buggi 20.05.03, 16:04 jesli placzesz, ze nikt do Ciebie nie pisze, to sie nie dziwie, bo nie odpisujesz. Basia i Maxxa zawsze to robia, za co im jestem bardzo wdzieczna. Czekam, chyba, ze nie masz ochoty, to OK Buggi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxa Re: Tradi zlota 20.05.03, 16:19 Buggi, musze zaprotestowac. Tradi odpisuje, widocznie nawal maili ja przytloczyl. ps. a czy Ty odpisujesz? zrob rzetelny rachunek sumienia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS. 20.05.03, 16:22 pewnie, ze tak. Wlasnie odpisuje Niechowi. Wobec tego poczekam. Urodzilam sie niecerpliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: PS. IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.05.03, 16:47 A ja? Czy ja odpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: PS. 20.05.03, 17:03 Ty nawet nie piszesz, a wspominales, ze sie odezwiesz. Tylko nie wiem w jakiej sprawie. Zreszta Ty pewnie tez nie, wiec wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 17:41 Przypomnialem sobie. Odezwe sie w lykend. Wtedy bede nadrabial zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: PS. 20.05.03, 17:44 to moze nawet bedzie okazja porozmawiac. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradi zlota 20.05.03, 20:17 Nie placze ze do mnie nikt nie pisze (na skrzynke gazety)i nie plakalam tez. Poszlam tylko za fala uswiadamiania wszystkich na forum o wymianie maili z ludzmi,jak cos bardzo chce to nie placze i nie glosze swiatu. Tym co do mnie napisali dziekuje bardzo bylo to mile,odpisze niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tradi zlota 20.05.03, 23:51 o to mnie pocieszylas Tradi :):):) wiec czekam cierpliwie tym razem. co ja na to poradze, ze lubie dostawac maile :( :) Odpowiedz Link Zgłoś