Gość: ala IP: *.xtreme.net.pl 14.02.02, 18:00 Czy znacie jakis lokal w Czewie w ktorym sa przystojniejsi bramkarze niz w Fuksie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: *.czes.gazeta.pl 14.02.02, 18:09 A gdzie jest ten Fuks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahefi Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: 10.0.2.* 15.02.02, 01:56 Gość portalu: ala napisał(a): > Czy znacie jakis lokal w Czewie w ktorym sa przystojniejsi bramkarze niz w > Fuksie???????????? na rakowie sa calkiem przystojni chyba ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: 192.168.1.* 19.02.02, 02:30 nie w rakowie są brzydcy w locie konopiska jest ładny bramkarz-taki ryży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: *.xtreme.net.pl 19.02.02, 17:20 wiem ze rude jest piekne ale jesli bramkarz to tylko lysy!!!!!!!!!!!!!!!!moim faworytem jest kielbasa ! fuks ponad wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 20:14 miałem fuksa że od jednego nie dostałem w zęby i w głowę. Ale przystojni są jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fuks miejscem cudownych bramkarzy IP: *.xtreme.net.pl 17.03.02, 15:37 No ale teraz jest tam wymiana bramkarzy... same kupy! Odpowiedz Link Zgłoś