mucho.man 07.05.03, 18:42 znany onegdaj jako tse-tse =========================== Wpadłem na chwilkę zobaczyć co tu się dzzzzzzzieje i zdementować pogłoski jakobym zzzzostał zzzeżarty przezzz jakiegoś gada. Cieszycie się?? bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorza_adoratoruf Re: Dementi 07.05.03, 20:36 mucho.man napisała: > muchu neprzybieraj kolejnej maski, bo itakj ci nei pomoze w tym zeby byc bardziej meski Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper Re: Dementi 07.05.03, 20:42 neprzybieraj - itakj - nei. Kocham go!!! Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Lorza "wiem kim jesteś i co zrobiłaś" IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 21:32 ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_jeden Re: Dementi 07.05.03, 20:59 mucho.man napisała: > > znany onegdaj jako tse-tse > =========================== > Wpadłem na chwilkę zobaczyć co tu się dzzzzzzzieje i zdementować pogłoski > jakobym zzzzostał zzzeżarty przezzz jakiegoś gada. > Cieszycie się?? > > > bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cieszymy się, z wisielczym pzodrowieniem wisielec_jeden Odpowiedz Link Zgłoś