Gość: Dawid IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 24.04.05, 23:59 Widzial ktos w warszawie na miescie billboardy z oferta Dominikana za 1900 zl. 2tyg. Z jakiego to biura? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marieia Re: Dominikana na miescie 25.04.05, 11:58 www.podroze.tv to oferta na 7 dni z czego 2 traci sie na dolot i powrot poza tym jest tez Dominikana w ofercie BP GAWATUR www.gawatur.com.pl/?Act=show_doc&id_doc=1642&id_dir=285 warto sie zastanowic nad kupowiniem teraz bo z podrozy tv jest to oferta na XI 2005 ale Dominikana jest piekna wiec polecam goraco bylam kilka razy i chetnie bym tam wrocila jezeli moge cos doradzic to hotel wybieraj nad oceanem bezposrednio powodzenia z planami M Odpowiedz Link
Gość: Stiwi Re: Dominikana na miescie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 12:25 Myślę, że 7dni to już ilość noclegów na miejscu, zazwyczaj dolot nie jest liczony. Jak leciałem z Neckermannem to mieliśmy pełne 14 dni nie licząc dolotowu i powrotu. Oferta podroze.tv jest ciekawa, szczegolnie Occidental Grand Flamengo Punta Cana 2 tygodnie All Inklusiv w grudniu za 4200pln to jest dobra oferta. Listopad/Grudzień z TUI i Neckermanna można liczyć na co najmniej 1400-1500euro za 2 tygodnie do 4* hotelu, więc oferta podroze.tv interesująca. Pytanie też jak wypali ten projekt, myślę, że jest chęć uruchomienia czartery z WAW bezpośredniony na Dominikane i aktualnie odbywa się badanie rynku, co by świadczyło że te wyjazdy dopiero od listopada, do tego czasu chcą zobaczyć jakie będzie zainteresowanie myśle. Odpowiedz Link
Gość: kasia Re: Dominikana na miescie IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 20:31 7 dni z przelotem czyli na miejscu 5.dzwoniłam i pytalam.dlatego też wybrałam niewiele droższą opcje na 2 tyg.wtedy spędza sie tam 12 dni Odpowiedz Link
Gość: Stiwi Re: Dominikana na miescie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.05.05, 01:27 Bez sensu w takim razie, jak zwykle jak polskie biura zabierają się za organizację czegoś bardziej ambitnego, to tracą na tym turyści. Mnie zastanawiają jeszcze linie lotnicze, wg konsultantki Podroze.tv to czarter White Eagle, ciekawe jest to, że WEA nie ma żadnego samolotu pasażerskiego (z tego co czytałem)... Odpowiedz Link