Gość: jakub qba Re: O której kk blues band gra IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.06.10, 22:55 W najbliższy piątek 18.06 o 20 w Teatrze S (Stacherczak) nie lada wydarzenie jubileuszowy koncert KK Blues Band. Krzysztof Krzywański i spółka znów zabiorą publiczność w świat Bluesa. NIe może was tam zabraknąć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: O której kk blues band gra IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:05 No to trzeba przyjśc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW_FOB Dobra muza w dobrym miejscu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.06.10, 10:16 Byłem na kilku koncertach KK Blues Band. Grają zawodowo - bluesa, jak najbardziej, ale i ostro rockowo potrafią przywalić :) Byłem też uczestnikiem wydarzeń kulturalnych w różnych miejscach, sygnowanych przez K.Stacherczaka - wszystkie miały świetny klimat i poziom satysfakcjonujący najbardziej wybrednych. Chłop ma dobrą rękę do artystów :) Teraz, w piątek, dostaniemy "dwa w jednym" - jak w temacie: dobrą muzykę w świetnej oprawie. I jest pewne prawdopodobieństwo (liczę na to), że po występie muzycy nie opuszczą sceny zbyt szybko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Dobra muza w dobrym miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 11:18 Staramy się podczas każdego koncertu dawać z siebie wszystko a jeśli tak to jest odbierane przez widzów to tym bardziej miło. W imieniu zespołu zaświadczam że kto przyjdzie nie będzie żałował. Zapraszam Jakub Konieczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg re: O której KK BLUES BAND gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 09:03 z tego co mówią znajomi którzy mieli okazję uczestniczyć w koncercie tej formacji K.K blues Band to kapitalna energeetyczna zabawa poparta porcją dobrej muzyki w końcu to fachowcy...... Ja tym razem na pewno będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola e: re: O której KK BLUES BAND gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 10:25 Ciekawa kapela podpisuje się pod wcześniejszymi postami Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
malylukasz-net Re: 16.06.10, 11:21 rewelacja, koncert tak zawodowej kapeli w tak niesamowitym miejscu jak Stacherczak na pewno zajmie mi piątkowy wieczór :) do zobaczenia na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okla Re: IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 17:58 Dobrze że muzyka wraca do "Stacherczaka" I to jeszcze taką kapelą. Mamy wreszcie w Cz-wie bluesową kapelę na wysokim poziomie którą można pokazać w kazdym mieście. Do zobaczenia w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: O której KK IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 23:32 Jest super reklama świetlna tego koncertu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: O której KK BAND gra IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 20:45 Dlaczego to koncert jubileuszowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: O której KK BAND gra IP: 109.243.68.* 17.06.10, 23:15 Świetnie że mamy w naszym mieście ludzi z pasją.KK Blues Band rewelacyjnie bawi publiczność. A Stacherczak tworzy następne kultowe miejsce. Posłucham jutro "odjechanych" muzyków u "zwariowanego" Stacherczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: O której KK BLUES D gra IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 16:01 Chcesz spędzić miło wieczór przy dobrej muzyce? Zapraszamy dzisiaj o 20-tej do "Stacherczaka" Odpowiedz Link Zgłoś