Gość: Singiel IP: *.magma-net.pl 26.10.08, 15:53 jest oferta Balu Sylwestrowego dla Singli: www.nowe-horyzonty.com.pl/index.php?opt=pokaz&nr=113 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thanks:) Re: Sylwester 2008/2009 dla Singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:14 Dobry człowieku! Dzięki Ci za ten namiar!:) Szukam i szukam i niczego nie mogę znaleźć dla Singli... Jakbyś miał jeszcze jakieś info o innych sylwestrach dla singli, to daj znać - będę baaaaaaaardzo wdzięczna!:) Dzięki z góry!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thanks:) Re: Sylwester 2008/2009 dla Singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:16 Buuuu:( dopiero teraz zobaczyłam, że to nie w Wawie, a poza tym nie ma miejsc dla kobiet i w ogóle już za późno na wszystko:( Qrde! No nie mam gdzie pójść na Sylwka:( Odpowiedz Link Zgłoś
kate_73 Re: Sylwester 2008/2009 dla Singli 10.12.08, 18:32 Organizujemy ze znajomymi Imprezę Sylwestrową w Warszwie nie jest przeznaczona tylko dla Singli bo będą różne osoby ale zapraszamy singli też sporo będzie :)Sylwester 2008 - Red Party Pożegnaj Stary Rok w gościnnej Warszawie! Impreza odbędzie się w niesamowitej indyjskiej restauracji usytuowanej w centrum miasta! To wyjątkowa okazja, aby poznać nowych ludzi ciekawych świata, spróbować wyśmienitego indyjskiego jedzenia i przetańczyć całą noc! Koszt biletu to 130 PLN za osobę, płatne z góry do 22 XII 2008 w restauracji. Cena zawiera otwarty bufet: Startery: Kurczak Toni, Paneer Tikka, Jajka Mayo, Sałatka wegetariańska and Chleb czosnkowy. Dania ciepłe: Kurczak Tikka Butter Masala, Palak Paneer, Jeera Aloo, Smażony makaron (Fried Noodles), Ryż (Plain Rice). Chleb indyjski (Indian Bread). Jogurt i sałatka (Yogurt and salad). Napoje: Kieliszek szampana o północy oraz napoje orzeźwiające, takie jak: coca-cola, lemoniada, sok pomarańczowy i jabłkowy, woda, a także kawa i herbata. Alkohol we własnym zakresie czyli każdy przynosi to, co lubi. Początek imprezy o 21:00 W czasie zabawy zajmiemy się nie tylko zapewnieniem wspaniałej muzyki, ale również będą gry i konkursy z nagrodami. Możesz wygrać nawet kolację dla dwojga w restauracji Tandoor Palace!!!! Nie przegap okazji! Zachęcamy do włączenia się do zabawy i uwzględnienia czerwonego akcentu w kreacji! W końcu to “red party”! TANDOOR PALACE, ul. Marszałkowska 21/25, www.tandoor.com.pl Liczba miejsc jest OGRANICZONA (około 60), należy skontaktować się z obsługą restauracji, która potwierdzi rezerwację i poda numer konta, na które należy przelać należność. Ewentualnie kupić bilet na miejscu. info kate_73@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Sylwester 2008/2009 dla Singli IP: *.magma-net.pl 03.01.09, 11:43 jechałem na tą imprezę z obawami jak będzie, ale było super! Odpowiedz Link Zgłoś
gino456 dla Singli po Sylwestrze 04.01.09, 20:56 A jak dla singli 40-50 lat po Sylwestrze. Karnawał za chwilę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś