paundra 25.02.10, 18:16 szukam kogos kto zrobilby kojec dla psa za jakies normalne pieniądze znacie kogoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: kojec dla psa IP: *.rev.masterkom.pl 25.02.10, 19:12 co masz na myśli używając określenia "normalne pieniądze" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuuu Re: kojec dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 03:33 jest pies właściecielowi sie znudził to psa do kojca, raz na dzień jedzonko i brak spacerów. po co ci pies ???????? pies potrzebny do kojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paundra Re: kojec dla psa IP: *.cdma.centertel.pl 26.02.10, 04:58 tak kretynie nie wiem czy wiesz ale kojec jest mi potrzebny zeby nie wygryzł dupy takim idjotom jak ty gdy nie ma mnie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraczany matrix Re: kojec dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 09:11 debi.l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: kojec dla psa IP: *.21.pl 26.02.10, 14:31 do buuu - kojec jest np. po to IDIOTO ze jak urządzm grilla i zapraszam znajomych to psa zamykam w kojcu zeby ich nie pogryzł itp. ale co ty mozesz wiedziec mieszkając w M2! do autora - poszukaj w firmach zajmujących się stawianiem płotów bądz u ślusarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paundra Re: kojec dla psa IP: *.cdma.centertel.pl 26.02.10, 16:54 dzięki poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: kojec dla psa IP: *.superkabel.de 26.02.10, 18:40 tez taki potrzebuje dla tesciowej , zeby nie gryzla moich kumpli jak wpadaja do mnie na browca. Odpowiedz Link Zgłoś