Dodaj do ulubionych

SPS - Legionovia 1:3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 23:11
TOTALNA BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!! rozgrywajaca z Legionowa WCALE nie byla o
klase lepsza od Magdy!!!!!!!! Moze ktos spojrzy ze gra caly zespol!!! A ze
ataki regularnie konczyla tylko jedna zawodniczka (Starzyk) to juz nikt nie
napisal!!!!!!!!! A mozeby sie pan, panie redaktorze, przypatrzyl na prace
naszego trenera podczas przerw i czasow?? Czemu nikt nie napisze, ze trener
M. zamiast dawac wskazowki naszym dziewczynom tylko je wyzywa od
najgorszych??
Obserwuj wątek
    • Gość: Widz Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 18.01.04, 23:30
      ZACZNIJMY OD TEGO:BEZ PRZYJECIA NIE MA ROZEGRANIA!!!!COZ MOZNA GRACJESLIMA SIE
      PILKE PRZYJETA NA 3-CIM METRZE!CO DO ATAKU TO NASZE SRODKOWE NIE POTRAFIA
      ODCIAZYC SKRZYDLOWYCH!!
    • Gość: Wierny kibic II Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 19.01.04, 00:00
      Dokładnie, jedna Starzykowa meczu nie wygra. A co do Kowalskiej: powinna od
      czasu do czasu minąć blok. I jeszcze do trenera Majkusiaka: wprowadził w 3
      secie Jabłońską za Węcławek (efektowna ale nie efektywna!) i nagle SPS wygrał
      seta. Po co było znowu mieszać w 4 secie? Więcej rozumu trenerze bo wydaje mi
      się, że jest podział na równe i równiejsze...
    • Gość: daniel m. Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.adm.pcz.czest.pl 19.01.04, 09:27
      mecz był ciekawym widowiskiem,dopóki dziewczyny nie zaczęły popełniać błedów w
      przyjęciu!!!jak tu rozegrać piłke na środek, kiedy nie ma dokładnego
      przyjęcia!!!nalezy równiez zwrócić uwage na zagrywki w wykonaniu kapitana
      drużyny-ktorej proponowałbym przecwiczenie tego elementu!!!trener do
      wymiany!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: kibic Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 19.01.04, 09:45
      NIESTETY MUSZE SIE ZGODZIC Z PANEM REDAKTOREM ROZGRYWAJACA LEGIONOWII MOZNA
      NAWET POWIEDZIEC BYŁA O DWIE KLASY LEPSZA O MAGDY KOWALSKIEJ!PRZYKRO TO
      PRZYZNAC ALE NIESTETY TAK JEST!!NIE PISZCIE LUDZIE ZE CIAGLE BYŁO ZŁE
      PRZYJECIE BO TO JET BZDURA!!NAWET Z DOBREGO DOGRANIA GRAMY SKRZYDŁAMI!!A CO DO
      TEGO ZE SRODEK NIE MOZE ODCIAZYC SKRZYDŁA TO JEST NIE PRAWDA TRZEBA TYLKO IM
      DAC SZANSE PRZEA DOKŁADNA WYSTAWE ALE JAK SIE CIAGLE WYSTAWIA SKRZYDŁA TO
      MOZNA NAPISAC ZE SRODEK NIE KACZY BO NIE MA Z CZEGO!!TAKA JEST NIESTETY PRAWDA
      JAK ZOSTAŁO TO NAPISANE W TYM ARTYKULE!!UWAZAM ZE WSZYSCY SIEDZACY Z BOKU TAK
      JAK JA TO WIDZA WIEC NIE OSZUKUJMY SIE LUDZE KOWALSKA JEST NA PODOBNYM
      POZIOMIE JAK PARTYCA BO TEZ CIAGLE GRA SKRZYDLA BEZ KOMBINACJI!!
      • Gość: Wierny Kibic Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 16:25
        Kibicu, masz prawo miec swoje zdanie i szanuje to! Ale jak mozna zauwazyc (ja
        tez patrze na to z boku) w tym klubie dzieje sie cos zlego!! A moim skromnym
        zdaniem to wina trenera/dyrektora i Bog jeden wie jakie jeszcze funkcje pelni
        w tym klubie osoba o ktorej mowie. Pan M. nie jest dobrym trenerem.
        Moge sie mylic, ale takie mam zdanie! Bo nie mozna byc dobrym trenerem, nie
        pojawiajac sie na treningach. Jak juz wczesniej napisalem, pan M. w trakcie
        czasow i przerw potrafi jedynie bluzgac na dziewczyny, a to raczej
        konstruktywne dla nich nie jest. Moze warto by zatem popatrzec i zwrocic uwage
        na to co robi nasz drugi trener? Bo, jak zauwazylem, to on wlasnie tlumaczy
        dziewczynom w czasie przerw jak grac, jak sie ustawic w obronie, gdzie ustawic
        blok... Na pewno pomaga dziewczynom tez doping, a zauwazylem ze "na dole"
        jedna z nielicznych osob ktora kibicuje i podtrzymuje dziewczyny na duchu jest
        Olga, czyli masazystka... Czasami jest smieszna, ale zawsze pomaga naszym
        siatkarkom. Chyba czas pomyslec o jakichs zmianach, panie
        trenerze/dyrektorze/itp...
        • Gość: KIBIC Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.com 19.01.04, 20:01
          To chyba najtrafniesza opinia. Ja idę dalej i powiem, że ten drugi trener to
          właściwie jedynen trener drużyny z Częstochowy. Trener M. powinien z tego
          wyciągnąć własciowe wnioski, a jak sam tego nie umie zrobić to powinien
          uczynić to Zarząd Klubu.
    • Gość: Wierny Kibic Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 16:33
      Poza tym nadal nie zgadzam sie ze tamta rozgrywajaca byla o klase lepsza...
      Moze byla lepsza, ale z pewnoscia nie o klase... Nasze dziewczyny tez
      kilkakrotnie lapaly Legionovie na bloku. Bardzo trafnie ktos zauwazyl ze nie
      potrzebna byla zmiana powrotna w 4 secie (Weclawek za Jablonska).
      • Gość: Lechu Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 19.01.04, 19:38
        Nie zgadzam sie z opinia ze rozgrywajaca Legionovi byla o "klasy" lepsza. Nie
        ma takiej mozliwosci. Uwazam ze gra Magdy byla dobra i ze dala z siebie bardzo
        duzo, ale jesli szukamy kozla ofiarnego za porazke zespolu to zawsze sie ktos
        znajdzie na kogo mozna zwalic wine za wszystko. Tu liczy sie zespol a "trener"
        jakos nie kwapi sie zeby im w tym pomagac, no chyba ze on uwaza ze
        opierniczajac dziewczyny za byle co podbudowuje ich morale i chec walki.
        Panie "trenerze" zachecam do zmiany zawodu a jesli sie panu ten podoba to
        raczej powinien pan zmienic podejscie do dziewczyn i brac przyklad np z
        masazystki (Bravo Olga) i drugiego trenera to sa ludzie wspierajacy zespol!!!!
        Moja propozycja: redaktor i trener na zielona trawke a drugi trener do boju z
        naszymi dziewczynami.
    • Gość: kibic kolejny Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 20.01.04, 11:03
      Ładne forum się tu zrobiło. To ja też się wpiszę. Bo tak myślę i dochodzę do
      wniosku, że drużyna z tamtego roku była lepsza. Przede wszystkim brak jest
      Ilony Farkowskiej bo uważam, że Węcławek jej nie zastapi nawet za dwa lata.
      Farkowska w najważniejszych momentach zawsze ciągnęła grę, a Węcławek jednak w
      najważniejszych piłkach zawodzi. Bo nie sztuka wbić gwoździa przy stanie 5:4, a
      sztuka to zrobic przy prowadzeniu 24:23. Na początku jeszcze jej gra jakos
      wyglądała ale jest coraz gorzej! Co do zmiany rozgrywającej to nie mam zdania -
      obie miały lepsze i gorsze mecze. To samo Skorupa: raz dobrze, raz mniej
      dobrze. A czwarta nowa: Jabłońska- w sumie nie dostała szansy na pokazanie się
      w tej drużynie. Inna sprawa, że Król i czasami Mortka nie są już tak dobre choć
      nadal młode! Starzyk i Kasprzyk nie schodzą ze swojego poziomu. Nie wiem co sie
      dzieje z Kalinowską. Powinna dostawać chyba więcej czasu gry (na środku!). I
      także uważam, że trzeba zmienić trenera. Bogus zawsze cos stara sie
      podpowiedzieć a nie tylko krzyczeć na dziewczyny (panie Majkusiak!). No i może
      w końcu ktoś Olgę zacznie traktować poważnie w tym klubie bo odwala wielką
      robotę...
      • Gość: Wierny Kibic Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 12:10
        Co do Węcławek to nie moge sie z Toba zgodzic. Nie wiem jak grala Ilona majac
        18 lat, ale ta dziewczyna (znaczy Edyta) ma ogoromny potencjal. Trzeba jeszcze
        tylko odpowiedznio oszlifowac ten diament, ale mysle ze nasz trener do tego
        sie nie nadaje... Co nie znaczy, ze Eda powinna zmienic klub. To raczej klub
        powinien zmienic trenera...
    • Gość: tomek.k Re: SPS - Legionovia 1:3 IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 20.01.04, 16:19
      STARZYK AKURAT UDAŁO SIE DOBRZE ZAGRAC TEN MECZ ALE LUDZIE CO ONA WYPRAWIAŁA W
      TAMTYM TYG. NA MECZU TO CHYBA JUZ NIKT NIE PAMIETA!!BYŁA FATALNA!!RAZ GRA
      LEPIEJ RAZ GORZEJ!!CO DO WECŁAWEK TO MUSI TROCHE POMYSLEC NA BOISKU A NIE
      TYLKO O TYM ABY JEJ ATAK BYŁ EFEKTOWNY!!A TO CHYBA O TO CHODZI W SIATKOWCE !!
      WIDZIALEM KRÓL NA SRODKU PO RAZ PIERWSZY W TYM MECZU I MUSZE PRZYZNAC ZE
      RADZIŁA SOBIE!!PODOBAŁO MI SIE SZCZEGOLNIE ZE BYŁA CHYBA ZMUSZONA TAM GRAC BO
      NIE BYŁO INNEJ ZMIANY BO SKORUPA JEST KONTUZIOWANA!!
    • Gość: TeAeM Do was wszystkich IP: *.wiadw.pl 23.01.04, 16:09
      Ale z waz banda GEY-OW jest!! Znacie się tyle na siatkówce co na
      obieraniu bananów!! Za miast oczerniać wszystkich na łamach forum
      byście przyszli na mecz i z wielkim zapałem dopingowali
      dziewczyny. A nie być internetową ci...pą zza szklanego
      ekranika. Może by wtedy lepiej grały bo by wiedziały że chociaż
      mogą grać dla publiki i dawać niezłe przedstawienie z gry ( bo w
      końcu o to przecież chodzi). Powodujecie tylko niepotrzebne
      kłótnie i sprzeczki w środowisku zawodników!! Więc jeżeli macie
      zamiar coś pisać to zastanówcie się nad tym czy komuś nie robicie
      krzywdy swą wypowiedzią!!
Inne wątki na temat: