Gość: niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:21 Pora udac sie na zasluzony urlop. Pora odpoczac tez od forum (choc nie przysparzalo mi ostatnio duzo pracy). A wiec zegnajcie!!! PS. Wracam jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Wszedlem i wyjezdzam 22.07.03, 09:23 Szerokiej drogi! Ps.Neostrady jutro Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Wszedlem i wyjezdzam 22.07.03, 09:28 A gdzie wyjeżdżasz, że wracasz jutro? Czy to taki wyjazd na doby? Ja na ten przykład wyjechałbym na dupy... Jutro jadę na Mazury i z tych dup to pewnie mi zostanie tylko pokąsana przez komary własna... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wszedlem i wyjezdzam 22.07.03, 10:07 pan_pndzelek napisał: > A gdzie wyjeżdżasz, że wracasz jutro? Czy to taki wyjazd na doby? Ja na ten > przykład wyjechałbym na dupy... Jutro jadę na Mazury i z tych dup to pewnie mi > zostanie tylko pokąsana przez komary własna... to mazurskie lasy w dupy obrodzily? a gdzie je najlepiej zbierac? Za moich zeglarskich czasów lasy na Mazurach pelne byly skrawkow papieru toaletowego, kleszczy i gó***n Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Wszedlem i wyjezdzam 22.07.03, 10:29 Na moich Mazurach-tam gdzie ja byłam,lasy w poziomki obrodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek A za moich czasów... 22.07.03, 14:18 buggi napisała: > Za moich > zeglarskich czasów lasy na Mazurach pelne byly skrawkow papieru toaletowego, > kleszczy i gó***n He he, za moich, na przełomie '70-ych i '80-ych lasy jeszcze nie były obesrane, a i kleszczy jeszcze wtedy chyba nie wymyślono, podobnie jak mobbingu, feminizmu i molestowania seksualnego. Były tylko komary, młode zbuntowane cipetki i leszcze w smażalni... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A za moich czasów... 22.07.03, 16:28 pan_pndzelek napisał: > > He he, za moich, na przełomie '70-ych i '80-ych lasy jeszcze nie były obesrane, > > a i kleszczy jeszcze wtedy chyba nie wymyślono, podobnie jak mobbingu, > feminizmu i molestowania seksualnego. Były tylko komary, młode zbuntowane > cipetki i leszcze w smażalni... Ta, smazalnie to byl mus, podobnie jak budy z goframi, serwowanymi z bita smietana. A cipetki nosily wtedy jeansowe krótkie spodenki, tak wyciete, by im ten tego widac bylo. Mnie moja rodzicielka kategorycznie zabronila nosic tego typu garderobe, ze wspomne. Przyznam, ze ku mojej rozpaczy, bo te spodenki byly super trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: A za moich czasów... 22.07.03, 21:15 takie wystrzępione,sabrinkami zwane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Małolata IP: 80.72.34.* 22.07.03, 22:12 buggi napisała: Za moich > zeglarskich czasów lasy na Mazurach pelne byly skrawkow papieru toaletowego, > kleszczy i gó***n Za moich mlodych lat,po lesie nie wolno byl zeglować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re:Dobrej nocy z kleszczami yyy...nie będzie IP: 80.72.34.* 22.07.03, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wszedlem i wyjezdzam IP: *.acn.waw.pl 23.07.03, 11:57 W wakacje to się człowiek wyszaleje. Tu wyjedzie,tam pojedzie i po paru godzinach wypoczęty ,pełen wrażen siada do komputera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Przyjechalem i wszedlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 16:29 Wrocilem. O dziwo dostalem co chcialem. Jestem na to psychicznie nieprzygotowany. Musze chyba sie upic. A ze jestem w zasadzie niepijacy, to moze byc ciekawy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przyjechalem i wszedlem IP: *.acn.waw.pl 23.07.03, 21:52 No cóż??! Chyba masz ciekawy dzień. ŻYYYYYYYYYJEEEEEEEEEEEEESZZZZZZZZZZ????????? Odpowiedz Link Zgłoś