Gość: nie_stad IP: *.imi.pcz.czest.pl 08.02.02, 21:37 Witam, W jaki sposob korzystacie z Internetu ? Pozdrawiam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie_stad Re: Internet IP: *.imi.pcz.czest.pl 08.02.02, 21:43 Ja na naszej Politechnice - mamy bardzo dobry dostep, wiec nie ma problemu. Gość portalu: elle 24 napisał(a): > a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stad Re: Internet IP: *.imi.pcz.czest.pl 08.02.02, 21:45 Ja juz odpowiedzialem - a teraz Twoja kolej :)))))))))) Gość portalu: elle 24 napisał(a): > a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle 24 Re: Internet IP: *.chello.pl 08.02.02, 22:10 w domu: mam stały dostep dzieki chello (telewizja kablowa UPC w Warszawie). Piekna sprawa ;-) w pracy: też stały dostęp. Negatywna strona tego luksusu to widoczne oznaki uzależnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stad Re: Internet IP: *.imi.pcz.czest.pl 08.02.02, 22:14 Gość portalu: elle 24 napisał(a): > w domu: mam stały dostep dzieki chello (telewizja kablowa UPC w Warszawie). > Piekna sprawa ;-) > w pracy: też stały dostęp. > Negatywna strona tego luksusu to widoczne oznaki uzależnienia. Troche masz racji z tym uzaleznieniem - jak byl gorszy dostep. tak nie ciagnelo :((( :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle-24 Re: Internet IP: *.chello.pl 08.02.02, 22:21 Tak, a najardziej chatty. ICQ to mistrzostwo świata. gadu gadu jakoś mi nie podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Internet IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 22:22 Witajcie! Ja korzystam z SDI. Macie rację z tym uzależnieniem. W pracy internet i w domu internet... :)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś