Dodaj do ulubionych

Ciekawe miejsca w Warszawie?

10.06.08, 22:08
Szukam interesujących miejsc do zwiedzania na terenie Warszawy. Mogą
to być różne muzea, teatry, zabytki, kina... Lub jakieś inne
miejsca, żeby się rozerwać. Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:05
      najbardziej rozrywkowe sa muzea.
      Muzeum ziemi, muzeum wojska polskiego
      za pare lat, kiedy dorosniesz i nauczysz sie poslugiwac ktoras z wyszukiwarek -
      moze znajdziesz Muzeum Powstania Warszawskiego. Dobre bo tanie. spodoba Ci sie
      cena. reszty nie zrozumiesz....
      • Gość: Mr. Goog Lee Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.erfassungsschutz.net 11.06.08, 09:22
        Dobrze rozerwać można się na parkingu przed Biedronką
        na Tarchominie. Magiczne miejsce.

Koniecznie musisz je sprawdzić, mała!

• wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 12.06.08, 00:10
          Sam staram się ciekawie spędzać czas w warszawie i poszukuje
          smaczków, ale radzę sobie z wyszukiwarką :P ach te głupie żarty i po
          co pisać takie rzeczy?
          A wracając do tematu to jestem w wawie tydzień, ale samemu smutno
          zwiedzać czy odwiedzać kina itp. wiec jeśli masz ochotę w którąś
          sobotę czy niedziele to napisz wloczkus@interia.pl, patrząc tak z
          grubsza to w każdy weekend jest coś ciekawego.
          • wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 12.06.08, 20:41
            Mogłam poszukać w wyszukiwarce, ale wolałam zapytać inną osobę.
            Jakaś strona może dobrze zrecenzować jakieś miejsce...jednak to nie
            to samo co opinia innej osoby... To może jednak podzielicie się
            swoim zdaniem...
            • Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: 82.177.147.* 15.06.08, 17:23
              więc zapraszam na siatkówkę plażową, nie mam z kim zagrać :/
              mnie urzekły stare zniszczonę wille w konstancinie, powiem
              przewrotnie, że był to przepiękny widok;
              bardzo ciekawe filmy można zobaczyć w kinie Paradiso;
              a np. bodajże do czwartku trwa niezależny festiwal teatralny czarna
              offca, darmowe pokazy plenerowe, jeśli masz ochotę to zabierz sie ze
              mną w któryś dzień :).
              • wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 17.06.08, 13:45
                Lubię grać w siatkówkę, ale taką normalną. W plażową jeszcze nie
                grałam. Spędzam tak około 2h na grze...tylko niestety nie zawsze mam
                z kim...więc pozostaje mi trening z piłką przy ścianie...A tak
                wogule to gdzie są takie miejsca da grania w siatę w Wa-wie? masz
                może gg? to byśmy trochę popisali...
                • Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 17.06.08, 21:38
                  tak, oczywiście, chyba każdy ma na tym Bożym świecie :) 6108792,
                  jestem wieczorkami najczęściej
                  pozdrawiam, Rafał
                  • wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 19.06.08, 10:49
                    A o której godzinie jesteś dostępny na gg? Chciałabym Cię lepiej
                    poznać, popisać z Tobą.
                    • Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.06.08, 20:28
                      mniej więcej po 22 i wchodzę również po 19, po prostu wieczorami
                      • Gość: Jas Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 26.10.08, 11:52
                        i jak tam? udało się bzykanko z wiolą?
                        • Gość: Zablokowany goleń Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.171.122.99.static.crowley.pl 10.07.09, 13:23
                          Mistrz komentarz hehehehehh:)
      • Gość: gosc Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chello.pl 03.11.09, 14:56
        ale palant z ciebie, nie moge...
    • Gość: Tomek A może jakieś bardziej aktywne spędzanie czasu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 07:25
      W parku na woli na przykład można w najbliższą sobotę pograć w miejskiego golfa.(spotykalscy.pl/index.php/pl/group/show/44). Są też grupy grające we frisbee, gry planszowe czy wspólnie organizujące wycieczki rowerowe.
    • Gość: forest Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 13:45
      ja polecam stronę www.fajne-miejsce.pl można tam znaleźć trochę mniej znanych ciekawych miejsc w warszawie i okolicy
      pozdro
      • Gość: aab Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:09
        Ruszyla nowa strona o imprezach i wydarzeniach kulturalnych w
        Warszawie: www.esencjamiasta.pl
        • gino456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 04.01.09, 20:59
          Polecam galerię -kawiarnię RIO ul. Koszykowa 66a , jeszcze nie mają
          strony. My wpadamy czasem w poniedziałki o godz. 18,00 na
          artystyczne wieczory, poezja, muzyka i różnie.
          pzdr
          • gino456 Galeria RIO 06.01.09, 08:43
            tekst z ulotki;
            -bezpłatna sala dla organizacji pozarządowych, zespołów muzycznych-
            sala za darmo na próby, przedstawienia teatralne,
            -starocie, obrazy, ceramika głównie prace studentów.

adres Galeria RIO, organizacja wernisaży, imprez artystycznych ,
            tel. 0-22-622-40-19, ul. Piękna 66a, na budynku widziałem adres ul.
            Koszykowa 66a.
            pzdr po wczorajszym małym wydarzeniu artystycznym.
            • gino456 Re: Galeria RIO 06.01.09, 08:44
              pojawiają się też fotograficy.
              • Gość: Dexter Re: Galeria RIO IP: *.gb.net.pl 06.11.09, 16:37
                Witam:) Nie wiem czy to za bardzo w ten deseń jednakowoż warto wspomnieć o tym
                miejscu, jak dla mnie ciekawym. Dzięki inwencji mojej kobiety wylądowałem w tym
                tygodniu uwaga w salonie urody dla mężczyzn. Chyba nie muszę wszystkim mówić, że
                broniłem sie przed tym nogami i rękami ale cóż w zamian obiecano mi paelle na
                kolację, ech te kobiece sztuczki:) Ale panowie to naprawdę niezła gratka.
                Atmosfera szok bez porównania do typowych salonów damsko - męskich, gdzie na
                stole oprócz Gali, Naj itp "męskich" gazet nie uświadczysz:) Po strzyżeniu,
                myciu, masowaniu głowy - obłędnie się już czułem, miły człowiek namówił mnie na
                golenie brzytwą. Pomyślałem sobie w duchu, chłopie musisz to znieść. I tu
                przeżyłem prawdziwą niespodziankę - brzytwa była ciepła a golibroda z
                mistrzowską precyzją w ciągu kilku chwil doprowadził moją szorstko papierową
                twarz do pupci niemowlęcia:) Przyznam szczerze, że dawno nie czułem sie taki
                zrelaksowany, a w bonusie dostałem jeszcze paelle;) A zapomniałbym salon ten
                mieści się przy rondzie Stokłosy, polecam:)
                • Gość: rozesmiana Re: Galeria RIO IP: *.gb.net.pl 10.12.09, 19:50
                  o to jest myśl - świetna propozycja na gwiazdkowy prezent dla męża, dzięki!!
          • Gość: Andrzej78 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 12:36
            Ja moge polecić miejsce, które ostatnio odwiedziłem- Groty Solne
            Rakusu. Są tam 3 groty w każdej jest coś innego. Ja byłem na seansie
            w grocie do inhalacji,a moja zona relaksowała się podczas masażu też
            w grocie solnej. Dość ciekawe miejsce i zupełnie inne od wcześniej
            odwiedzanych SPA.
            • Gość: Klaks Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chello.pl 27.11.09, 11:01
              Polecam spacer po industrialnej Warszawie, dawne tereny Falbetu w
              okolicach ul. Mrywilskiej nad Kanałkiem Żerańskim. Już niedługo
              teren zamieni się w zupełnie cywilizowany, z nowoczesną
              infrastrukturą handlową. Więc to ostatni dzwonek dla tych którzy
              oczywiście lubią takie klimaty. Ktoś wpadł tam na pomysł
              rewitalizacji starych silosów pocementowych niesamowicie to wygląda
              ale też napawa optymizmem. I słyszałem że w lecie działa tam jedyna
              w Warszawie wypozyczalnia kajaków.
    • 1-buc codzienny SPAM z IP: *.chelm.mm.pl 22.07.13, 15:49
      IP: *.chelm.mm.pl zawsze reklamuje tę samą knajpę
    • Gość: Kinoman nie SPAMER pawel542 - ty napisałeś kiedyś cos innego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 23:23
      wszedzie wklejasz to samo.
    • marina.em Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 03.10.13, 10:53
      centrum kopernika, csw, jeśli chodzi o teatr to zdecydowanie 6piętro i kwadrat - ścisłe centrum Warszawy, kino muranów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka