drzewkopomaranczowe 08.05.10, 15:52 byłam ostatnio w częstochowie na weselu i podano tam ciasto o nazwie "cappucino"' bardzo mi zasmakowało niestety w mojej okolicy takiego nie można dostać stąd moja prosba mozę ktoś ma przepis na to pyszne ciasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rotflmao google nie boli IP: *.prenet.pl 08.05.10, 17:09 www.przepisy-kuchenne.info/ciasta/ciasto-cappucino.php Odpowiedz Link Zgłoś
drzewkopomaranczowe Re: google nie boli 10.05.10, 10:23 te przepisy które znalazłam w sieci nie są takie jak to ciasto które jadłam dlatego tu napisałam. A tak przy okazji-wiele osób (włącznie z moją mamą która mieszka teraz w częstochowie) mi mówiło że ludzie tam mieszkający są "chamscy" mało serdeczni ipt. -nie chciało mi się w to wierzyć-ale po kilku waszych wpisach (np. cyt. "google nie boli"-proszę nie mówić mi tylko że to nie jest jakiś wredny przytyk do mojej osoby) chyba muszę im przyznać rację trochę więcej empatii częstochowiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: google nie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:47 Chętnie podzielę się moimi przepisami,ale mam dwa o tej nazwie. Może opisz to ciasto:jaki krem, jakie ciasto.Postaram się Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: przepis na ciasto "cappucino" poszukuje IP: *.alfanet24.pl 08.05.10, 18:23 warto to ciasta jeść? tylko się od tego tyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: przepis na ciasto "cappucino" poszukuje IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 19:53 www.wielkiezarcie.com/recipe6883.html kolejny przepis,jest ich duzo wystarczy wpisac w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gool Re: przepis na ciasto "cappucino" poszukuje IP: 188.33.37.* 10.05.10, 10:50 Ciasto ktore jadlas na weselu pewnie piekla jakas ciastkarnia. Oni czesto ulepszaja lub modufikuja swoje przepisy. Wiec moze byc tak ze nigdy nie znajdziesz identycznego przepisu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annam.1 Re: przepis na ciasto "cappucino" poszukuje 10.05.10, 19:58 też polecam wielkie żarcie, mi z tej stronki zawsze ciasta wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
drzewkopomaranczowe Re: przepis na ciasto "cappucino" poszukuje 11.05.10, 16:40 dziękuję za podanie strony Odpowiedz Link Zgłoś