nowi-jka 23.02.10, 12:43 u kogo leczycie dzieci? na "medycyna w częstochowie" sa tak enigmatyczne widomosci ze az wstyd. Chce zminić pediatrei jestem ciekawa gdzie leczycie i czy to wybór swiadomy tzn prywatnie czy "bo w naszej przychodni przyjmuje" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go Re: do częstochowskich mam IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.02.10, 13:02 My leczymy się w przychodni na Dekabrystów, ale jak córka była noworodkiem to chodziliśmy prywatnie do dr. Ireny Ogrodniczak, teraz też zdarza nam się do niej iść, polecam:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: do częstochowskich mam IP: 109.243.240.* 23.02.10, 13:39 My u Banasiaka, super lekarz, zna się na tym co robi. Pomógł już nie jednemu dziecku z naszego otoczenia, szybko i trafnie stawia diagnozę. Niestety prywatnie. Jednak warto poświęcić te pieniądze kiedy dziecko jest chore. Mam znajomą która wylądowała z dzieckiem w szpitalu bo mały dostał rota wirusa, wypuścili go jeszcze z biegunką do domu. A Banasiak przepisał dziecku jakieś robione leki i przeszło do razu. Mogła bym wiele jeszcze przykładów wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoga Re: do częstochowskich mam IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.10, 15:01 Popieram opinię powyżej,leczę u niego dzieciaka od noworodka czyli 6 lat.Róznych lekarzy mijałam po drodze ale zawsze wracam do niego,bo jest najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: do częstochowskich mam IP: 85.202.144.* 23.02.10, 16:31 bo częstochowa to dobre miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi11 Re: do częstochowskich mam 23.02.10, 16:47 a czy pan dr Banasiak przyjeżdża na prywatne wizyty? jaki jest do niego tel. kontaktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: do częstochowskich mam 23.02.10, 21:23 Dr Zieliński - ordynator oddziału patologii noworodków na Parkitce! Polecam fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
opereusz Re: do częstochowskich mam 23.02.10, 21:51 Irena Ogrodniczak the best !! jedyna lekarka znająca sie na tym co robi :DD Odpowiedz Link Zgłoś
basikq Re: do częstochowskich mam 23.02.10, 22:55 może i DR Ogrodniczak się zna na tym co robi, ale jak potrzebowałam jej pilnie, bo mój nowo narodzony dzidzuś był po leczeniu 10 dniowym na zapalenie płuc i gdy po wyjściu ze szpitala po 4 dniach miał nawrót choroby(z którego ona go wypisała) to gdy do niej zadzwoniliśmy żeby się zapytać co dalej robić, to najpierw nie odbierała telefonu a jak już odebrała to powiedziała, że oddzwoni i nie oddzwoniła. Więc może jest i dobra ma dobre podejście, bo w szpitalu była bardzo OK. ale jak przychodzi co do czego to jest bardzo zajęta i dla mnie to nie można na nią liczyć, gdy się jej potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: do częstochowskich mam 24.02.10, 12:54 dr Chorek-Liwoch dr Gałkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: do częstochowskich mam IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 13:29 dr Krzysztof Wójcik - i w przychodni i prywatnie. Z kilku lekarzy z którymi mieliśmy do czynienia jest najlepszy. A do tego zawsze słyszałam o nim dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: do częstochowskich mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:50 ktura mama umowi sie z samotnym Odpowiedz Link Zgłoś
kawelczyk Re: do częstochowskich mam 26.02.10, 12:40 ja chodze do przychodni,dr Szymczyk, bez zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś