atob 04.03.03, 20:49 Trzy wpisy na dwadziescia jeden godzin....Jestesmy wspaniali ...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 20:54 Dzis siedzialem caly dzien w domu (jakas grypa) i widzialem co w ogole dzieje sie na forum. Posucha straszna. Moze teraz sie rozruszaja. A poza tym forum dzis tak stalo, ze posty mozna bylo golebiami na Czerstwa wysylac. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 20:56 Jak mnie to nie denerwuje zazwyczaj [predkosc forum] to dzis malo k..rwicy nie dostalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:07 Ja nie rozumiem bazy kompletnie. Chca wydac 1,5 miliarda w trzy lata a postawili portal na gruzie. WP (co prawda z cache'a, ale bez pewnie tez) otwiera sie zazwyczaj w ULAMEK sekundy. Ale wejdz tam na forum. A jak chcialem w Onecie dopisac komentarz to dostalem wiadomosc ze poplynal do moderatora. A jednoczesnie wala tam tak krwiozercze posty... Ten kraj sie kupy nie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:31 Ale chwalic sie portalem jaki on wspanialy to potrafia...Kiedys jakis madrala napisal ze chodzi tak wolno bo jest tak duzo wejsc:)Ale ja mam rade... nicki do literki "o" pisza w dni parzyste pozostali w nie parzyste :) Bedzie mniej wejsc portal bedzie chodzil szybciej :):):)hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:37 Wedlug mnie to nie forum i nie poczta obciaza portal. To sa braki techniczne serwerow. Agora Sprzedaje miejsca reklamowe w pakietach, deklaruje miliony uzytkownikow, nie do zweryfikowania dla reklamodawcy jest rzeczywista mozliwosc dotarcia. Widzieliscie co teraz jest reklamowane - jakies nikomu nieznane targi czegos tam. Pewnie za 10 tysiakow dorzucili im do do reklam na papierze. To po co w tej sytuacji placic za serwery? A zaloga portalu niech sie buja i opisuje, ze jest gorzej bo kupili lepszy serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:44 Bylem na forum WP ....smiga szybciutko :)to fakt ale to chyba jedyna zaleta tego forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:56 Ale nawet przepakowana jak witryna sklepowa Interia smiga... Agora ma w tylku wiadomosci, forum, poczte. To co chcieli miec juz maja. Regularnie wydaja na reklame portalu taka kase, ze za nia moglby byc najszybszy w Polsce. Sprzedaja ludziom wirtualna usluge w wirtualny sposob. Tylko kase maja z tego realna. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:57 Rano probowalam sie zalogowac na forum i zanim zdarzylam wejsc system juz mnie wylogowal,bezsens totalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.access.de.clara.net 04.03.03, 22:28 ale teraz smiga, ze ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Przepraszamy serwer jest zajety 04.03.03, 23:17 to z tej szybkosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.access.de.clara.net 04.03.03, 23:41 a ja nadal potwierdzam, ze chodzi jak burza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:10 Minal karnawal, minela burza, teraz post i zadym(k)a... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:28 przynosze galaz oliwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:30 Na to liczylem. Zaczynamy w dosc slabym gronie (liczebnie, oczywiscie). Cztery postaci a tu trzeba Osla dogonic (mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialem). Sa jeszcze fakultatywni (Dajzy), ale oni maja kiepska frekwencje. Mi chyba chorobsko przechodzi, wezme sie do nadrabiania zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:31 a dla Niecha ruzge, by mu samopoczucie poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:46 Buggi, chyba nie mamy szansy na spokojną i nudnawą pogawędkę z Niechem. Na fof spotkał swoją ulubioną interlokutorkę i jest w swoim żywiole. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:49 Poszla spac. Czy cos takiego. Chodzi [---] [---] za mna - nie daruje. Odciaga mnie od kobiet - zazdrosny alien. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:52 Nie chcę być przesadnie drobiazgowa, ale to Ty tam się pojawiłeś, gdy tylko zobaczyłeś jej nick. Zaczynam być zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:54 Nieprawda. Poczekalam az sama sprowokujesz malutkie spiecie. Male, bo ona ma tylko jeden volt. W dodatku we wlosach, jak sie je potrze aksamitna szmatka. PS. Komu ona zabrala wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:54 o kim pisalas Miltonio? Na fof-ie widzialam tylko Ciebie, Aniele i Niecha. PS.Ja juz spadam, bo za chwile spadne...z fotela. Spijcie dobrze. Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:57 No właśnie Buggi, no właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:59 To ja pisuje z Aniela? A myslalem ze z jakims brudnym bucem! Patrz jak to sie ludzie zmieniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:02 Pisujesz zazwyczaj, tak sądzę, chociaż może to żałosne, z osobami które Cię interesują. Nie mówię tego o załodze Edukacji, bo z nami pisujesz z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:05 Po pierwsze wy uciekliscie - wiec i nudy zniknely jak sen zloty. A poza tym wiesz ze czasami nie lubie odpuscic. I tak raz z ta "pania" wygralem. Ale w odwecie poszla kablowac. A wtedy nie odpuszczam na pewno. PS. To twoja "przyjaciolka". "Yntelygentna". No juz, dokop Niechowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:11 Po co ja mam Ci dokopywać? Po pierwsze nigdy tego Tobie nie robiłam, a po drugie sam sobie zrobisz to najlepiej. A z tą, jak piszesz panią to była gra? Wstępna? Bardzo ciekawa jej odmiana. Teraz dopiero widzę jak mało wiem o życiu ze szczególnym uwzględnieniem gier. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:14 Ta pani jest mi niemila. Od zawsze. Za bardzo "sieciowa". A taki karol na przyklad napisal ze ma pocieche. I chrzesniaki. Lucky karol. A jemiol co ma? Plec? Czwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:18 To Ty wiesz najlepiej. W końcu pozostajesz z nią w stałym kontakcie. Podejrzewm, że nie tylko wirtualnym. I jestem coraz bardziej zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:07 miltonia napisała: > Pisujesz zazwyczaj, tak sądzę, chociaż może to żałosne, z osobami które Cię > interesują. Nie mówię tego o załodze Edukacji, bo z nami pisujesz z nudów. ktos (nie napisze kto) z forum Wawa napisal mi kiedys, ze Niech pisuje do tych, którzy go interesuja, majac oczywiscie czesc zenska na mysli. Pocieszajace i to Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:08 Dajcie spokoj. To ktos sie podszywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:15 byl zalogowany ten "ktos", wiec o podszywaniu nie moze byc mowy. PS napisalam ci na napojach, ze jak bedziesz wyjezdzal wysle ci sms-a ( cha cha cha)- wierzysz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:17 Wyslij mi mejla. Bezpieczny kontakt. PS. Zalogowany? Ja odsprzedaje ten login na godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:13 I Ty w to Buggi uwierzyłaś? Widzę, że jesteś jak ja naiwna, a miałam o Tobie lepsze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:16 miltonia napisała: > I Ty w to Buggi uwierzyłaś? Widzę, że jesteś jak ja naiwna, a miałam o Tobie > lepsze zdanie. o ja naiwna!!!! oczywiscie, ze uwierzylam. Ja nawet uwierzylam w to, ze Niech sie ze mna ozeni!!! Ale ze mnie naiwniara. O laboga! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:19 Tobie też to obiecywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:20 Bigamista. Utluke, jak zlapie. 50 batów w piety Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:27 Gość portalu: Buggi napisał(a): > Bigamista. Utluke, jak zlapie. 50 batów w piety Teoretycznie to poligamista. Każdej obiecuje. Tyle, że potem zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:20 Przykro mi. Jako muzulmanin moge miec tylko cztery zony. A mam... Eee, niewazne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.arcor-ip.net 05.03.03, 13:50 niech napisała: > Przykro mi. Jako muzulmanin moge miec tylko cztery zony. A mam... Eee, > niewazne... no to ile masz tych zon? Jako muzulmanin musisz jednak pamietac o slowach Mahommeta, który przyzwolil na malzenstwo z czterema kobietami (sam mial ich chyba 9, jesli nie wiecej + harem) pod warunkiem,iz malzonek zdola je wszystkie razem, z dzieciarnia wlacznie utrzymac. Ponadto, bedzie wszystkie zony jednakowo sprawiedliwie traktowal - inklusive obowiazek malzenski. A! i co najwazniejsze. Na kolejne zwiazki malzenskie musi otrzymac przyzwolenie pierwszej poslubionej. Odpowiedz Link Zgłoś