Dodaj do ulubionych

Wychodzić za mąż?

02.12.09, 11:30
Jestem w związku już sześć lat i ostatnio chłopak coraz częściej zaczyna na
mnie naciskać żebyśmy się pobrali. Tyle tylko, że ja wcale nie jestem pewna
tego czy chcę. Czy ktoś jeszcze ma takie wątpliwości?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaxxx Re: Wychodzić za mąż? IP: 208.53.150.* 02.12.09, 11:57
      Dawaj na boku.
    • Gość: qqq' Re: Wychodzić za mąż? IP: 77.255.90.* 02.12.09, 11:58
      Z pewnością jest ktoś kto ma, są i tacy którzy nie mają. A ty nie potrafisz
      swoich problemów rozwiązać sama tylko musisz pytać o radę na forum dotyczącym
      miasta Częstochowa?
      Czego oczekujesz? Że ktoś za ciebie wymyśli? Jak nie chcesz wychodzić za mąż to
      nie wychodź - proste.
    • Gość: gość Re: Wychodzić za mąż? IP: *.apus-net.pl 02.12.09, 12:08
      nie wychodź, później to tylko rachunki, sprzątanie, gotowanie, praca i tak przez
      całe życie.
      • Gość: micha Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:18
        Jak chcesz być zdrową
        żyj sobie na kartę rowerową!
        *
        Z "Poradnika biskupa" :-)
        • Gość: bbo Re: Wychodzić za mąż? IP: 195.116.157.* 02.12.09, 12:45
          to po co chlopakowi dajesz nadzieje? na sile to niewarto, porozmawiaj z nim, ze
          jeszcze nie chcesz, jesli to zrozumie tzn. ze cie kocha, a jak nie to go rzuc i
          poszukaj sobie innego.
    • Gość: Adrian Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:56
      Agnieszka??? to ty na forum te żale wylewasz?
      • Gość: :) Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 14:49
        he he he , po tylu latach jak mu powiesz,że nie , to i tak sobie znajdzie nową.
        Zobaczysz.
        Jak nie chcesz to znaczy,że on ci nie pasuje , pod jakimś tam względem, daj
        sobie od razu już spokój z tym chłopakiem :)
    • boozar Re: Wychodzić za mąż? 02.12.09, 15:00
      Wychodzić za mąż?
      NIE
      pozdrawiam ;)
    • mirage75 Re: Wychodzić za mąż? 02.12.09, 15:22
      Jezeli chlopak musi Cie naciskac,to znaczy ze cos jest u Ciebie nie
      tak w traktowniu tego zwiazku.Chyba ze zalozyliscie sobie zwiazek
      bez zadnych konsekwencji.
      Jezeli Cie naciska to mozeznaczyc ze mu jest z Toba dobrze.
      Ale Ty czujesz sie zagubiona,poniewaz nie traktujesz go na tyle
      powaznieze musisz sie radzic na forum co do dalszej jego przyszlosci.
      Jezli jeszcze nie doroslas do takiego ukladu jak malzenstwo wycofaj
      sie i pozwol zeby chlopak nie tracil wiecej dla Ciebie czasu.
      I oczywiscie wszystko zalezy ile masz lat,bo jesli skonczylas 20-
      tke!!!! to daj sobie dziewczyno spokoj z takimi powaznymi sprawami.
      Jezeli 30-tke,to wiedz,ze byc moze takiego oddanego chlopaka nigdy
      miec nie bedziesz.
    • Gość: gościowa Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:17
      hajtnij się bo potem jak się będziesz rżnąc po kątach to wtedy
      będzie smakować że frajerowi rogi przystawiłaś
      • Gość: Dorosły człowiek Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 17:29
        Różne pytania padają na forum-ale tego rodzaju to już przesada.Czy
        naprawdę kobiety są tyle warte????????To już nie paranoja.To wstyd i
        kompromitacja ,że pisze to dorosła kobieta.Ale takie czasy nadeszły.
        • Gość: ABC Re: Wychodzić za mąż? IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 02.12.09, 21:34
          Jestem już 30 lat w związku małżeńskim i generalnie nie mam powodów do narzekań
          lecz gdybym teraz była młodą dziewczyną nigdy nie wyszłabym za mąż.Wolałabym żyć
          w wolnym związku.
          • Gość: akita trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 22:11
            nie karmić trolla.
            • Gość: makita Re: trolle na forum IP: *.chello.pl 02.12.09, 22:22
              przecie ciekawy temat
              • Gość: ~~ Re: trolle na forum IP: 195.205.171.* 02.12.09, 22:36
                Widzę że dzieci Neostrady dorwały się do kompa :)
                Jesteś troszkę zagubiona musisz Sobie odpowiedzieć czy go kochasz czy dobrze się czujesz w jego towarzystwie czy całkowicie aprobujesz jego wady - bo jeśli będzie brakować którejś z tych rzeczy to nie licz na to że się poprawi po zamążpójściu może się poprawi może nie, ale tego nie będzie raczej więcej ...
            • Gość: re Re: trolle na forum IP: 195.205.202.* 02.12.09, 22:30
              mieszkacie razem?jeśli nie to pomieszkajcie razem, po pół roku
              będziesz wiedzieć o co kaman.Generalnie życie to nie je bajka, czy
              sama czy w związku będziesz borykała się z samą sobą i innymi
              trepami co możesz wywnioskować po wypowiedziach niektórych
              internałtów...powodzenia
              • Gość: ona Re: trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:51
                Ja bym nie wychodzila, bo po co???
                • Gość: nimfomanka Re: trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:14
                  żeby mu rogi przyprawiać
                  • Gość: Młoda emerytka Swiat ciekawostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 17:04
                    Jeśli jesteś nimfomanką to po co wychodzić za mąż.Odpowiedzialność
                    duża bo kto ma męża i chociaż dziecko jedno to już musi o czymś
                    myśleć.Tylko jak przyjdzie wiek 60-70 lat to wtenczas szuka się
                    opieki wsród znajomych lub rodziny i zapomina się jak całe lata żyło
                    się bez żadnej odpowiedzialności i beztrosko.Do pracy się poszło a
                    po pracy to zawsze do kogoś się przykleiło albo czekało na kochanka
                    lub kochankę który od czasu do czasu wpadał.Znam takich ludzi którzy
                    teraz samotni po 70 nie wiedzą co ze swoją osobą zrobić .Bo dzieci
                    daleko a znajomi się odsuwają .A temat dzisiejszych młodych to
                    wogóle coraz bardziej w głowie poprzewracane i coraz mniej
                    odpowiedzialności nawet przed własnym sumieniem.A może inni mają
                    inne zdanie .Ciekawe lecz nie pruderyjne wypowiedzi zawsze są na
                    forum do dyskusji mile widziane.Swiat w ciągu ostatnich 30 lat
                    zmienił się znacznie .A życie toczy się nieprzerwanie naprzód i
                    trzeba życ dalej z zaistniałumi problemami -jest więcej ponętnych
                    propozycji ,ale i wiele więcej związanych z tym problemów których
                    coraz mnie osób potrafi logicznie pokonywać.
                    • Gość: łapaczdebili debilizm na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 18:29
                      dzieci to nie opiekunowie na starość. puknij się w czoło. jesteś wielką
                      egoistką, większą niż ci, którzy żyli jak to nazywasz bez "odpowiedzialności"!!
                      uważam, że jesteś trollem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka