mefika1 23.08.07, 09:42 Jestem w 7 tc i za tydzień chciałabym wyjechać w góry tylko troche sie obawiam. Czy taki wyjazd może być groźny, czego unikać, na co zwrócić uwagę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tu_nia Re: w góry w ciąży 20.12.07, 20:16 o ile dobrze rozumiem to chodzi o 7 tydzien ciazy. ja bylam w 4 miesiacu z widocznym juz brzuchem w egipcie a wczesniej w drugim miesiacu w chorwacji i czarnogorze, prowadzilam samochod, spalam na kempingu i nie mialam zadnego faceta do pomocy nie licza mojego siostrzenca lat 11. i nic mi sie nie stalo, ani przez chwile sie nie zastanawialam ale jak masz watpliwosci idz do lekarza i zapytaj czy w twoim konkretnym przypadku jest to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia Re: w góry w ciąży 20.12.07, 20:19 podczas wakacji odmawialam sobie przejazdzek na bananie, nurkowania, jazdy na wielbladzie , konno. jednym slowem wszytskiego co powoduje wstrazsy i mogloby spowodowac pronienie. lekarz zabroniol mi nawet jazdy na rowerze, tak wiec jak chodzi o gory to na pewno odpada wspinaczka- chodzi mi o tatrenictwo nie o zwykle chodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_janiuk Re: w góry w ciąży 27.12.07, 13:39 Podpisuje się dwiema rękami pod podpowiedziami poprzeniczki! Odpowiedz Link Zgłoś