Dodaj do ulubionych

Wrona przegina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:05
Właśnie się dowiedziałem od znajomego urzednika że Wrona zrobił dyrektorką
ośrodka wspierania przedsiębiorczości siostre swojego kolegi, Banaszkiewcza,
który jest radnym Wspólnoty. A mąż tej siostry, czyli szwagier kolegi Wrony
jest już od dawna jakimś dyrektorem w zarządzie budynków komunalnych.
Ludzie, w jakim mieście my k..wa żyjemy!!! Przecież nawet za komuny
towarzysze mieli więcej wstydu niż ten Wrona.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu Re: Wrona przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:52
      Taki był spokój przez kilka dni od Wrony, a tu znowu jakiś jego fan się odzywa
    • Gość: ja Re: Wrona przegina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 14:52
      tak nie powinien się zachowywać prezydent Częstochowy.
      • Gość: konrad Re: Wrona przegina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 16:21
        Zaden polityk nawet.
    • Gość: kandydat ? Re: Wrona przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 17:03
      to jest właśnie to, 30-01-2004 zamieściłem zapytanie, czy człowiek
      powiedzmy 'znikąd', od urodzenia częstochowianin może coś zrobić dla miasta,
      widać że nie nie bardzo, bo się nie przebije i nie będzie miał nigdy szansy ...
      wygrywają inni, ci co mają plecy i układy

zobaczcie sobie wątek "jakie mam szanse" z dnia 30-01-2004
      • Gość: konrad Re: Wrona przegina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 09:31
        Nie plecy i uklady tylko glosuja na kogos o kim cos slyszeli.
    • Gość: don pedro Re: Wrona przegina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 22:44
      No to wróciły dobre czasy Częstochowy. Tylko dla kogo dobre?
      • Gość: Smierć Komunie Re: Wrona przegina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:45
        Bardzo dobrze że nasz Prezydent wyrzuca komuchów i zastępuje ich zaufanymi
        ludźmi a że to jego rodzina i jego przyjaciół to nic nie znaczy napewno maja
        swietne merytoryczne przygotowanie ja pana popieram Panie Wrona
        • Gość: Temur Re: Wrona przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 14:36
          Ty żartujesz czy mówisz serio? Bo jeżeli to drugie to się puknij w głowę, albo lepiej weź duży rozbieg i pier*** sobie baranka.
    • Gość: Alaska Re: Wrona przegina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 00:35
      Rzeczywiście przegięcie. Na szkoły to nie ma pieniędzy, ale dla rodzin swoich
      kolesi zawsze znajdzie.
    • Gość: metro Re: Wrona przegina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 08:08
      Klasyczny nepotyzm. Ja na Wronę nie głosowałem,
      więc się nie dziwię. Ci, którzy głosowali,
      powinni się teraz zastanowić.
    • Gość: w4 Re: Wrona przegina IP: *.juranet.czest.pl 02.02.04, 12:21
      heheh!!!
      No co do tych towazyszy to nie do konca masz racje!
      Do tej pory im zostalo cos z tamtego systemu :-).
      Wystarczy policzyc ilosc afer w przeciagu rzadow postkomunistow :-).
      Ja nikogo nie bronie ale jak ma byc dobrze na poziomie powiatu jak na poziomie
      kraju zlodziej na zlodzieju :-).
      • Gość: Artur Re: Wrona przegina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 23:47
        Jak postkomuniści robią afery to znaczy że Wronie też wolno? Moim zdaniem nie
        wolno. Tak samo jak postkomunistom nie wolno.
        • Gość: Alaska Re: Wrona przegina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 11:48
          Teraz się okazuje, że na prąd w szkołach nie ma pieniędzy na światła w
          alejach, ale dla kolegów piniądze zawsze się znajdą.
          • Gość: mieszkaniec Re: Wrona przegina-grabarz miasta i mieszkancow Cz IP: *.i.net.au / 203.19.226.* 03.02.04, 12:20
            P.P. T. Wrona grabarzem mieszkancow i miasta Czestochowy !
            miszkaniec
            • Gość: gość2 Re: Wrona przegina-grabarz miasta i mieszkancow C IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 12:24
              O nie jeszcze ten kretyn z Australii powrócił!!! Czy to jakieś fatum dzisiaj!
              • Gość: zak Re: Wrona gasi swiatla w Czestochowie! IP: *.i.net.au / 203.19.226.* 05.02.04, 00:57
                To juz tak-bywa." Ostatni gasi swiatla "
                Beda nowe wybory. !
                zak
    • Gość: mała Re: Wrona przegina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 01:02
      Kogoś to dziwi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka