Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.03.03, 23:57 Moze uzyc jej bedzie musiala? Jak sie jej nie powstrzyma. A TOBIE? slyszysz??? atobie? Tu chodzi o pokoj....Niech zyje! i gorzalke pije.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:01 Cholera!!! Ale sie musiałem naprać!!! Nic nie rozumiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:09 Ja mam uzyc bomby atob/mowej?Why? Moze tez powinnam cos wypic przy niedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:25 Natomiast ja wszystko rozumiem. Ile lub co dajecie za tłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:28 Ja wezmę mniej za tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:24 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Moze uzyc jej bedzie musiala? Jak sie jej nie powstrzyma. A TOBIE? slyszysz??? > atobie? Tu chodzi o pokoj....Niech zyje! i gorzalke pije.... A może wcale Atobowi o pokój nie chodzi, może on chciałby tę bombę sam rozbroić. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: NARESZCIE 10.03.03, 00:33 Byłam cały czas, tylko rzadziej. I to niestety (lub stety) będzie jakiś czas trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:31 Miltoniu i zarlaczko prosze mi to przetlumaczyc... Przyjmujecie kart kredytowe?Czeki?czy tylko cash? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:32 Tylko gotówka i to płatna z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:36 Dobra, niech będzie karta kredytowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:38 Pewnie czek zawsze moze byc gumowy....hihi Ale to tylko za tlumaczenie?A jak kanuk jakies zle porady/uwagi daje to tylko przeplace:( Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:39 tradycja1 napisała: > Pewnie czek zawsze moze byc gumowy....hihi > Ale to tylko za tlumaczenie?A jak kanuk jakies zle porady/uwagi daje > to tylko przeplace:( Zawsze istnieje takie ryzyko. Biorę odpowiedzialność za tłumaczenie, a nie za treści zawarte w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:37 A jak cenne jest dla Ciebie to tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:39 Jestem ciekawa co radzi kanuk i co wie czego ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:44 Tradi, wczytaj się głęboko w słowa Kanuka. Przemyśl, przeanalizuj, to zrozumiesz. A to raczej było ostrzeżenie, a nie porada. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 00:51 Przemysle to w kosciele bo wlasnie sie wybieram. Moze to dobre miejsce... Najgorsze ze juz sam temat mnie myli...czy tam maja byc jakies a' bo nie wiem mozna to roznie interpretowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: to oglaszam przetarg 10.03.03, 00:46 Jako pierwszy argument za wybraniem mojej oferty pragnę donieść, że nie ma najmniejszych dowodów, że Milton w rzeczywistości Kanuczka rozumie. Ona tylko udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 11:59 O rany pojecia nie mam o co Ci chodzi ...zreszto nie pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.acn.waw.pl 10.03.03, 12:19 Nie przejmuj sie,ja też(nadal) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 12:28 Ale Milton i Zarlacz podobno wiedza[domyslaja sie] ...no ale One Kanuczka jak o nim pisza chyba znaja lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 12:26 Tłumaczę: Może się zdażyć, że Tradycja użyje wszystkich swoich atutów, by zrobić wrażenie np. na Tobie Atobie. I jeśli jej odpowiednio wcześniej nie powstrzymasz np. przez okazywanie większego zainteresowania, to owe atuty mogą zwrócic uwagę jeszcze wielu. I skończy się pokój, a zacznie wojna o Tradycję. Oczywiście całe zamieszanie przeżyje Niech, bo w ogniu walki tradycyjnie zwali sie pod stół, powalony nie ciosem, a tym co zwykle. I później całe forum łącznie z podforami ciąża i robótki ręczne będzie znała bohaterstwo Niecha, gdyż nie ominie żadnego z nich, by chwałę swą głosić. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 12:30 Tłumaczę: Może się zdarzyć, że Tradycja użyje wszystkich swoich atutów, by zrobić wrażenie np. na Tobie Atobie. I jeśli jej odpowiednio wcześniej nie powstrzymasz np. przez okazywanie większego zainteresowania, to owe atuty mogą zwrócic uwagę jeszcze wielu. I skończy się pokój, a zacznie wojna o Tradycję. Oczywiście całe zamieszanie przeżyje Niech, bo w ogniu walki tradycyjnie zwali sie pod stół, powalony nie ciosem, a tym co zwykle. I później całe forum łącznie z podforami ciąża i robótki ręczne będzie znała bohaterstwo Niecha, gdyż nie ominie żadnego z nich, by chwałę swą głosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.acn.waw.pl 10.03.03, 12:35 odpowiedź dla prawego oka przeczytałem całą,dla lewego zrezygnowałem w połowie. U mnie bodźce wzrokowe z obu oczu idą i tak do jednego miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.03.03, 13:21 To dobrze, że czytałeś prawym okiem, bo w części dla lewego popelniłam poważny błąd ortograficzny. W trakcie wysyłania postu poprawiałam go, ale wysłało się dwa razy . Raz z błędem, raz bez. Jak to dobrze, że Normals tego nie czytał, jeszcze nie chciałby się ze mna umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 12:47 Widzisz Tradi jak łatwo Miltona podpuścić wjeżdżając jej na ambicję. Od razu leci i tłumaczy. Pamiętaj, iż dzięki mnie zaoszczędziłaś dużo kasy. Co do tłumaczenia zawiera dużo błędów merytorycznych. Ale przecież i tak Kanuczek ich nie zweryfikuje, bo jest mężczyzną subtelnym i kulturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 13:41 Widze ze o czymkolwiek pisze Milton i tak napisze o mnie pod stolem. To mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.acn.waw.pl 10.03.03, 14:03 Też uważam,że to miłe. Bardzo Ci zazdroszczę,że masz kogoś kto tak dba o Twój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 14:14 W dbaniu o Twój wizerunek nikt Ciebie Niechu nie prześcignie. Robisz to najlepiej i co ważniejsze skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 14:31 Gość portalu: Niech napisał(a): > Widze ze o czymkolwiek pisze Milton i tak napisze o mnie pod stolem. To mile. W prawieniu uprzejmości i tak Ciebie, mistrza i nauczyciela nie prześcignę. Sama zresztą Twoich zaznałam dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: 217.197.165.* 10.03.03, 15:23 Je jestem idiota i sugestii nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 16:12 Sugestii nie było, tylko taka luźna konstatacja. A poza tym nie przypominam sobie abym spejalnie Twoją bytność pod stołem często i przy każdej okazji opisywała. Jeśli już to sam się nią chwalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: 217.197.165.* 10.03.03, 16:16 O nie. Ja laduje w roznych miejscach ale nie pod stolem. Poza tym ja sie nie chwale. Ja informuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 16:23 W porządku, nazwijmy to informacją, na którą czekają spragnione wiedzy tłumy. Z mojego tłumaczenia postu Kanuka wycofuję wyraz stół. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.client.attbi.com 10.03.03, 16:24 Ty sie wcale nie chwalisz Ty po prostu masz talent(do tego) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 15:18 Miltoni dziekuje za przetlumaczenie tekstu.Zarlaczko dziekuje Ci rowniez:) Kanuk czy Ty myslisz ze jestem na "glodzie"?Wirtualnym?Realnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.03, 16:33 Absolutnie. W Ameryczce niczego Ci droga Tradycjo1 nie powinno brakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja Bomba Atobowa 10.03.03, 16:42 A w Polsce?Co to ja krolewna jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tradycja Bomba Atobowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.03, 17:16 A w Polsce jak kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś