buggi 05.12.03, 20:43 po czekoladzie. Zjadlam jej tyle, ze az spuchlam. Znacie moze jakies antydotum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: mam kaca 05.12.03, 21:16 na kaca klin zalecany.Znaczy lecz się tym czym się strułaś ;) hehe smacznego Ps.zobaczcie jaką mam sygnaturkę.Warta geniusza.Od nudów i nie tylko...blee Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: mam kaca 05.12.03, 21:29 no czekolada sie strulam ;) ledwo zipie. Ps sygnaturka jak sygnaturka. Widac, ze z nudow wymyslona:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: mam kaca 06.12.03, 06:20 Teee Buggi moze ona byla przeterminowana? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: mam kaca 06.12.03, 13:56 tradycja1 napisała: > Teee Buggi moze ona byla przeterminowana? yyy????? nieeee, Mikolajek tzn. dwa, byly swiezutenkie Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: mam kaca 06.12.03, 09:51 Ja tez ...ja tez mam kaca .I juz teraz wiem dlaczego wczoraj tez zjadlem kawalek czekolady. A wiec sprawa jasna to napewno od czekolady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: mam kaca 13.12.03, 11:58 na kaca czekoladowego naljepszy jest kiszony ogóreczek Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Sposób na kaca 14.12.03, 22:46 > > > > > Dzwoni gość do pracy: > > > > > - Szefie, nie mogę dziś przyjść do roboty... Jestem tak skacowany, > że > > i > > > > tak nie będę mógł pracować, więc wezmę zwolnienie lekarskie. > > > > > Szef na to: > > > > > - No co ty, na kaca jest super sposób. > > > > > Ja jak mam kaca, to proszę moją żonę, żeby zrobiła mi laskę i potem > > > czuję > > > > się doskonale. Powinieneś to wypróbować. > > > > > - Hmm, spróbuję. > > > > > Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. > Szef > > > > podchodzi i zagaduje: > > > > > - I co, jak działa mój sposób ? > > > > > - Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś