)
                  • tradycja1 Re: Wrocilem :) cieszycie sie ? pewnie nie :( 05.02.03, 23:53
                    a powiesz cos od siebie?
          • Gość: k`k najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:14
            • Gość: Niech Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:26
              No to do czerwca!
              • buggi Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. 05.02.03, 23:28
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> No to do czerwca!

swietnie. jak sie tak bedziecie umawiac, to i ja sie zalapie i Tradi tez.
                • Gość: Niech Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:32
                  Tylko jeszcze rok ustalmy.
              • Gość: k`k Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:33
                Spotkanie forum Edukacja se
                • tradycja1 Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. 05.02.03, 23:34
                  k`k przyjdziesz z"S"?
                  • Gość: k`k Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:36
                    Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee.
                    • tradycja1 Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. 05.02.03, 23:37
                      To przyjedz choc na rowerze...
                      • Gość: k`k Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:38
                        pod warunkie,że Ty na drugie spotkanie przyjedziesz z Sama wiesz kim.
                        • tradycja1 Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. 05.02.03, 23:41
                          Mam wozic drzewo do lasu?
                          • Gość: k`k Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:42
                            może to jakis szlachetny gatunek.
                        • Gość: Niech Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:42
                          Z tym, no, Zinnem?
                          • Gość: k`k Re: najbliższy piątek 13-ego jest w czerwcu. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:44
                            Nawet nie śmiem marzyć.
    • tradycja1 ktos nam chyba nie powiedzial dobranoc 05.02.03, 23:49
      • atob Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 05.02.03, 23:59
        Dobranoc i milych snow :)
        • tradycja1 Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:01
          Spij nie na golasa....zimno bylo czy nie?
          • atob Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:03
            Juz spie :) wiec nie odpowiem ...
          • buggi Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:03
            tradycja1 napisała:

> Spij nie na golasa....zimno bylo czy nie?

to Atob spi na golasa??? Hm, interesujace.
            • tradycja1 Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:08
              Tak wczoraj radzil zeby nie spac na golasa bo zimno.
              A ja spac nie moglam nie dlatego ze zimno...
              • buggi Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:14
                tradycja1 napisała:

> Tak wczoraj radzil zeby nie spac na golasa bo zimno.
                > A ja spac nie moglam nie dlatego ze zimno...

ja spie tylko na golasa; w zimie na poduszce elektrycznej ( juz nie te kosci)
                • tradycja1 Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:20
                  Buggi jestes moja rowiesnica i na kosci narzekasz?
                  • buggi Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:21
                    tradycja1 napisała:

> Buggi jestes moja rowiesnica i na kosci narzekasz?

to ty masz 70 lat?
                    • tradycja1 Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:24
                      Powiem Ci jak sie dowiem jak ta elektroniczna poduszka ma na imie?
                      • Gość: Niech Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 00:31
                        He, he, a potem skargi na mnie pisza. Ciekaw jestem co jeszcze masz
                        elektrycznego.
                        • buggi Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 10:10
                          Gość portalu: Niech napisał(a):

> He, he, a potem skargi na mnie pisza. Ciekaw jestem co jeszcze masz
                          > elektrycznego.

rusz swoja meska wyobraznia. podpowiem, ze sie kreci.
                      • buggi Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:31
                        tradycja1 napisała:

> Powiem Ci jak sie dowiem jak ta elektroniczna poduszka ma na imie?

poduszka jest elektryczna i jeszcze jej nie nazwalam.

PS. kosci mam w porzadku.
                        PS2: jaka masz pewnosc, ze jestesmy w równym wieku? czy ja o tym pisalam?
                        • tradycja1 Re: ktos nam chyba powie dobranoc.... 06.02.03, 00:34
                          Nie wiem buggi kiedy komu mozna wierzyc ...ale to chyba w wymianie postow bylo
                          o rozmniarach....Rownanie zaczelo sie od Miltoni wieku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka