Dodaj do ulubionych

Dominikana na miescie

IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 24.04.05, 23:59
Widzial ktos w warszawie na miescie billboardy z oferta Dominikana za 1900
zl. 2tyg.
Z jakiego to biura?
Obserwuj wątek
    • marieia Re: Dominikana na miescie 25.04.05, 11:58
      www.podroze.tv to oferta na 7 dni z czego 2 traci sie na dolot i powrot
      poza tym jest tez Dominikana w ofercie BP GAWATUR
      www.gawatur.com.pl/?Act=show_doc&id_doc=1642&id_dir=285
      warto sie zastanowic nad kupowiniem teraz bo z podrozy tv jest to oferta na XI
      2005 ale Dominikana jest piekna wiec polecam goraco bylam kilka razy i chetnie
      bym tam wrocila
      jezeli moge cos doradzic to hotel wybieraj nad oceanem bezposrednio
      powodzenia z planami
      M
      • Gość: Stiwi Re: Dominikana na miescie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 12:25
        Myślę, że 7dni to już ilość noclegów na miejscu, zazwyczaj dolot nie jest
        liczony. Jak leciałem z Neckermannem to mieliśmy pełne 14 dni nie licząc
        dolotowu i powrotu.

Oferta podroze.tv jest ciekawa, szczegolnie Occidental Grand Flamengo Punta
        Cana 2 tygodnie All Inklusiv w grudniu za 4200pln to jest dobra oferta.
        Listopad/Grudzień z TUI i Neckermanna można liczyć na co najmniej 1400-1500euro
        za 2 tygodnie do 4* hotelu, więc oferta podroze.tv interesująca. Pytanie też
        jak wypali ten projekt, myślę, że jest chęć uruchomienia czartery z WAW
        bezpośredniony na Dominikane i aktualnie odbywa się badanie rynku, co by
        świadczyło że te wyjazdy dopiero od listopada, do tego czasu chcą zobaczyć
        jakie będzie zainteresowanie myśle.
        • Gość: kasia Re: Dominikana na miescie IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 20:31
          7 dni z przelotem czyli na miejscu 5.dzwoniłam i pytalam.dlatego też wybrałam
          niewiele droższą opcje na 2 tyg.wtedy spędza sie tam 12 dnismile
          • Gość: Stiwi Re: Dominikana na miescie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.05.05, 01:27
            Bez sensu w takim razie, jak zwykle jak polskie biura zabierają się za
            organizację czegoś bardziej ambitnego, to tracą na tym turyści. Mnie
            zastanawiają jeszcze linie lotnicze, wg konsultantki Podroze.tv to czarter
            White Eagle, ciekawe jest to, że WEA nie ma żadnego samolotu pasażerskiego (z
            tego co czytałem)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka