Dodaj do ulubionych

I sprawiedliwość zatryumfowała......

05.03.10, 20:20
w sądzie którejś tam instancji, potwierdzając rację Alicji Tysiąc do prawa
do decydowania o swoim życiu.
A ja miałem sporą dawkę satysfakcji obserwując durnowatą minę naczelnego
"niedzieli" w trakcie wychodzenia z sali sądowej po usłyszeniu wyroku.
Mam tylko cichą nadzieję i trzymam kciuki za sędzinę która zdobyła się na
odwagę by rzucić wyzwanie jednej z najpotężniejszych mafii na świecie.
Czyż by szło nowe?!
Dyzio.
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 05.03.10, 20:45
      Dyzku!
      Powoli, ale do przodu.
      Ta firma propagandowa tez powinna zaczac sie uczyc, ze prawo
      obowiazuje takze takich co chca innym robic dobrze bez ich woli.
      Podobnie jak wyrok w sprawie Lisow i procesy sadowe Jakubiak I
      Kaczynskiego z PiSu za KLAMSTWA i KALUMNIE rzucane na innych.
      Zobaczymy kto sie w koncu odwazy zawlec przed sady Rydzyka za
      lamanie prawa.
      Idzie ku dobremu.
      I bardzo dobrze:)))
      • Gość: hpr Medialne show IP: *.apus-net.pl 05.03.10, 21:38
        Jaka sprawiedliwość?
        zwykłe medialne show. nie popieram autora artykułu. powinien panować
        nad piórem. ale też nie popieram p. Tysiąc. A nie popieram jej za te
        wystąpienia przed kamerami po procesie.

• the-only-bodzio Mialem się nie wpisywać po co walnietemu i azorowi 05.03.10, 22:01
      dostaraczać argumentów.Ale co tam ,ci goście wzajemnej adoracji ,co
      ciagną sobie pały.Obciąganie to w ich naturze.Więc się nie dziwię,
      że tak mało wpisów.Nie pozdrawiam.
      • rowan_bean Re: Mialem się nie wpisywać po co walnietemu i az 05.03.10, 22:10
        the-only-bodzio napisał:

> dostaraczać argumentów.Ale co tam ,ci goście wzajemnej adoracji ,co
        > ciagną sobie pały.Obciąganie to w ich naturze.Więc się nie dziwię,
        > że tak mało wpisów.Nie pozdrawiam.

Odbiegasz swoim wpisem od sedna sprawy, ale wcale ci się nie dziwię!
        Dla ciebie popieranie kogoś w dyskusji jest równoznaczne z dokonywaniem wspólnym
        aktów homoseksualnych! Wyniosłeś to z lekcji religii ze swoim ulubionym
        wikariuszem? Takie prawdziwie męskie katechezy pozostają w pamieci na zawsze!
        Teraz chyba czujesz się zdradzony i opuszczony i dlatego imputujesz innym
        zachowania, których ci brakuje!

Mazel Tov
        • the-only-bodzio Re: Mialem się nie wpisywać po co walnietemu i az 05.03.10, 22:29
          Ja zdradzony hehe , co tam jeszcze znajdziesz lachociągu.Mamusia też
          wskoczyła.
          • rowan_bean Re: Mialem się nie wpisywać po co walnietemu i az 06.03.10, 00:06
            To słowo lachociąg świadczy, ze chyba zdradzony nie jesteś. Partner cię tak w
            przypływie uczuć nazywa, a może wspominasz tylko jak tatuś mamusi komplementy
            przy niedzielnym obiedzie prawił?
            Wariant drugi wskazywałby, że jednak jesteś niespełniony!
    • Gość: Lupa Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.apus-net.pl 05.03.10, 22:08
      Dyzio!

Możesz mieć satysfakcję, ale przeczytaj dokładnie to będziesz wiedział z jakiej gazety widziałeś naczelnego. Zapewniam nie była to "Niedziela".
    • rowan_bean Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 05.03.10, 22:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,902,108255904,108264168,_Gosc_Niedzielny_ma_przeprosic_Alicje_Tysiac.html
      • Gość: kółkoikrzyżyk Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 09:04
        przecież w tej gazecie sunday nie pracują nawet dziennikarze, tylko ludzie,
        którzy mają odpowiednio wyprane mózgi. to jeden wielki klan katolskich rodzin.
        jedna 'dziennikarka' po studium turystycznym i pół jej rodziny zatrudnionej w
        redakcji.

a co się stało z rodziną, którą wyrzucono z mieszkania, gdzie teraz miesci się
        ich lokum? czarne marmury strażnicy i natchnieni duchem świetym pisarzyny

koło jasnej góry kręciła się taka lekko upośledzona kobieta w zielonym płaszczu
        "mogę się pani/pana coś zapytać"- na pewno każdy wie o kogo chodzi i prosiła o
        wspomożenie. raz z klasztoru wychodził taki starszy spasiony ksiądz i ona do
        niego z prośbą, żeby ją wspomógł. a on: "Nie mam. A skąd ja mam wziąć?".

sieją ciemnotę i straszą piekłem, w które sami nie wierzą. klechy wierzą w
        MAMONĘ, a głupim wciskają ciemnotę o ubóstwie i diabłach.
        • Gość: he he "Kto ma księdza w rodzie, temu bieda nie dobodzie" IP: *.apus-net.pl 06.03.10, 09:17
          "Kto ma księdza w rodzie, temu bieda nie dobodzie"
          • Gość: piesek tygrys pod sutanną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 09:39
            jak przeczytałem w niedzieli wywiad z niejakim ksiedzem skipirzepą, to myślałem,
            ze z krzesła spadnę. a czemu nie napisano skąd proboszcz ubogiej parafii na
            śląsku ma pieniądze na zagraniczne podróze, narty, nurkowanie. a moze by tak
            napisać z kim on spędza spędza urlopy i po co przyjeżdża do częstochowy?
    • boozar Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 06.03.10, 09:49
      Ja nie jestem takim optymista jak ty dyziek_o. Jeden wyrok, na ilu
      obrażanych - setki, tysiące? A niech ktoś nie zgadzający się z KK
      powie/napisze jakąś jego krytykę to obraża uczucia religijne. To cała
      moralność "katolików" : my możemy obrażać i lżyć (a nawet wg
      niektórych prawicowych "ekspertów" od moralności mordować jeśli
      uczucia religijne zostały obrażone), ale o nas tylko dobrze i nawet
      kiedy ktoś mówi prawdę krytykując, to najlepiej rozpalić pod nim
      stos.
      Tak więc jedna jaskółka wiosny nie czyni. Jednak mimo całego mojego
      pesymizmu mam nadzieję, że będzie coraz więcej podobnych wyroków i w
      Polsce wszyscy będą równi wobec prawa, bo już powoli mam dość tych
      równiejszych.
      pozdrawiam
    • Gość: po po po [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:28
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: do neoplusa Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 12:26
      Ale masz tych ksywek to koopa to sztylet itp.Co post to
      inna .Napewno nie jesteś anonimowy .Ciekawe kiedy ci się do dupy
      dobiorą .Raczej nie dlugo bo ip się pokazuje.Myslisz ,ze jesteś
      śmieszny i dojrzały .Zwykły mały kundelek co warczy i nikt go nie
      słucha.Tak więc czekaj.
      • Gość: 0-0 Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.apus-net.pl 06.03.10, 12:44
        "Ciekawe kiedy ci się do dupy dobiorą .Raczej nie dlugo bo ip się
        pokazuje."

nie strasz, nie strasz, bo się zesr......
        uważaj, żeby tobie się nie dobrali.
        • Gość: sztylet Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 13:26
          jedzcie gówNa, miliony much nie mogą się mylić.

no tak jak z tym Chrystusem? czy On nakazywał rozpalać stosy pod heretykami?
          konkretnie

• Gość: kibel Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 14:38
          tak u mnie jest oo. i cale twoje pisanie
      • Gość: Zenon Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: 94.254.193.* 06.03.10, 13:42
        Od mojej pupci to wara. Ciemnoto.
        • Gość: gość portalu Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:45
          kibel to sfrustrowany kieckowy ściągający pedofilskie filmiki z netu na swojego
          kompa,za co co rano biczuje się kablem od prodiża, a w niedziele śpi na gołej
          posadzce.
    • sweet_sensi Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 06.03.10, 14:25
      > kler pod pozorem krzewienia wiary w Chrystusa mordował niewinnych ludzi. czy
      > tego chciał Chrystus?

Chrystus uważał się za jedyną prawdę, a tych którzy nie słuchali jego nauk
      potępiał, przez co daleko mu np do Konfucjusza, który nakazywał aby przemyśleć
      to wszystko o czym mówił, a gdyby okazało się to błędne, odrzucić.
      Starotestamentowy bóg mówi aby kamienować niewiernych.
    • the-only-bodzio Pytanie kto stworzył jakobinzm,komunizm i nazizm? 06.03.10, 14:49
      Czy to nie ateiści.A teraz te bękarty i pociotki i różnej maści
      odszczepieńcy wypisują swoje gryzmoły.Hallo.
      • boozar Re: Pytanie kto stworzył jakobinzm,komunizm i naz 06.03.10, 16:00
        W szczególności nazizm (lol). Tylko ktoś bez elementarnej wiedzy
        historycznej może napisać takie bzdury.
        Gen. Franko i Pinochet byli też znanymi ateistami i Mussolini i
        Innocenty III (ten zachęcający do wybicia heretyków - ma jak widać naśladowców - the-only-bodzio).

PS. A swoja droga gdyby władzę zostawić w rękach kolejnych Ojców Świętych, Franków, Mussolinich itp. to nie mielibyśmy forum na którym
        moglibyśmy pisać za to mielibyśmy obowiązkową mszę, codziennie, z imienną tacą ;), oczywiście.
        pozdrawiam
        • Gość: GoSC Re: Pytanie kto stworzył jakobinzm,komunizm i naz IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 17:17
          Ty nic nie musisz bo jesteś pusty w środku.Piracie z
          karaibów .Zamiast szukac cytatów necie .Poszukaj samego siebie.
          • Gość: ja Re: Pytanie kto stworzył jakobinzm,komunizm i naz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:51
            Każdy mądry i myślący człowiek wie, że kościół katolicki zeszmacił się mniej
            więcej we wczesnym średniowieczu, jak zaczął robić to, do czego nie został
            powołany - a mianowicie zajmować się polityką. Duchowni i władza świecka stale
            współpracowali, władcy mieli lepiej bo za kasę, którą duchowni wyczuli u nich,
            mogli dostać rozgrzeszenie i moralne usprawiedliwienie np. wojen i zabijania.
            Ten stan trwa do dziś, papieże są politykami, politycy trzymają z klerem, kler
            dalej się bogaci, wszystko pod przykrywką wiary, praworządności, pomocy
            bliźniemu itp.,a my możemy sobie ponarzekać. Tylko na szczęście społeczeństwo
            już trochę inne, jakby bardziej oświecone dlatego śmiem twierdzić, że stan taki
            długo już nie potrwa. A religia i wiara, wartości chrześcijańskie? Tych wartości
            dawno już w kościele nie ma, i tylko głupiec sądzi inaczej. Uważam więc, że
            można więc być chrześcijaninem poprzez kierowanie się wartościami
            chrześcijańskimi w życiu, mając jakieś zasady moralne ale od kościoła
            katolickiego trzymać się daleko.
        • sweet_sensi Re: Pytanie kto stworzył jakobinzm,komunizm i naz 06.03.10, 23:52
          the-only-bodzio napisał:

> Czy to nie ateiści.A teraz te bękarty i pociotki i różnej maści
          > odszczepieńcy wypisują swoje gryzmoły.Hallo.

moherowy beret uciska go w móżdżek
    • Gość: ja Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:43
      Kościół kościołem - zwykła banda zboczonych darmozjadów robiących kasę na
      ciemnocie i udających że to jeszcze ma coś wspólnego z religią. Jednak z drugiej
      strony współczuję dziecku tej pani Tysiąc. Jak dorośnie, i dowie się o tej całej
      historii ciekawie się będzie czuło, wiedząc że matka go nie chciała, chciała się
      go pozbyć poprzez aborcję, a jak jej nie pozwolono to jeszcze dzięki temu kasę
      na nim zbiła. Ja to bym chyba z taką mamuśką zrobił to co papież z heretykami w
      wiekach średnich.
      • Gość: do neoplusa Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 18:14
        Rodzice poszli na chlanie a ty na komputerek.Faktycznie można
        wspułczuć tacie na patelnię mógł się spuscić był by naleśnik .A tak
        ona dziwka ,a ty bekart haha.
        • Gość: ja Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 19:13
          Zniżając się do Twojego nędznego poziomu, i mówiąc Twoim soczystym od śliny
          językiem można stwierdzić, że Ciebie matka patykiem po polu popychała jak się
          urodziłeś:) Takie teksty to sobie możesz schować w swoje obesrane majtki, bo ja
          w podstawówce znałem lepsze a to było bardzo bardzo dawno temu:) Niczym więc
          mnie nie zadziwiłeś.A może jesteś dzieckiem księdza i zakonnicy? Ponoć tacy
          najbardziej się burzą, jak ktoś zburzy ich światopogląd. Albo faktycznie masz
          rodziców chlorów, skoro tak doskonale umiesz przewidywać zachowania ich
          dzieci:) Ale dobra, nie będę dalej obrażał Twoich rodziców, bo kim by nie byli
          to i tak nie zasłużyli na takiego ćwoka, i jak są pijakami to chleją pewnie z
          Twojego powodu, czemu wcale się nie dziwię:)
          Nie wiem kim z wyżej wymienionych jesteś, a kim nie, wiem natomiast że nie dość
          żeś zwykły kretyn jest to jeszcze analfabeta, i ciężko będzie Ci to zmienić:)
          • Gość: matylda Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: 92.117.79.* 06.03.10, 23:36
            dla mnie to nakazywanie rodzenia jak nie chce to zabieranie mi
            swobody.
            Jak byla komunistyczna wolnosc poddalam sie aborcji bo lekarz dawal
            mi gwarancje ze dziecko (POTEM OKAZALO SIE ZE TO BYLY BLIZNIETA MOZE
            BYC ZDROWE w 95 procentach. i wlasnie dla tych pieciu
            procent nie chcialam siebie i zygoty skazywac na zycie ani dla mnie
            ani dla nich popaprane.
            JAK WIDZE TE DZIECI , KTORE ZYJA DZIEKI
            CIEZKIEJ pracy ich matek...bo tatusiowie z reguly spieprzaja gdzie
            pieprz rosnie
            i jak sobie uswiadomie, co z tymi dziecmi bedzie
            jak matek zabraknie to jestem szczesliwa, ze to zrobilam.
            NIKT SIE NIE ZASTANAWIA CO POTEM.......KTO PRZEJMIE OPIEKE NAD TYMI
            DZIECMI, KTORE W ZYCIU ANI JEDNEGO DNIA NIE BEDA SAMODZIELNE!!!!! i
            zadne koszty, zadne prosby o wplaty na konta nie poprawia ich stanu
            zrdowia, a jeszcze znam "instystucje" ktore pod haslem pomocy
            wyciagaja kase od ludzi a potem z tego maja na picie.
            DLATEGO NIE DAJE, NIE WPLACAM, BO TO I TAK SKONCZY SIE WIADOMO JAK.
            napewno matki patrza na to inaczej, ale nie patrza perspektywicznie.
            TE DZIECI POTEM NAJCZESCIEJ BIORA SIOSTRY ZA...CHLANNE, ktore biora
            od panstwa kase, a jaka jest opieka w tych zakladach to NIKT
            NIE MA PRAWA SPRAWDZIC, BO NIKOGO NIE WPUSZCZA.BO TO JEST
            POD WIELKIM PLASZCZEM SUTANNY PANSTWO W PANSTWIE BANDA
            ZLODZIEI
            • Gość: ja Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 23:58
              Z grubsza się zgadzam, tylko:
              > dla mnie to nakazywanie rodzenia jak nie chce to zabieranie mi
              > swobody.
              Ciąża jest następstwem czego? Jeżeli już się "to" robi, to albo trzeba się
              dostatecznie zabezpieczyć przed skutkami (które już nawet dzieci wiedzą jakie
              są), albo potem wziąć odpowiedzialność za to co się zmajstrowało. Nie wyobrażam
              sobie sytuacji, żeby aborcja była dozwolona w każdym przypadku, i była
              wykonywana, bo dziewczyna lubi seks bez zabezpieczeń i nikt jej nie zmusi do
              brania tabletek, albo jej partnera do założenia gumki bo to ograniczenie
              wolności czy coś tego typu. Robiąc "to" wiadomo, czym to się może skończyć (w
              końcu taka natura), a środki antykoncepcyjne aktualnie są na tyle skuteczne, że
              można dobrze się zabezpieczyć przed ciążą. W końcu jeżeli dwoje ludzi dorosło do
              seksu, to są na tyle dorośli, że powinni wziąć odpowiedzialność za skutki.
              Dlatego też uważam, że aktualnie kwestia aborcji jest dobrze unormowana (3
              przypadki w których można dokonać aborcji), trzeba tylko ściśle tego
              przestrzegać i nie robić wyjątków.
              > ...bo tatusiowie z reguly spieprzaja gdzie
              > pieprz rosnie
              Tutaj generalizujesz i to bardzo generalizujesz. Owszem, jest wielu takich
              "tatusiów", ale dlaczego (pisząc "z reguły") uważasz, że jest ich większość? Czy
              uważasz, że większość dzieci wychowuje się bez ojców? Ja nie znam ani jednego
              takiego przypadku!
              • Gość: do ja Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 09:57
                Ja to wojsku dupa kociuchu.Jeszcze mało w życiu widziałes.
                • Gość: ja Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 12:13
                  Gość portalu: do ja napisał(a):

> Ja to wojsku dupa kociuchu.Jeszcze mało w życiu widziałes.

po polsku proszę panie katoliku :)
            • Gość: kolega matylda, znasz to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 01:34
              Jestem przeciwko aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.

Janusz Korwin-Mikke
              • dyziek_o Re: matylda, znasz to? 07.03.10, 08:16
                Do ja;
                Ależ "matyldzie" najprawdopodobniej nawet nie bardzo zależało, aby ten
                "tatuś" do wychowania się przykładał. Do dupy z tatusiem!
                Chodzi o to, by o swoim życiu człowiek, ba! - nawet kobieta - mogła
                decydować SAMA!!!!
                A nie aby za nią/za niego decydował jakiś oszołom! Nawet w kiecce.
                Jedynym warunkiem, kiedy dopuszczalne jest podejmowanie za drugiego człowieka
                decyzji może być choroba umysłowa.
                I koniec!-kropka!
                A cała watykańska /z przyległościami /kamaryla niech spada na drzewo!- że się
                tak delikatnie wyrażę.
                Z wyrazami.......
                Dyzio.

• Gość: szatan stop propagandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 09:05
                  a co niejaki karolek w. zrobił np. dla dzieci w afryce? ile ubogich dzieci można
                  by wyżywić za jego jedną pielgrzymkę?a czemu nie adoptował żadnego dziecka? żył
                  sobie ze swoim dworem w pałacu ten aktor i politykier.
                  • Gość: do cwoka Re: stop propagandzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 10:01
                    Sam sobie adoptuj jesli jesteś gotowy bękarcie .Ledwo się obudziłes
                    i już jedziesz.Wspomogleś czasem biednych , czy tylko jedziesz po
                    necie dupo wolowa.Jestes taki gieroj internetowy.Bo w zyciu to mamlok
                    • Gość: kuzior syberyjski Taki z ciebie "szatan" jak z koziej..... IP: *.apus-net.pl 07.03.10, 10:12
                      Taki z ciebie "szatan" jak z koziej....... Tylko się tutaj
                      kompromitujesz i tego swojego szatana również. Uważaj żeby cię ten
                      szatan nie skarał za te bzdety, bo szatan niszczy swoje narzędzia, a
                      ty narzedziem jestes wybrakowanym.
                      a najlepiej to się idź wypróżnij i weź leki.
                      • Gość: szatan Re: Taki z ciebie "szatan" jak z koziej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:16
                        najpierw skarze "bogobojnych" klechów, którzy nie wierzą ani w boga ani w diabła
                        tylko w cyferki na banknotach, a po pracy molestują nieletnich chórzystów.
                    • Gość: ja Re: stop propagandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 12:21
                      Proponuje ignorować dzieciaka o hoście IP: *.adsl.inetia.pl Wiem, że wielu ma
                      takie adresy, ale po jego durnych wpisach można rozpoznać, że to jeden i ten sam
                      gó..iarz, który poza zwykłą chamówą nic do dyskusji tutaj nie wnosi, bo i pewnie
                      nawet nie rozumie o czym tu dyskusja.
                      • Gość: amen Re: stop propagandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 12:46
                        nie karmić klechy-trolla. teraz pewnie odprawia mszę, a wolnym czasie daje upust
                        swoim fantazjom o kupie i plemnikach. może nawet słyszy głosy, które każą mu
                        walczyć z heretykami
                        • Gość: do ćwoka won Ty sam tu jestes trolem IP: 87.204.221.* 07.03.10, 13:01
                          Mogę cię wkleić bękarcie ile to robisz wpisów dzieciaczku to
                          sztylel,ja, szatan i coś tam jeszcze.Dlaczego nie napiszesz
                          gimnozjalisto coś o kociuchach , ateistach i innych .Tylko ciągle
                          naparzasz na katolików .To z tobą nikt nie rozmawia , ale ja
                          nie ,jestem twoim wrzodem na dupie .Pisałem ci juz kiedyś ,ze możemy
                          się spotkac,ale ty dupa jesteś miękkim robiony.Mocny na
                          necie.Wpieprzasz sie tam gdzie cię nie chcą bękarcie.I jedno i to
                          samo klepiesz cioto.Nie odpisuj idż się gdzieś przejdż.Najlepiej na
                          ulicę zadymiarzu to może cię coś przejedzie.I nie czaj się tak
                          koniobóco.
                        • Gość: matylda Re: stop propagandzie IP: 109.250.127.* 07.03.10, 13:14
                          piszac o swim przypadku, to dotyczy on okresu daaaawwnooo temu,
                          kiedy na temat sexu i zabezpieczen wiedziano niewiele. Wtedy to bylo
                          najwiecej matek rodzacych w wieku 17-25 lat i bez zadnych powiklan,
                          lub trudnosci zajscia w ciaze, po kilkuletnim stosowaniu tabletek
                          antykoncepcyjnych.
                          TATUS MOICH DZIECI nie uciekal. JA MYSLE O OJCACH DZIECI
                          uposledzonych, gdzie w wielu przypadkach wlasnie z takimi dziecmi
                          zostaja same matki,bo TATUSIOW temat przerasta.Tych co zostaja i
                          pomagaja w wychowaniu tych roslinek i codziennych klopotach jest
                          napewno garstka i nikt mnie nie przekona ze tak nie jest.
                          SRODKI ANTYKONCEPCYJNE SA DOBRE, BO FAKTYCZNIE ZABEZPIECZAJA PRZED
                          "WPADKAMI' i nieplanowanymi ciazami, ale potem, gdy juz kobieta
                          zdecyduje sie miec dziecko /przelom wiekowy matek jest teraz duuuzooo
                          pozniejszy 28-35 lat/ w wiekszosci przypadkow potrzebna jest dluga
                          terapia medyczna z roznym skutkiem.
                          WIEM bo w kilku przypadkach w rodzinie jest ta kwestia do dzisiaj.
                          tak ze w kazdym temacie sa plusy i minusy.

klecha tez czlowiek i ma ten "przyrzad", wiec jak jego kochanka
                          zajdzie w ciaze, to alimenty placi kurwia biskupia, bo maja na ten
                          cel specjalny fundusz.
                          • the-only-bodzio Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się 07.03.10, 13:56
                            Rozkręciło.Jest i szatan i gimnazjum szaleje.Droga Matyldo piszesz
                            coś oczym co zupełnie nie jarzę.Napisałaś , w moim przypadku nie
                            widziano wiele.Nie wiedzialaś ,że masz okres i po okresie
                            możesz.Piszesz dalej,o dzieciach upośledzonych .Też mam taką
                            znajomą.Wiem ile to dla nie znaczy.Dalej środki antykoncepcyjne są
                            dobre.Może i dobre , a nie można po bożemu jak ja.Dzieci zdrowe i
                            wnuki też.Piszesz dalej jak grom z jasnego nieba ,klecha ma
                            przyrząd.Jestem zbulwersowany naprawdę.Czyli co to on ci to dziecko
                            zmajstrował.No no ,jaką to kasę z kurii biskupiej
                            dostajesz.Faktycznie to będzie twoja opwieść tygodnia .Koniecznie to
                            opisz.
                            • rowan_bean Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się 07.03.10, 18:04
                              To, że nie jarzysz wielu rzeczy, nie jest dla mnie dziwne!
                              Można po Bożemu, ale to czasami przerasta percepcję niektórych ludzi!
                              Poczytaj Nowy Testament, a wtedy podyskutujemy!
                              Tajemnice zaś hierarchii kościoła katolickiego pozostaną dla ciebie niezgłębioną
                              tajemnicą po kres twoich dni.
                              Głupcy nigdy nie zostaną dopuszczeni do tajemnic!
                              Mazel tov!
                              • the-only-bodzio Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się 07.03.10, 18:24
                                rowan ciebie to już dawno to przerosło.Nowy testament ,o starym
                                możemy pogadać jeszcze.Co trochę robisz wrzutkę z netu.Tak jak by
                                styki ci zwarły na jednym ciągu.Narka do piątku.Znowu tu zajrzę.Nie
                                szlochać i nie tęsknić,Bedę.Ciepło się robi to robactwo wychodzi z
                                ziemi.Musicie od siebie wymagać,nawet gdyby inni od Was nie wymagali
                                JPII.
                                • rowan_bean Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się 07.03.10, 18:49
                                  Przykro mi niezmiernie, ze muszę się tak zachować!
                                  Co do styków to się nie znam. Ja prosty robol jestem!
                                  Ty zaś baran i ignorant!
                                  Nie mylić z barankiem ofiarnym!
                                  Kościół katolicki opiera się na Nowym Testamencie, nie zaś na Starym!
                                  Jeśli masz wątpliwości to udaj się na niedzielna sumę i zobacz, gdzie lud
                                  powstaje i kreśli znak krzyża!
                                  Doczekałeś się wnuków , a msza jest dla ciebie w dalszym ciągu jakąś karbonarska
                                  tajemnicą!
                                  Dr Rydzyk zwolenników Starego Testamentu nazywa po prostu ... tak jak nazywa!

A cytat z Jana Pawła II doskonały, ale szkoda, ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem!

Uważaj mrozy idą, żeby cie na powierzchni nie napotkały!

;=]
                                  • Gość: the-only-bodzio Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się IP: 92.116.210.* 08.03.10, 23:39
                                    odpowiadam ci bo widze ze nie umiesz czytac.
                                    MNIE TA CIAZA NIE ZASKOCZYLA..........ZASKOCZYLY MNIE WYNIKI badan
                                    jakie przeszlam i gwarancja ze dziecko moze byc zdrowe w 95
                                    procentach.i dla mnie to bylo wazne
                                    TATUS MOICH DZIECI TO NIE KLECHA, CHOCIAZ WIEM, ZE DZIECI KLECHOW
                                    MAJA SIE BARDZO DOBRZE.
                                    akurat znam osobe, ktora byla "niania" u dwojki dzieci ksiedza, wiec
                                    nie wypisuj glupot.
                                    JAK CZEGOS NIE WIEM , LUB NIE JESTEM PEWNA NIE DYSKUTUJE.
                                    A ty jak zyjesz w swiecie "byc moze..przypuszczam,niejestem pewien"
                                    to sie nie zaladkuj bo moze ci zaszkodzic.

ABORCJA TO DECYZJA KOBIETY I TYLKO KOBIETY....nie ksiadz i nie
                                    konskikonkordat maja decyydowac o tym czy kobieta chce miec dziecko
                                    czy nie

a za to co robimy i tak odpowiemy przed BOGIEM.......JESLI JEST
                                    i staniemy w jednej kolejce ja, ty, ksiadz z dzieckiem i ksiadz
                                    pedofil, prostytutka, zlodziej i rztelny katolik ....
                                    • Gość: on Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się IP: 81.219.93.* 10.03.10, 09:18
                                      cobieto ale po co zyc w swiadomosci do konca zycia ze ze sie bylo sedzia we wlasnej sprawie i wydalo wyrok zabicia malego bezbronnego czlowieka Oczywiscie ty nie zabijasz tylko skazujesz ale z biegiem lat bedziesz do tego wracac i moze zdazyc sie ze bedziesz leczyc sie u psychiatry
                                    • Gość: Matylda Re: Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji się IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 21:00
                                      Ależ i cokolwiek i oczywiście i nawzajem i ,możemy tak gadać do rana
                                      i do rany przyłóż.Fajna , fajny jesteś.Tylko to ip się
                                      zmienia.Wogóle to mnie zastanawia u ludzi tyle nienawiści.Tyle żółci
                                      wylewają.A ja smętny Bodzio jadę dalej kładąc lachę na
                                      kociuchostwo , ateistów i innych innowierców.Ja przed Bogiem to z
                                      otwartą przyłbicą stanę i mam tą pewność ,że ty nie, bo będziesz
                                      miała/miał , w porach mokro.Jestem tu po to by łagodzić obyczje i
                                      siać dobro.
    • sleeping_pills Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 10.03.10, 16:11
      Wielkie brawa dla Alicji Tysiąc oraz jej adwokata dra Górskiego,
      który reprezentował ją za darmo.
      Więcej ludzi pokroju mecenasa i może zrobi się normalniej w tym
      chorym kraju.
      • Gość: on Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 09:19
        Moze to dziecko zostalo by jakims geniuszem ,milionerm ale jesli takie jak matka to dobrze ze sie nie urodzi
        • sweet_sensi Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 11.03.10, 12:36
          wiele osób które mogłby być kimś wielkim nie przychodzi na świat w taki właśnie
          sposób
          na początku zapładnianych jest kilkanaście komórek jajowych, po czym organizm
          kobiety większość "usuwa", pozostawiając tylko jedną
          • Gość: sleeping_pills Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 20:25
            Równie dobrze zamiast geniuszem może zostać mordercą, gwałcicielem
            albo ludobujcą. Może zostać.... to takie pie.przenie. Jak dla mnie
            to żaden argument.
            • Gość: sleeping_pills Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:43
              Miało być ludobójcą. Sory za ortografa.
              • pluto37 angruszowi bo w Niedzieli nie znajdzie 13.03.10, 05:21
                Duchowny molestował 13-latkę. Dostał wyrok i zakaz pracy
                Artur Drożdżak Gazeta Krakowska Aktualizacja 2010-03-12 16:03:40

Dwa lata więzienia w zawieszeniu na 4 lata i rok zakazu pracy
                katechety, nauczyciela i opiekuna młodzieży - taki wyrok zapadł
                przed Sądem Rejonowym w Suchej Beskidzkiej na duchownego, który
                molestował 13-letnia dziewczynkę. »

Zbrodnia przeciw wychowaniu jest wyrok w zawieszeniu. Powinna byc
                bezwzgledna odsiadka w osrodku stosujacym metody wychowawcze w/g
                angrusza.
                • Gość: sztylet Re: angruszowi bo w Niedzieli nie znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 10:39
                  powinno się czarnemu uciąć jaja. czy ta dziewczyna nie ma ojca? wśród czarnej
                  zarazy kryją się najgorsze zboki, wynaturzeni "ludzie" z chorą psychiką. nie
                  wierzą w żadnego boga, tylko w złotego cielca. karolek tuszował zbrodnie tych
                  pedofilów, bo to jest mafia, jedna wielka "rodzina", a dla ciemnego ludu
                  wystawiano spektakle z tym podrzędnym aktorem.
              • pluto37 Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 13.03.10, 10:37
                "Dlaczego właściwie kobieta nie mogłaby zostać papieżem?".

- Z powodów fizjologicznych - mówi nagle jedna z panelistek,
                lekarka, działaczka prawicowych ruchów pro-life Hanna Wujkowska. I
                opowiada, że z biologicznego punktu widzenia kobiety nie nadają się
                do pełnienia tej funkcji. - Tuż przed miesiączką dochodzi do
                swoistego obrzęku mózgu. Kobiety są tak przepełnione płynami
                fizjologicznymi, że ciężko im zachować zdrowy rozsądek. A co dopiero
                zarządzać czymś tak ogromnym, jak Kościół katolicki.

:))))))))))))))
                • rowan_bean Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 13.03.10, 10:44
                  Znam jednego forumowicza, który ma cały czas swoisty obrzęk mózgu i jest
                  przepełniony jadowitymi płynami!
                  Przecież on nie ma regularnych miesiączek, to skąd te objawy?
                  ;-]
    • Gość: dadM Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.10, 17:55
      Problem w tym, że p. Alicja chciała decydować nie tylko o swoim życiu, do czego
      ma prawo, ale też o życiu bądź śmierci drugiego człowieka, czyli swojego
      dziecka, do czego pomimo wszystkich wyroków sądów prawa nie ma. Dziwne jak łatwo
      niektórzy zapominają, że dziecko będące w łonie kobiety to nie kawałek jej
      brzucha ani jakiś stwór biologiczny, ale człowiek , tyle że b. mały i bezbronny.
      I pewnie też chciałby decydować o swoim życiu... gdyby tylko dano mu szansę na
      życie.
      • Gość: bkjbvf Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:46
        To nie dziecko tylko płód.
    • gara89 Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 16.03.10, 18:57
      Bardzo dobrze, bo niby kto ma decydowac o swoim życiu jak nie my
      sami?!?!?;] Brawo dla sędziny:D
      • pluto37 Re: I sprawiedliwość zatryumfowała...... 16.03.10, 23:02
        gara89 napisał:

> Bardzo dobrze, bo niby kto ma decydowac o swoim życiu jak nie my
        > sami?!?!?;] Brawo dla sędziny:D

Jedno slowko w temacie:
        Ta obywatelka RP domagala sie jedynie zeby wykonywano wobec niej to
        co gwarantuje PRAWO obowiazujace w Polsce.
        A tego sie nie doczekala.
        I to zarowno w przypadku aborcji i ochrony wlasnych praw przed
        szkalujacym ja niecnie propagandysta z koscielnego medium.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka