Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 14:37 Nie rozumiem problemu jaki tu jest wałkowany od pewnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:41 wiem ze nic nie wiem,o co chodzi od kilku dni na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 14:44 1.Doszło parę nowych i jedna średnio z\nana osoba na forum 2.Trwała zabawa(zabawa tylko w ocenie niektórych) w zmianę nicków. 3.Są osoby którym to się BARDZO nie podoba 3a.nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:48 Moze po prostu te nowe nicki im sie nie podobaja? Jestem otwarty na propozycje. Z tym ze musza zostac zaakceptowane takze i przeze mnie. To w koncu ja sie bede tak nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
ladny_nick Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:54 Ten nick byłby ładny gdyby zamiast l było ł. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny.rotten Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:59 dolce_vita napisała: > Moze po prostu te nowe nicki im sie nie podobaja? Jestem otwarty na propozycje. > > Z tym ze musza zostac zaakceptowane takze i przeze mnie. To w koncu ja sie bede > > tak nazywal. ---------------------- mam niezły,mogę odstąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:08 Wiesz, wolalbym steve.ignorant, czy jakies takie crassowe klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 15:14 Wiem,tu sie trochę różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:23 Ale juz sid.vicious moglby byc. Albo lepiej: sid_and_nancy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:49 Nie cierpie nasladownictwa. PS.Znalezliscie te 5 zl? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_farniente Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 14:52 Cholera nie!! Tyle kasy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:01 pisze moj punkt widzenia co do zmiany nickow: - bylo ok i zabawnie. W pewnym momencie zrobil sie po prostu przesyt i balagan. ps. A swoje sprawy juz wyjasnilam...z kim trzeba. ps.2 Napisales: "Są osoby którym to się BARDZO nie podoba" ja po prostu mysle, ze te osoby tesknia za atmosfera jaka byla tu kiedys, i tyle. Zwlaszcza, ze niektore z nich nie byly na spotkaniu i czuja sie zdezorientowane, moze nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze czuja sie po prostu olane. Niestety, to jest internet, i emocji nie mozna przekazac. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:10 A co mają powiedzieć ci, którzy w ogóle nikogo tutaj nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 15:12 maxxa napisała: > > > ja po prostu mysle, ze te osoby tesknia za atmosfera jaka byla tu kiedys, i > tyle. Zwlaszcza, ze niektore z nich nie byly na spotkaniu i czuja sie > zdezorientowane, moze nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze czuja sie po prostu > olane. Niestety, to jest internet, i emocji nie mozna przekazac. =================================== I bardzo się mylą,przynajmniej takie jest moje zdanie(i zaraz napisze dlaczego) Byłem na dwóch spotkaniach i po obydwu dał sie zauważyć pewien spadek liczby rozmów na forum(po początkowym ożywieniu),a po pewnym czasie wszystko wracało do normy.Jaka jest tego przyczyna mogę sie tylko domyślać.Tymczasem te osoby których nie było zauważaja ,że mniej osób pisze,a co za tym idzie mniej piszą z Nimi i w jakiś sposób czują się odtrącone(czy olane). Ja ze swej strony moge zapewnić ,że nikogo na tym forum nie "chromolę",a problemu naprawdę nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:17 jak zwykle kixx, masz 100% racje. Mysle bardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:21 Nie wiem kiedy kixx miał rację ,więc wstrzymam się od głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 15:24 basia napisała: > Nie wiem kiedy kixx miał rację ,więc wstrzymam się od głosu. ---------------- No cóż,nie mam monopolu na słuszność. W związku z tym też sie wstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:25 A ja nie mysle, bo mi za to nie placa. Zrzuccie sie, to moze cos wymysle. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:29 a nie mozesz charytatywnie? takie akcje sa bardziej spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:34 Strasznie zbiednialem od charytatywnych poczynan. Juz mnie na nie po prostu nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:36 ale bedziesz bogatszy o nowe doswiadczenia. To tez jest cenne... Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:38 O doswiadczenie nedzy. Dziekuje, postoje. Ooo, widze ze panu sie spieszy, prosze, ja pana przepuszcze, mam czas... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:40 hmm..., to moze poszukaj dobrze tych 5zl. Moze to bedzie dobry poczatek do bogactwa. (ale czym jest bogactwo materialne w porowniu z duchowym) Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:45 Bedac materialnie bogatym mozna sobie kupic bogactwo moralne. A w kazdym razie kupic u ludzi potwierdzenie posiadania takiegoz. Zycie jest proste jak knot. Taki z prostszych. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:52 dolce_vita napisała: > Bedac materialnie bogatym mozna sobie kupic bogactwo moralne. A w kazdym razie > kupic u ludzi potwierdzenie posiadania takiegoz. Zycie jest proste jak knot. > Taki z prostszych. to ludowe, antyczne czy wlasne? ps. jaki z tego moral? jak cos poknocisz, jestes biedny? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 15:54 Zapomnialem dopisac (moje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:53 Czy tu się odbył jakiś sabat, o którego konkluzjach wiedzą tylko wtajemniczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 20:55 Starzy bywalcy dosc czesto zmieniaja nicki i zaczynaja sie niektorym mylic z nowymi. Ot i tyle. A tu kiedys byla rodzinna atmosfera a nie przeludniony dom wariatow. Drugie ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:57 dolce_vita napisała: > Starzy bywalcy dosc czesto zmieniaja nicki i zaczynaja sie niektorym mylic z > nowymi. Ot i tyle. A tu kiedys byla rodzinna atmosfera a nie przeludniony dom > wariatow. Drugie ot i tyle. A kto jest kim w tym tłumie? Jak ja mam się biedna połapać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: Szczerze mówiąć......... IP: *.acn.pl 08.05.03, 21:39 Gość portalu: minka napisał(a): > A kto jest kim w tym tłumie? Jak ja mam się biedna połapać.. Ja jestem zawsze sobą, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 22:22 Gość portalu: 12. napisał(a): > Ja jestem zawsze sobą, > niestety. jak wisisz ,też? Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Szczerze mówiąć......... 08.05.03, 23:27 Gość portalu: kixx napisał(a): > Nie rozumiem problemu jaki tu jest wałkowany od pewnego czasu. > sZCZERZE kiss to ty niczego nie rozumiesz p Odpowiedz Link Zgłoś