amozetakamozenie 02.12.09, 11:30 Jestem w związku już sześć lat i ostatnio chłopak coraz częściej zaczyna na mnie naciskać żebyśmy się pobrali. Tyle tylko, że ja wcale nie jestem pewna tego czy chcę. Czy ktoś jeszcze ma takie wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaxxx Re: Wychodzić za mąż? IP: 208.53.150.* 02.12.09, 11:57 Dawaj na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq' Re: Wychodzić za mąż? IP: 77.255.90.* 02.12.09, 11:58 Z pewnością jest ktoś kto ma, są i tacy którzy nie mają. A ty nie potrafisz swoich problemów rozwiązać sama tylko musisz pytać o radę na forum dotyczącym miasta Częstochowa? Czego oczekujesz? Że ktoś za ciebie wymyśli? Jak nie chcesz wychodzić za mąż to nie wychodź - proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wychodzić za mąż? IP: *.apus-net.pl 02.12.09, 12:08 nie wychodź, później to tylko rachunki, sprzątanie, gotowanie, praca i tak przez całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:18 Jak chcesz być zdrową żyj sobie na kartę rowerową! * Z "Poradnika biskupa" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbo Re: Wychodzić za mąż? IP: 195.116.157.* 02.12.09, 12:45 to po co chlopakowi dajesz nadzieje? na sile to niewarto, porozmawiaj z nim, ze jeszcze nie chcesz, jesli to zrozumie tzn. ze cie kocha, a jak nie to go rzuc i poszukaj sobie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:56 Agnieszka??? to ty na forum te żale wylewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 14:49 he he he , po tylu latach jak mu powiesz,że nie , to i tak sobie znajdzie nową. Zobaczysz. Jak nie chcesz to znaczy,że on ci nie pasuje , pod jakimś tam względem, daj sobie od razu już spokój z tym chłopakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
boozar Re: Wychodzić za mąż? 02.12.09, 15:00 Wychodzić za mąż? NIE pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Wychodzić za mąż? 02.12.09, 15:22 Jezeli chlopak musi Cie naciskac,to znaczy ze cos jest u Ciebie nie tak w traktowniu tego zwiazku.Chyba ze zalozyliscie sobie zwiazek bez zadnych konsekwencji. Jezeli Cie naciska to mozeznaczyc ze mu jest z Toba dobrze. Ale Ty czujesz sie zagubiona,poniewaz nie traktujesz go na tyle powaznieze musisz sie radzic na forum co do dalszej jego przyszlosci. Jezli jeszcze nie doroslas do takiego ukladu jak malzenstwo wycofaj sie i pozwol zeby chlopak nie tracil wiecej dla Ciebie czasu. I oczywiscie wszystko zalezy ile masz lat,bo jesli skonczylas 20- tke!!!! to daj sobie dziewczyno spokoj z takimi powaznymi sprawami. Jezeli 30-tke,to wiedz,ze byc moze takiego oddanego chlopaka nigdy miec nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościowa Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:17 hajtnij się bo potem jak się będziesz rżnąc po kątach to wtedy będzie smakować że frajerowi rogi przystawiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorosły człowiek Re: Wychodzić za mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 17:29 Różne pytania padają na forum-ale tego rodzaju to już przesada.Czy naprawdę kobiety są tyle warte????????To już nie paranoja.To wstyd i kompromitacja ,że pisze to dorosła kobieta.Ale takie czasy nadeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wychodzić za mąż? IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 02.12.09, 21:34 Jestem już 30 lat w związku małżeńskim i generalnie nie mam powodów do narzekań lecz gdybym teraz była młodą dziewczyną nigdy nie wyszłabym za mąż.Wolałabym żyć w wolnym związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akita trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 22:11 nie karmić trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makita Re: trolle na forum IP: *.chello.pl 02.12.09, 22:22 przecie ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: trolle na forum IP: 195.205.171.* 02.12.09, 22:36 Widzę że dzieci Neostrady dorwały się do kompa :) Jesteś troszkę zagubiona musisz Sobie odpowiedzieć czy go kochasz czy dobrze się czujesz w jego towarzystwie czy całkowicie aprobujesz jego wady - bo jeśli będzie brakować którejś z tych rzeczy to nie licz na to że się poprawi po zamążpójściu może się poprawi może nie, ale tego nie będzie raczej więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: trolle na forum IP: 195.205.202.* 02.12.09, 22:30 mieszkacie razem?jeśli nie to pomieszkajcie razem, po pół roku będziesz wiedzieć o co kaman.Generalnie życie to nie je bajka, czy sama czy w związku będziesz borykała się z samą sobą i innymi trepami co możesz wywnioskować po wypowiedziach niektórych internałtów...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:51 Ja bym nie wychodzila, bo po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfomanka Re: trolle na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:14 żeby mu rogi przyprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda emerytka Swiat ciekawostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 17:04 Jeśli jesteś nimfomanką to po co wychodzić za mąż.Odpowiedzialność duża bo kto ma męża i chociaż dziecko jedno to już musi o czymś myśleć.Tylko jak przyjdzie wiek 60-70 lat to wtenczas szuka się opieki wsród znajomych lub rodziny i zapomina się jak całe lata żyło się bez żadnej odpowiedzialności i beztrosko.Do pracy się poszło a po pracy to zawsze do kogoś się przykleiło albo czekało na kochanka lub kochankę który od czasu do czasu wpadał.Znam takich ludzi którzy teraz samotni po 70 nie wiedzą co ze swoją osobą zrobić .Bo dzieci daleko a znajomi się odsuwają .A temat dzisiejszych młodych to wogóle coraz bardziej w głowie poprzewracane i coraz mniej odpowiedzialności nawet przed własnym sumieniem.A może inni mają inne zdanie .Ciekawe lecz nie pruderyjne wypowiedzi zawsze są na forum do dyskusji mile widziane.Swiat w ciągu ostatnich 30 lat zmienił się znacznie .A życie toczy się nieprzerwanie naprzód i trzeba życ dalej z zaistniałumi problemami -jest więcej ponętnych propozycji ,ale i wiele więcej związanych z tym problemów których coraz mnie osób potrafi logicznie pokonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapaczdebili debilizm na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 18:29 dzieci to nie opiekunowie na starość. puknij się w czoło. jesteś wielką egoistką, większą niż ci, którzy żyli jak to nazywasz bez "odpowiedzialności"!! uważam, że jesteś trollem. Odpowiedz Link Zgłoś