chupakabra777 18.04.10, 00:34 Żegnaj Prezydencie wszystkich Polaków. Los połączył Cię na zawsze z tragedią Katynia. Jako pierwszy obywatel RP spoczniesz na Wawelu w imieniu wszystkich katyńskich ofiar. Nikt o Tobie, nikt o Nich nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: W imieniu ofiar Katynia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 00:44 nie pisz że nikt nie zapomni bo ja już zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYM do ela IP: *.chello.pl 18.04.10, 09:44 zapomnialem napisalas badz napisales coz tobie to moze sie uda bo tez neimasz swej biologicznej osobowosci jestes bzdetem na tym padole zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Miedwiediew jest bardzo przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 10:09 natomiast polscy faceci to łyse pokraki chlipiące piwko za jeden zeta z lindla lub bindronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo Re: W imieniu ofiar Katynia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 10:05 niech każdy pisze za siebie a nie za innych .Moim zdaniem pan Kaczyński nie zrobił nic takiego aby o nim pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSC tykwa nasza praca IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.10, 10:26 Będziemy pamietać ,ale o tobie napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: tykwa nasza praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 11:40 pisanie ze byl to prezydent wszystkich Polakow to wielkie naduzycie. teraz nagle wszyscy go pokochali? wczesniej mowiono o nim "rezydent" lub "prezydęt" bo to nadety bufon byl i milosnik palacu namiestnikowskiego, o zamilowaniu do alkoholu juz wielu mowilo. uaktywnil sie ostatnio bo zblizaly sie wybory. ale przez 4 lata nic dobrego dla kraju nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezpolak Re: W imieniu ofiar Katynia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 11:50 Przez prawie 5 lat wstyd mi było że mam takiego prezydenta! Teraz wstyd przed światem jest jeszcze większy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol bum bum bum tra ta ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 11:54 Wstań stalinie PO-lska ginie. Odpowiedz Link Zgłoś