maxxa 25.04.03, 22:03 prosze, odbierz poczte. m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do_utraty_tchu Re: Niech.... 25.04.03, 22:08 Niech zdech. Ale jego wierny sluzacy jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: do_utraty_tchu... 25.04.03, 22:11 ok, dzieki. Mniej wiecej do ktorej planujecie zostac na Sluzewcu? Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: do_utraty_tchu... 25.04.03, 22:13 Nie wiem. Jesli do konca gonitw, to do 18.15. I pewnie tak sie stanie, bo nie po to czlek jedzie na koniec swiata, zeby zaraz stamtad uciekac. A potem Flis. Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Flis to... 25.04.03, 22:18 Miasto: Warszawa Adres: ul. Marszałkowska 55/73 Kod pocztowy: 00-676 Dzielnica: Śródmieście Kuchnia: polska Godziny otwarcia: 11-23 Telefon: 628 70 27 Email: nie WWW: nie Przykładowe dania: Specjalność: golonka zapiekana, karkówka, sałatka szefa, paluszki rybne, krążki cebuli w cieście Klimatyzacja: nie Płatność kartami: nie Liczba miejsc: - Udogodnienia dla inwalidów: nie Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: Flis to... 25.04.03, 22:22 Ale poza tym same atrakcje. Chcialbym byc tam astmatykiem na wozku inwalidzkim. Dla mnie git. I na pewno beda nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: Flis to... 25.04.03, 22:24 Co ty???!!! Przeciez jeszcze zyje. PS. Ale co to za zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Flis to... 25.04.03, 22:25 do_utraty_tchu napisała: > Ale poza tym same atrakcje. Chcialbym byc tam astmatykiem na wozku inwalidzkim. > > Dla mnie git. I na pewno beda nastolatki. zapomniales dodac: sliniacym sie na widok nastolatek astmatykiem na wózku inwalidzkim. Istna perwersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: Flis to... 25.04.03, 22:30 Sliniacym? Gorzej. Pewnie wozek nie moze wjechac do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Flis to... 25.04.03, 22:38 do_utraty_tchu napisała: > Sliniacym? Gorzej. Pewnie wozek nie moze wjechac do toalety. tak, i z pomoca przychodzi milutka nastolatka. uffff. w sama pore. wpycha wózek do toalety i.... cdn Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Flis to... 25.04.03, 22:47 no co ty? chcesz, zeby sie dziewczyna o ten wózek inwalidzki zabila? Nie, wchodzi do srodka i ZAPALA swiatlo, bys mógl widziec gdzie sedes stoi. PS a jestes sparalizowany od góry, od dolu, czy caly, bo nie wiem jak fabule mam rozwinac Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: Flis to... 25.04.03, 22:49 Ja jestem sprawny, tylko leniwy. Zamiast chodzic wole jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Flis to... 25.04.03, 22:51 chachacha kiedys rwalo sie laski na auto, a teraz na wózek inwalidzki? No to sie pozmienialo w tej naszej Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Flis to... 25.04.03, 23:27 dobre, bo polskie. Tylko czy aby nie ciezko strawne? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Flis to... 25.04.03, 22:24 do_utraty_tchu napisała: > Miasto: Warszawa > Adres: ul. Marszałkowska 55/73 > Kod pocztowy: 00-676 > Dzielnica: Śródmieście > Kuchnia: polska > Godziny otwarcia: 11-23 > Telefon: 628 70 27 > Email: nie > WWW: nie > Przykładowe dania: Specjalność: golonka zapiekana, karkówka, sałatka szefa, > paluszki rybne, krążki cebuli w cieście > Klimatyzacja: nie > Płatność kartami: nie > Liczba miejsc: - > Udogodnienia dla inwalidów: nie Nie dziw sie Niech. Kiedy ja z Wawy wyjezdzalam, Pubów bylo chyba tylko ze trzy sztuki, z restauracji Chinczyk na Marszalkowskiej i moze cos tam jeszcze, a tam gdzie teraz wielka Galeria Mokotów stoi psie pola byly i tylko tramwaj 33 tam sie zapuszczal. A! i kino Moskwa bylo, a teraz jakies banki tam wywalili , o! Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Flis to... 25.04.03, 22:24 mam wrazenie, ze tam byl remont jakos niedawno, bo ostatnio jak przechodzilam obok, w srodku bylo dosc tloczno. Odpowiedz Link Zgłoś
do_utraty_tchu Re: Flis to... 25.04.03, 22:25 Nie kraczmy przed zachodem slonca. Czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Flis to... 25.04.03, 22:26 ja nie kracze, ja tylko mowie, ze tam jest swiezo i pachnaco (dymem papierosowym oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś