Dodaj do ulubionych

Call Center Inter Galactica - opinie

29.06.10, 23:33
Witam, jak się pracuje w tej firmie? Jakie mają projekty i jaka jest
atmosfera?

Dzięki za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vassago Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.net.stream.pl 01.07.10, 18:24
      Interesują mnie informacje na temat pracy w tejże firmie w Częstochowie
      jak się pracuje?
      jak przedstawia się system wynagrodzeń?
      jaka atmosfera pracy?

Dzieki za za każde info.
      • Gość: xxx Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:25
        nikt tam nie pracuje? czemu nie odpowiadacie?
        • Gość: szy Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 14:19
          czekamy
          • Gość: ;p uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 15:46
            oni tylko dane teleadresowe zbieraja a nikogo nie przyjmuja.
            • Gość: mmm zbieraja dane pozniej dzwonia i oferuja 3 filar. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:21
              • Gość: szy no chyba nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 12:00
                znajoma kolegi tam pracuje wiec chyba ją przyjęli. wiem tylko ze
                pracuje dla orange i w 1. miesiacu wyciągnęła 1600 (nie wiem brutto czy
                netto)
                • Gość: Gość Re: IP: 193.138.242.* 07.07.10, 18:06
                  Też byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info. Wiem tylko że dostaje sie na
                  początek 7zł brutto na godz.
                  • Gość: DO gość Re: IP: 195.88.28.* 07.07.10, 18:23
                    To źle wiesz, 7 zł za godzinę NETTO jeśli w danym miesiącu przepracujesz mniej
                    niż 110godz. Jeśli natomiast w danym miesiącu przepracujesz więcej niż 110 masz
                    płacone 7.5 NA RĘKĘ. atmosfer i praca spoko,.zależy też od człowieka, jednym się
                    podoba innym nie. Dzwoni się do klientów Orange i zachęca się do podpisania umowy.
                    • Gość: dd STOP umowie zlecenie IP: 91.188.116.* 07.07.10, 18:53
                      To jezeli 7 zl netto to jest nie mozliwoscia zarobic w 1 miesiac 1600 zl a juz napewno nie przy 110 godz :) O tym 1600 to chyba ktos z firmy napisal zeby baranki szly potulnie na rekrutacje. MÓWIMY STOP PRACY NA UMOWE ZLECENIE !!
                      • Gość: odp Re: STOP umowie zlecenie IP: 195.88.28.* 07.07.10, 20:19
                        są dwie metody obliczania wynagrodzenia, na godzinę jw, lub za ilość podpisanych
                        umów , wypłacane jest wg tego sposobu wg którego pracownikowi wychodzi więcej. I
                        faktycznie osoba mająca dużo umów mogła tyle zarobić, 1600 to całkiem realna
                        kwota dla osoby która miała dużo umów.
                        • Gość: pil Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 08:33
                          to napisz ze maximum mozna zarobic 1600 ale srednia jest 600
                      • Gość: pracownik od 2 lat Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 18:31
                        no madralo jezeli 110 godzin pracujesz to z samej godzinowki masz ponad 800 zl , a drugiw tyle masz prowizjii jesli sie przylozysz. w CCIG nieliczni siedza tylko dla godzinówki , to fakt że umowa zlecenie ale grafik elastyczny wszystko zależy od zaangażowania , ja wyciągam od 1400 do 1800 zł miesięcznie ale jestem w pracy okolo 110 godfzin w tygodniu , wiec mysle ze to fajna opcja dla studentów. Najwazniejsza jest jednak atosfera w pracy,jak fajny team to pracowac sie chce:) najbardziej mnie zawsze zastanawial wybór menagerów - widac ze to musi byc osoba nie za bwrdzo intelegentna, latwa do manipulacji i pewna siebie , wec na assessmentcie trzeba grać okreslony typ - to dla tych co pragną awansowac pozdro
                        • Gość: asa Re: 110 godzin na tydzień? IP: *.realestate.net.pl 09.09.10, 19:06
                          Gość portalu: pracownik od 2 lat napisał(a):

> no madralo jezeli 110 godzin pracujesz to z samej godzinowki masz ponad 800 zl
                          > , a drugiw tyle masz prowizjii jesli sie przylozysz. w CCIG nieliczni siedza ty
                          > lko dla godzinówki , to fakt że umowa zlecenie ale grafik elastyczny wszystko
                          > zależy od zaangażowania , ja wyciągam od 1400 do 1800 zł miesięcznie ale jeste
                          > m w pracy okolo 110 godfzin w tygodniu
                          , wiec mysle ze to fajna opcja dla stude
                          > ntów. Najwazniejsza jest jednak atosfera w pracy,jak fajny team to pracowac sie
                          > chce:) najbardziej mnie zawsze zastanawial wybór menagerów - widac ze to musi
                          > byc osoba nie za bwrdzo intelegentna, latwa do manipulacji i pewna siebie , wec
                          > na assessmentcie trzeba grać okreslony typ - to dla tych co pragną awansowac
                          > pozdro

110 godzin w pracy w tygodniu - to niewolnictwo. Współczuję.
                          Pieniądze śmieszne za taką ilośc godzin 4 tygodnie x 110 godzin? - miesięcznie 1800 zł ?

Normalnie tydzien prcy na etacie w szanującej się firmie 5 x 8 godzin = 40 godzin na tydzień.
                        • Gość: do pracownika od 2 Re: STOP umowie zlecenie IP: 195.88.28.* 11.09.10, 13:04
                          powiedz mi jak tygodniowo wyciągasz 110godz?? praca w firmie to 8.00-21.00 co daje 13 godz*5 dni+ 9 godz soboty= 74. czyli co śpisz w tej pracy i za to Ci płacą?? ciekawe czy pracujesz w opolu czy wrocławiu. bo w czewie nie możesz mieć 2 letniego stażu.
                        • Gość: konrad183 Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:43
                          "najbardziej mnie zawsze zastanawiał wybór menagerów - widac ze to musi byc osoba nie za bwrdzo intelegentna"

Dowiedz się ile zarabia taki manager i dopiero pisz takie obelgi, jeśli komuś brakuje kasy, nie ma co zrobić z wolnym czasem a studiuje zaocznie to stanowisko managera jest dla niego kuszące, a zwłaszcza nie mała kasa :D, Poza tym nie ukrywajmy, że udokumentowane doświadczenie zarządzania grupą pracowników może przeważyć w trakcie innej rekrutacji.
                        • bransoletkaa Re: STOP umowie zlecenie 20.12.10, 17:58
                          Potwierdzam, w CCIG nie jest źle. Jak się umie sprzedawać i ma się szczęście, to można nieźle zarobić.
                • Gość: Olga... Jest Super. IP: *.solcon.nl 15.08.11, 18:36
                  Atmosfera świetna, można dużo zyskać ( doświadczenie w branży telekomunikacji i akwizycji, nowe znajomości, i przede wszystkim dobra kasa.) Polecam !!
        • Gość: gość [...] IP: 109.243.215.* 28.08.10, 09:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: do vassago Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: 109.243.243.* 28.08.10, 09:21
            Najpierw napisz co potrafisz oprócz picia piwa i pisania na forum.
            • Gość: wiedzacy Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.alfanet24.pl 28.08.10, 13:20
              Czy to prawda, ze wskazane jest miec konto w BZ WBK?
              Jak sie nie ma, to oczywiscie dziwnym zbiegiem okolicznosci na
              miejscu mozna zlozyc wniosek o zalozenie takiego konta.

Tylko po co komuś kolejne, skoro ma w ING, mBanku albo iPKO?

• Gość: as Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 16:20
            co masz na myśli, o co chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka