romax5 15.08.03, 10:29 Czy mogę prosić o opinie i komentarze na temat tej szkoły? Czy warto tam studiować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justi Re: WSP TWP w Warszawie IP: *.pgnig.pl 19.08.03, 14:30 jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: WSP TWP w Warszawie IP: *.chello.pl 30.08.03, 16:54 witam... studiuje dziennie politologie w WSP TWP i jestem zadowolona. z pewnoscia o mojej szkole mozna powiedziec, ze ma potencjal i mozliwosci. mamy Kolo Naukowe POlitologow, na ktorym mozna rozwijac swoje zainteresowania. czesto organizujemy spotkania ze znanymi ludzmi swiata polityki. Wprawdzie budynek szkoly nie jest rewelacyjny, ale co roku wszystko zmienia sie na lepsze. Co roku oddawane sa do dyspozycji nowe sale wykladowe. Kadra, ktorej moze nam pozazdroscic niejedna uczelnia panstwowa. Do tego niskie czesne, stypendia socjalne (niezbyt rewelacyjne, ale zawsze to cos) i naukowe (tu juz lepiej, o ile ma sie srednia powyzej 4,75). Od roku wydajemy tez gazete studencka "metitum". Jesli podejmiesz u nas nauke to ze swojej strony zapraszam do wspolpracy w gazecie. Warto! Warto! Warto! pozdrawiam serdecznie naczelna :-) Odpowiedz Link Zgłoś