Dodaj do ulubionych

Studia w Wołominie

11.08.09, 16:50
Właśnie zapisałam się na filologię angielską w WSWMiR. Mają bardzo
przystępne czesne na tym kierunku, ale czesne to nie wszystko. Czy
ktoś może mi napisać jak tam się studiuje, jaka kadra jak
przebiegają zajęcia. Będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Studia w Wołominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:22
      A ja zapisałam się na studia w Psichkiszkach:)
    • Gość: x toż to ośrodek z tradycjami uniwersyteckimi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.09, 23:51
      kolejna mgr, która nie będzie rozumiała ani współczesnych dialektów ani języka
      literackiego, bo nie będzie kasy na ćwiczenia lub lektor będzie po lingwistyce w
      Pasikowie Górnym. No i ten prestiż uczelni.. 700 lat nieprzerwanej tradycji
      wypasu bydła i napadów na gościńcach. Gratuluję, a co do pytania - nauka będzie
      rozrywkowa, same piątki, luz blues. Byle wpłaty były w terminie. A po tym na
      pewno szanse na dobrze płatną pracę.. tylko nazwę uczelni trzeba będzie zamazać..
      • Gość: Anastazja Re: toż to ośrodek z tradycjami uniwersyteckimi IP: 94.75.112.* 06.08.10, 20:00
        Skoro tam nie studjujesz, to po co się wypowiadasz?
      • Gość: Anastazja Re: toż to ośrodek z tradycjami uniwersyteckimi IP: 94.75.112.* 06.08.10, 20:07
        Skoro tam nie studiujesz, to po co się wypowiadasz?
    • anjjja1990 Re: Studia w Wołominie 23.08.10, 13:01
      Witam

Jestem na drugim roku właśnie tego kierunku...Uważam,że studia w Wołominie są
      ok... nie jest za ciężko tylko szkoda,że zajęcia trwają w soboty aż do 19.... co
      do kadry to z wykładowcami nie miałam problemów, więc myślę że i Tobie przypadną
      do gustu:) pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka