Dodaj do ulubionych

ciąża a epilepsja

23.02.10, 16:41
Witam!
Szukam lekarza ginekologa, który miał już do czynienia z pacjentkami chorymi
na epi i pomógł im urodzić zdrowe dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: gfr Re: ciąża a epilepsja IP: 195.205.171.* 23.02.10, 22:33
      Poproś o "diagnozę" Panią Wandę Prątnicką. Kup sobie jej książkę i przeczytaj.
      Poszukaj na necie i na allegro. Warto spróbować, bo to częsta przyczyna
      epilepsji i można z tego wyjść. To nie są żarty.
    • Gość: anna Re: ciąża a epilepsja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 17:10
      Pacjentki w ciąży chorujące na epilepsję często prowadzi dr Rafał Schiller, ginekolog polożnik, jego zona jest neurologiem i z tego co wiem czesto się "uzupełniają", warto sprawdzić
      • Gość: Agnieszka Re: ciąża a epilepsja IP: *.net.stream.pl 01.03.10, 17:02
        Choruję na epi od 16 lat, od 7 lat prowadzi mnie dr Kamila Szyller, w tym czasie byłam dwa razy w ciązy i obie ciąże prowadził mi jej mąż dr Rafał Szyller. Oboje są niesamowici, nie miałam zadnych problemów w ciąży, jeśli chodzi o epi, dr Rafał jest bardzo taktowny, miły ma ogromną wiedzę tylko jest troche ekstrawagancki, trzeba się przyzwyczaić i od razu gadać z nim jak z kumplem.
        Ja tam nigdy nie zmienie ginegologa, on jedyny na kazdej wizycie w pierwszych słowach jak moją padaczką, inni ginekolodzy nawet czasem o nią nie pytali i nie wiedzieli ze choruję.
        Pozdrawiam Doktorze.. i Panią Doktor !!!!!!!!!!!!!!!!
        • bjms Re: ciąża a epilepsja 03.03.10, 15:30
          Chciałabym prosić o jakieś namiary na p. doktor Szyller i p. doktora Szyllera.Z
          góry bardzo dziękuję.Pozdrawiam!
          • Gość: Agnieszka Re: ciąża a epilepsja IP: *.net.stream.pl 04.03.10, 20:37
            dr szyller ma gabinet w nzozach na księżycowej 15 i na andersa 12 na północy. Mam jego wizytówkę 601750062z adnotacją żeby dzwonić po 18.
            Dr kamila szyller pracuje w kilku gabinetach ale głównie w przychodni na zana, mościckiego i na księżycowej. Niestety nie mam do niej namiary na telefon
            • bjms Re: ciąża a epilepsja 05.03.10, 10:45
              Witam!
              Bardzo dziękuję za namiary na Panią i Pana doktora Schyller i mam jeszcze jedną,
              ogromną prośbę.Podam Pani mojego maila i gdyby mogła Pani się do mnie odezwać to
              będę wdzięczna.Mam jeszcze kilka pytań i nie chciałabym zadawać ich na forum.
              Mój adres to : beataslonce15@o2.pl
              Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka