wiola456 10.06.08, 22:08 Szukam interesujących miejsc do zwiedzania na terenie Warszawy. Mogą to być różne muzea, teatry, zabytki, kina... Lub jakieś inne miejsca, żeby się rozerwać. Proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:05 najbardziej rozrywkowe sa muzea. Muzeum ziemi, muzeum wojska polskiego za pare lat, kiedy dorosniesz i nauczysz sie poslugiwac ktoras z wyszukiwarek - moze znajdziesz Muzeum Powstania Warszawskiego. Dobre bo tanie. spodoba Ci sie cena. reszty nie zrozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Goog Lee Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.erfassungsschutz.net 11.06.08, 09:22 Dobrze rozerwać można się na parkingu przed Biedronką na Tarchominie. Magiczne miejsce. Koniecznie musisz je sprawdzić, mała! Odpowiedz Link Zgłoś
wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 12.06.08, 00:10 Sam staram się ciekawie spędzać czas w warszawie i poszukuje smaczków, ale radzę sobie z wyszukiwarką :P ach te głupie żarty i po co pisać takie rzeczy? A wracając do tematu to jestem w wawie tydzień, ale samemu smutno zwiedzać czy odwiedzać kina itp. wiec jeśli masz ochotę w którąś sobotę czy niedziele to napisz wloczkus@interia.pl, patrząc tak z grubsza to w każdy weekend jest coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 12.06.08, 20:41 Mogłam poszukać w wyszukiwarce, ale wolałam zapytać inną osobę. Jakaś strona może dobrze zrecenzować jakieś miejsce...jednak to nie to samo co opinia innej osoby... To może jednak podzielicie się swoim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: 82.177.147.* 15.06.08, 17:23 więc zapraszam na siatkówkę plażową, nie mam z kim zagrać :/ mnie urzekły stare zniszczonę wille w konstancinie, powiem przewrotnie, że był to przepiękny widok; bardzo ciekawe filmy można zobaczyć w kinie Paradiso; a np. bodajże do czwartku trwa niezależny festiwal teatralny czarna offca, darmowe pokazy plenerowe, jeśli masz ochotę to zabierz sie ze mną w któryś dzień :). Odpowiedz Link Zgłoś
wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 17.06.08, 13:45 Lubię grać w siatkówkę, ale taką normalną. W plażową jeszcze nie grałam. Spędzam tak około 2h na grze...tylko niestety nie zawsze mam z kim...więc pozostaje mi trening z piłką przy ścianie...A tak wogule to gdzie są takie miejsca da grania w siatę w Wa-wie? masz może gg? to byśmy trochę popisali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 17.06.08, 21:38 tak, oczywiście, chyba każdy ma na tym Bożym świecie :) 6108792, jestem wieczorkami najczęściej pozdrawiam, Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
wiola456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 19.06.08, 10:49 A o której godzinie jesteś dostępny na gg? Chciałabym Cię lepiej poznać, popisać z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczkus Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.06.08, 20:28 mniej więcej po 22 i wchodzę również po 19, po prostu wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 26.10.08, 11:52 i jak tam? udało się bzykanko z wiolą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zablokowany goleń Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.171.122.99.static.crowley.pl 10.07.09, 13:23 Mistrz komentarz hehehehehh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chello.pl 03.11.09, 14:56 ale palant z ciebie, nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek A może jakieś bardziej aktywne spędzanie czasu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 07:25 W parku na woli na przykład można w najbliższą sobotę pograć w miejskiego golfa.(spotykalscy.pl/index.php/pl/group/show/44). Są też grupy grające we frisbee, gry planszowe czy wspólnie organizujące wycieczki rowerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forest Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 13:45 ja polecam stronę www.fajne-miejsce.pl można tam znaleźć trochę mniej znanych ciekawych miejsc w warszawie i okolicy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aab Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:09 Ruszyla nowa strona o imprezach i wydarzeniach kulturalnych w Warszawie: www.esencjamiasta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gino456 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 04.01.09, 20:59 Polecam galerię -kawiarnię RIO ul. Koszykowa 66a , jeszcze nie mają strony. My wpadamy czasem w poniedziałki o godz. 18,00 na artystyczne wieczory, poezja, muzyka i różnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gino456 Galeria RIO 06.01.09, 08:43 tekst z ulotki; -bezpłatna sala dla organizacji pozarządowych, zespołów muzycznych- sala za darmo na próby, przedstawienia teatralne, -starocie, obrazy, ceramika głównie prace studentów. adres Galeria RIO, organizacja wernisaży, imprez artystycznych , tel. 0-22-622-40-19, ul. Piękna 66a, na budynku widziałem adres ul. Koszykowa 66a. pzdr po wczorajszym małym wydarzeniu artystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Galeria RIO IP: *.gb.net.pl 06.11.09, 16:37 Witam:) Nie wiem czy to za bardzo w ten deseń jednakowoż warto wspomnieć o tym miejscu, jak dla mnie ciekawym. Dzięki inwencji mojej kobiety wylądowałem w tym tygodniu uwaga w salonie urody dla mężczyzn. Chyba nie muszę wszystkim mówić, że broniłem sie przed tym nogami i rękami ale cóż w zamian obiecano mi paelle na kolację, ech te kobiece sztuczki:) Ale panowie to naprawdę niezła gratka. Atmosfera szok bez porównania do typowych salonów damsko - męskich, gdzie na stole oprócz Gali, Naj itp "męskich" gazet nie uświadczysz:) Po strzyżeniu, myciu, masowaniu głowy - obłędnie się już czułem, miły człowiek namówił mnie na golenie brzytwą. Pomyślałem sobie w duchu, chłopie musisz to znieść. I tu przeżyłem prawdziwą niespodziankę - brzytwa była ciepła a golibroda z mistrzowską precyzją w ciągu kilku chwil doprowadził moją szorstko papierową twarz do pupci niemowlęcia:) Przyznam szczerze, że dawno nie czułem sie taki zrelaksowany, a w bonusie dostałem jeszcze paelle;) A zapomniałbym salon ten mieści się przy rondzie Stokłosy, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozesmiana Re: Galeria RIO IP: *.gb.net.pl 10.12.09, 19:50 o to jest myśl - świetna propozycja na gwiazdkowy prezent dla męża, dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej78 Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 12:36 Ja moge polecić miejsce, które ostatnio odwiedziłem- Groty Solne Rakusu. Są tam 3 groty w każdej jest coś innego. Ja byłem na seansie w grocie do inhalacji,a moja zona relaksowała się podczas masażu też w grocie solnej. Dość ciekawe miejsce i zupełnie inne od wcześniej odwiedzanych SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaks Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? IP: *.chello.pl 27.11.09, 11:01 Polecam spacer po industrialnej Warszawie, dawne tereny Falbetu w okolicach ul. Mrywilskiej nad Kanałkiem Żerańskim. Już niedługo teren zamieni się w zupełnie cywilizowany, z nowoczesną infrastrukturą handlową. Więc to ostatni dzwonek dla tych którzy oczywiście lubią takie klimaty. Ktoś wpadł tam na pomysł rewitalizacji starych silosów pocementowych niesamowicie to wygląda ale też napawa optymizmem. I słyszałem że w lecie działa tam jedyna w Warszawie wypozyczalnia kajaków. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc codzienny SPAM z IP: *.chelm.mm.pl 22.07.13, 15:49 IP: *.chelm.mm.pl zawsze reklamuje tę samą knajpę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman nie SPAMER pawel542 - ty napisałeś kiedyś cos innego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 23:23 wszedzie wklejasz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.em Re: Ciekawe miejsca w Warszawie? 03.10.13, 10:53 centrum kopernika, csw, jeśli chodzi o teatr to zdecydowanie 6piętro i kwadrat - ścisłe centrum Warszawy, kino muranów Odpowiedz Link Zgłoś