Dodaj do ulubionych

Chyba bedzie rekordzik ...

04.03.03, 20:49
Trzy wpisy na dwadziescia jeden godzin....Jestesmy wspaniali ...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 20:54
      Dzis siedzialem caly dzien w domu (jakas grypa) i widzialem co w ogole dzieje
      sie na forum. Posucha straszna. Moze teraz sie rozruszaja. A poza tym forum
      dzis tak stalo, ze posty mozna bylo golebiami na Czerstwa wysylac.
      • atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 20:56
        Jak mnie to nie denerwuje zazwyczaj [predkosc forum] to dzis malo k..rwicy nie
        dostalem ...
        • Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:07
          Ja nie rozumiem bazy kompletnie. Chca wydac 1,5 miliarda w trzy lata a
          postawili portal na gruzie. WP (co prawda z cache'a, ale bez pewnie tez)
          otwiera sie zazwyczaj w ULAMEK sekundy. Ale wejdz tam na forum. A jak chcialem
          w Onecie dopisac komentarz to dostalem wiadomosc ze poplynal do moderatora. A
          jednoczesnie wala tam tak krwiozercze posty... Ten kraj sie kupy nie trzyma...
          • atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:31
            Ale chwalic sie portalem jaki on wspanialy to potrafia...Kiedys jakis madrala
            napisal ze chodzi tak wolno bo jest tak duzo wejsc:)Ale ja mam rade... nicki do
            literki "o" pisza w dni parzyste pozostali w nie parzyste :) Bedzie mniej
            wejsc portal bedzie chodzil szybciej :):):)hehehehehehehe
            • Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:37
              Wedlug mnie to nie forum i nie poczta obciaza portal. To sa braki techniczne
              serwerow. Agora Sprzedaje miejsca reklamowe w pakietach, deklaruje miliony
              uzytkownikow, nie do zweryfikowania dla reklamodawcy jest rzeczywista mozliwosc
              dotarcia. Widzieliscie co teraz jest reklamowane - jakies nikomu nieznane targi
              czegos tam. Pewnie za 10 tysiakow dorzucili im do do reklam na papierze. To po
              co w tej sytuacji placic za serwery? A zaloga portalu niech sie buja i opisuje,
              ze jest gorzej bo kupili lepszy serwer.
              • atob Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:44
                Bylem na forum WP ....smiga szybciutko :)to fakt ale to chyba jedyna zaleta
                tego forum ...
                • Gość: Niech Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:56
                  Ale nawet przepakowana jak witryna sklepowa Interia smiga... Agora ma w tylku
                  wiadomosci, forum, poczte. To co chcieli miec juz maja. Regularnie wydaja na
                  reklame portalu taka kase, ze za nia moglby byc najszybszy w Polsce. Sprzedaja
                  ludziom wirtualna usluge w wirtualny sposob. Tylko kase maja z tego realna.
                • tradycja1 Re: Chyba bedzie rekordzik ... 04.03.03, 21:57
                  Rano probowalam sie zalogowac na forum i zanim zdarzylam wejsc system juz mnie
                  wylogowal,bezsens totalny...
                  • Gość: Buggi Re: Chyba bedzie rekordzik ... IP: *.access.de.clara.net 04.03.03, 22:28
                    ale teraz smiga, ze ho ho
                    • tradycja1 Przepraszamy serwer jest zajety 04.03.03, 23:17
                      to z tej szybkosci....
                      • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.access.de.clara.net 04.03.03, 23:41
                        a ja nadal potwierdzam, ze chodzi jak burza.
                        • Gość: Niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:10
                          Minal karnawal, minela burza, teraz post i zadym(k)a...
                          • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:28
                            przynosze galaz oliwna
                            • Gość: Niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:30
                              Na to liczylem. Zaczynamy w dosc slabym gronie (liczebnie, oczywiscie). Cztery
                              postaci a tu trzeba Osla dogonic (mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialem). Sa
                              jeszcze fakultatywni (Dajzy), ale oni maja kiepska frekwencje. Mi chyba
                              chorobsko przechodzi, wezme sie do nadrabiania zaleglosci.
                            • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:31
                              a dla Niecha ruzge, by mu samopoczucie poprawic
                              • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:46
                                Buggi, chyba nie mamy szansy na spokojną i nudnawą pogawędkę z Niechem. Na fof
                                spotkał swoją ulubioną interlokutorkę i jest w swoim żywiole.
                                • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:49
                                  Poszla spac. Czy cos takiego. Chodzi [---] [---] za mna - nie daruje. Odciaga
                                  mnie od kobiet - zazdrosny alien.
                                  • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:52
                                    Nie chcę być przesadnie drobiazgowa, ale to Ty tam się pojawiłeś, gdy tylko
                                    zobaczyłeś jej nick. Zaczynam być zazdrosna.
                                    • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:54
                                      Nieprawda. Poczekalam az sama sprowokujesz malutkie spiecie. Male, bo ona ma
                                      tylko jeden volt. W dodatku we wlosach, jak sie je potrze aksamitna szmatka.
                                      PS. Komu ona zabrala wlosy?
                                • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 00:54
                                  o kim pisalas Miltonio? Na fof-ie widzialam tylko Ciebie, Aniele i Niecha.

PS.Ja juz spadam, bo za chwile spadne...z fotela. Spijcie dobrze. Do jutra
                                  • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:57
                                    No właśnie Buggi, no właśnie!
                                    • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 00:59
                                      To ja pisuje z Aniela? A myslalem ze z jakims brudnym bucem! Patrz jak to sie
                                      ludzie zmieniaja...
                                      • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:02
                                        Pisujesz zazwyczaj, tak sądzę, chociaż może to żałosne, z osobami które Cię
                                        interesują. Nie mówię tego o załodze Edukacji, bo z nami pisujesz z nudów.
                                        • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:05
                                          Po pierwsze wy uciekliscie - wiec i nudy zniknely jak sen zloty. A poza tym
                                          wiesz ze czasami nie lubie odpuscic. I tak raz z ta "pania" wygralem. Ale w
                                          odwecie poszla kablowac. A wtedy nie odpuszczam na pewno.
                                          PS. To twoja "przyjaciolka". "Yntelygentna". No juz, dokop Niechowi!!!
                                          • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:11
                                            Po co ja mam Ci dokopywać? Po pierwsze nigdy tego Tobie nie robiłam, a po
                                            drugie sam sobie zrobisz to najlepiej. A z tą, jak piszesz panią to była gra?
                                            Wstępna? Bardzo ciekawa jej odmiana. Teraz dopiero widzę jak mało wiem o życiu
                                            ze szczególnym uwzględnieniem gier.
                                            • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:14
                                              Ta pani jest mi niemila. Od zawsze. Za bardzo "sieciowa". A taki karol na
                                              przyklad napisal ze ma pocieche. I chrzesniaki. Lucky karol. A jemiol co ma?
                                              Plec? Czwarta?
                                              • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:18
                                                To Ty wiesz najlepiej. W końcu pozostajesz z nią w stałym kontakcie.
                                                Podejrzewm, że nie tylko wirtualnym. I jestem coraz bardziej zazdrosna.
                                        • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:07
                                          miltonia napisała:

> Pisujesz zazwyczaj, tak sądzę, chociaż może to żałosne, z osobami które Cię
                                          > interesują. Nie mówię tego o załodze Edukacji, bo z nami pisujesz z nudów.

ktos (nie napisze kto) z forum Wawa napisal mi kiedys, ze Niech pisuje do
                                          tych, którzy go interesuja, majac oczywiscie czesc zenska na mysli.
                                          Pocieszajace i to
                                          • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:08
                                            Dajcie spokoj. To ktos sie podszywal.
                                            • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:15
                                              byl zalogowany ten "ktos", wiec o podszywaniu nie moze byc mowy.

PS napisalam ci na napojach, ze jak bedziesz wyjezdzal wysle ci sms-a ( cha
                                              cha cha)- wierzysz w to?
                                              • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:17
                                                Wyslij mi mejla. Bezpieczny kontakt.
                                                PS. Zalogowany? Ja odsprzedaje ten login na godziny.
                                          • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:13
                                            I Ty w to Buggi uwierzyłaś? Widzę, że jesteś jak ja naiwna, a miałam o Tobie
                                            lepsze zdanie.
                                            • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:16
                                              miltonia napisała:

> I Ty w to Buggi uwierzyłaś? Widzę, że jesteś jak ja naiwna, a miałam o Tobie
                                              > lepsze zdanie.

o ja naiwna!!!! oczywiscie, ze uwierzylam. Ja nawet uwierzylam w to, ze Niech
                                              sie ze mna ozeni!!! Ale ze mnie naiwniara. O laboga!
                                              • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:19
                                                Tobie też to obiecywał?
                                                • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: 213.221.78.* 05.03.03, 01:20
                                                  Bigamista. Utluke, jak zlapie. 50 batów w piety
                                                  • miltonia Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:27
                                                    Gość portalu: Buggi napisał(a):

> Bigamista. Utluke, jak zlapie. 50 batów w piety

Teoretycznie to poligamista. Każdej obiecuje. Tyle, że potem zapomina.
                                              • niech Re: Przepraszamy serwer jest zajety 05.03.03, 01:20
                                                Przykro mi. Jako muzulmanin moge miec tylko cztery zony. A mam... Eee,
                                                niewazne...
                                                • Gość: Buggi Re: Przepraszamy serwer jest zajety IP: *.arcor-ip.net 05.03.03, 13:50
                                                  niech napisała:

> Przykro mi. Jako muzulmanin moge miec tylko cztery zony. A mam... Eee,
                                                  > niewazne...

no to ile masz tych zon?
                                                  Jako muzulmanin musisz jednak pamietac o slowach Mahommeta, który przyzwolil
                                                  na malzenstwo z czterema kobietami (sam mial ich chyba 9, jesli nie wiecej +
                                                  harem) pod warunkiem,iz malzonek zdola je wszystkie razem, z dzieciarnia
                                                  wlacznie utrzymac. Ponadto, bedzie wszystkie zony jednakowo sprawiedliwie
                                                  traktowal - inklusive obowiazek malzenski. A! i co najwazniejsze. Na kolejne
                                                  zwiazki malzenskie musi otrzymac przyzwolenie pierwszej poslubionej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka