sto_lat_tygrysie 22.12.09, 17:28 Witam, czy możecie mi podać adresy sklepów, gdzie można kupić fajkę wodną i gdzie wybór jest w miarę duży a ceny umiarkowane? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shishaman Re: Shisha IP: *.rev.inds.pl 22.12.09, 17:44 Nie ma takiego sklepu, który spełniłby twoje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Shisha IP: *.strefa.com 22.12.09, 19:37 Ja mam oryginalna z afryki przywieziona na sprzedaz :] jak chcesz to sie odezwij super_babka @ interi.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Shisha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 21:49 ciezko ci bedzie kupic oryginalna szisze za umierkowane pieniadze..taka na kilka razy gdzie po uzyciu zacznie ci topniec wszystko jak najbardziej..w samym egipcie ciezko jest dostac, te bazarowe sa własnie takie jak u nas w polsce i kosztuja kilka dolarów..te prawdziwe ktore sa w szisza barach własnie w egipcie czy innych krajach muzułmanskich kosztuja o wiele wiecej i nie sa tak łatwo dostepne tam a co dopiero u nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Shisha IP: 193.138.241.* 07.01.10, 17:35 Zajrzyj do seki i do kiosku przy PZU może uda Ci się coś wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamel Re: Shisha IP: 193.138.241.* 19.03.10, 07:17 sklepy w Cz-wie gdzie mozna kupic fajke (Seka - raczej drogo), Auchan na pasazu (ceny umiarkowane wybor mały) i kiosk przy PZU duzy wybor ceny umiarkowane dwoch kumpli po spawdzeniu czestochowskiego wyboru shish kupilo ją własnie w tym przy PZU i sa bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś