Dodaj do ulubionych

ONR w częstochowie

13.03.04, 16:42
Jakie macie doświadczenia z tymi panami?
Dlaczego wieczorem nie można chodzić po Ogrodowej?
I czy legalne jest to co oni robią...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Narodowiec Re: ONR w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:36
      bo dla takiego ścierwa jak ty lewaku w cz-wie nie ma miejsca i zawsze bedziesz
      bity w paszcze lewacki czerwony pająku
      • mis.kubsonik Re: ONR w częstochowie 15.03.04, 10:55
        wi dzisz wlasnie na tym polega wasz proble. tylkop potraficie obrazac i drzec
        morde i kopac po głowie gdy maci eprzewage liczebna.
        nawet nie znasz moich pogladów.
        Gdy kots nie hołduje dmowskiemu (specjalnie pisz to z małej) to jest lewakiem.
        taaak. dorosli ludzie. a umysl dziecka...
        ciekawe czy giertych widział kiedys jaka chołota jest jego elektoratem i czy
        jest tak naprawde mlodziez wszechpolska...
        • Gość: bubel Re: ONR w częstochowie IP: *.ids.czest.pl 15.03.04, 11:50
          Zero szacunku dla gnojow z ONRu. Puste łby bazgrające po murach ojki. Moze
          kiedys mieli ( bardzo beznadziejna i chora ideologie) ale teraz onr-owcy to
          banda przymułów wyrażajacych swa agresje na slabszych. Osobiscie znam kolesia
          nieznanego mi pochodzenia (nie polskiego) ktory buja sie i maluje onr wszedzie
          gdzie sie da. Wielcy prawicowcy :| ... Bandyci zwyczajni hańbiący polski naród
          i rodzaj ludzki. Ciekawe czy ktorys z nich skonczyl wiecej niz zawodowke.
          Powinnismy jawnie wyrazac brak tolerancji wobec tego typu pseudo ugrupowan!
          • Gość: wp czestochowa Re: ONR w częstochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 22:46
            JESTEM SKINHEADEM OD 8 LAT ,MOJE POGLADY SA JESZCZE BARDZIEJ SKRAJNE NIZ
            NARODOWE,NIE JESTEM NACJONALISTA.JESTEM ZA BIALA EUROPA.MOJE ZDANIE NA TEMAT
            ONR JEST TAKIE,ZE JEST TO BANDA GNOI KTORZY W GRUPIE PRZYNOSZA WSTYD CALEMU
            RUCHOWI SKINHEAD,WIEM JAK WIELU WROGOW MA TEN RUCH ,ALE WLASNIE PRZEZ
            ORGANIZACJE TYPU ONR,ROBI SIE BEZNADZIEJNY SZUM WOKOL SH,A NAJGORSZE JEST TO ZE
            W MEDIACH ,JAKO SKINHEAD POKAZUJE SIE WLASNIE TAKICH 18 LATKOW ,KTORZY ZA 1-2
            BEDA SIEDZIEC W KRYMINALE ZA POBICIE Z KRADZIEZA.
            • Gość: Darek Re: ONR w częstochowie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 12:08
              ty chuju
            • Gość: taktoja Re: ONR w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 15:49
              Dla mnie najbardziej przykre jest to jak zostal wypaczony ruch skinhead.
              Kto by pomyslal aby w latach 60' skini byli nazistami, czy cholera wie kim
              jeszcze...
              Jeszcze bardziej jest przykre to, ze mlodziez spaczona politycznymi pogladami
              nie ma zadnych skrupulow nazywac siebie skinheadami.
              Moze warto "drodzy panowie" poznac historie tego ruchu,he?
      • Gość: edek z krainy ozz Re: ONR w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:35
        gratukuję wszystkim skinheadom tego jacy są, a żeby było sprawiedliwie to też
        gratuluję psim kupą tego że leżą na trawnikach i śmierdzą. bo skinhead i gówno
        to jedna rodzina...
        pozdrawiam...frajerzy!!!
        • Gość: Misiek Re: ONR w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 13:30
          Powiedz to w oczy na ulicy pedale. Pisać na forum każdy moze, ale chciałbym cie
          zobaczyc na ulicy pajacu, jak odważnie mi to powtórzysz zanim utopie ci łeb w
          Toi-Toiu jak zrobiłem wielu twoim kumplom :)) SKINHEAD FOREVER - WE WILL WIN
          BECAUSE WE MUST WIN! Oi!
          • Gość: konrad Re: ONR w częstochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 23:10
            Sam to powiedz 10 osobnikom bedac samemu. Wiekszosc z was to male chude
            zabiedzone chlopaczyny noszace flayersy w lecie aby wygladac na wiekszych!
          • Gość: edek z krainy ozz Re: ONR w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 23:48
            równie dobrze moge rozdeptać psie gówno na trawniku, oj, oj, oj -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka