09.05.10, 21:44
refluks to choroba ,która nie daje mi żyć ,czy Ktoś zna gastrloga, który
pomógł komuś w tej przypadłości dzięki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: klementynka Re: refluks IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 10.05.10, 00:15
      ja 6 lat temu cierpiałam na refluks. leczyłam się u dobrego gastrologa rok i
      było coraz gorzej, do tego stopnia że nie byłam w stanie nic jeść bo okropnie
      zbierało mnie na wymioty. bardzo schudłam. co mnie wyleczyło?? akupunktura, w
      którą nie wierzyłam nigdy! ale byłam u kresu wytrzymałości i za namową teściowej
      skorzystałam! po pierwszym zabiegu poczułam ulgę, mogłam zjeść smażonego kotleta
      gdyż moja dieta opierała się tylko na gotowanej żywności. po trzech wizytach
      byłam zdrowa. jadłam wszystko. polecam gabinet akupunktury, który mieści się w
      Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego - III piętro. To nic nie boli. bardzo
      dużo ludzi tam chodzi bo pomaga nie tylko na refluks.nie trzeba się rejestrować,
      czeka się w kolejce. warto spróbować naprawdę. serdecznie polecam bo jestem
      zdrowa do dzisiaj bez nawrotów i łykania lekarstw. a tak jak pisałam, nie
      wierzyłam, że pomoże....
      • Gość: wp Re: refluks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:34
        refluks to jest schorzenie, które jest "na całe życie". Ma okresy nasilenia i uspokojenia. Wszystko zależy od diety i farmakologii. Można to wyleczyć jedynie operacyjnie. Mało wiarygodnie brzmi mi to, żeby nagle akupunktura mogła wyleczyć refluks. BEZEDURA!
    • Gość: Kati Re: refluks IP: *.grupazpr.pl 04.09.13, 13:23
      Przeczytaj to www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-pokarmowy/refluks-jelitowo-zoladkowy-przyczyny-objawy-leczenie_40945.html
    • Gość: wp Re: refluks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:31
      Zna. Mnie pomógł dr Paczkowski, przyjmował w poradni w szpitalu na Zawodziu. Jest tam też dr bodajże Jankowski. Ten z kolei diagnozował i leczył moją znajomą i to z bardzo dobrym skutkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka