adam_xx 29.06.10, 23:33 Witam, jak się pracuje w tej firmie? Jakie mają projekty i jaka jest atmosfera? Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vassago Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.net.stream.pl 01.07.10, 18:24 Interesują mnie informacje na temat pracy w tejże firmie w Częstochowie jak się pracuje? jak przedstawia się system wynagrodzeń? jaka atmosfera pracy? Dzieki za za każde info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:25 nikt tam nie pracuje? czemu nie odpowiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szy Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 14:19 czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 15:46 oni tylko dane teleadresowe zbieraja a nikogo nie przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm zbieraja dane pozniej dzwonia i oferuja 3 filar. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szy no chyba nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 12:00 znajoma kolegi tam pracuje wiec chyba ją przyjęli. wiem tylko ze pracuje dla orange i w 1. miesiacu wyciągnęła 1600 (nie wiem brutto czy netto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: IP: 193.138.242.* 07.07.10, 18:06 Też byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info. Wiem tylko że dostaje sie na początek 7zł brutto na godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO gość Re: IP: 195.88.28.* 07.07.10, 18:23 To źle wiesz, 7 zł za godzinę NETTO jeśli w danym miesiącu przepracujesz mniej niż 110godz. Jeśli natomiast w danym miesiącu przepracujesz więcej niż 110 masz płacone 7.5 NA RĘKĘ. atmosfer i praca spoko,.zależy też od człowieka, jednym się podoba innym nie. Dzwoni się do klientów Orange i zachęca się do podpisania umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd STOP umowie zlecenie IP: 91.188.116.* 07.07.10, 18:53 To jezeli 7 zl netto to jest nie mozliwoscia zarobic w 1 miesiac 1600 zl a juz napewno nie przy 110 godz :) O tym 1600 to chyba ktos z firmy napisal zeby baranki szly potulnie na rekrutacje. MÓWIMY STOP PRACY NA UMOWE ZLECENIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: STOP umowie zlecenie IP: 195.88.28.* 07.07.10, 20:19 są dwie metody obliczania wynagrodzenia, na godzinę jw, lub za ilość podpisanych umów , wypłacane jest wg tego sposobu wg którego pracownikowi wychodzi więcej. I faktycznie osoba mająca dużo umów mogła tyle zarobić, 1600 to całkiem realna kwota dla osoby która miała dużo umów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pil Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 08:33 to napisz ze maximum mozna zarobic 1600 ale srednia jest 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik od 2 lat Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 18:31 no madralo jezeli 110 godzin pracujesz to z samej godzinowki masz ponad 800 zl , a drugiw tyle masz prowizjii jesli sie przylozysz. w CCIG nieliczni siedza tylko dla godzinówki , to fakt że umowa zlecenie ale grafik elastyczny wszystko zależy od zaangażowania , ja wyciągam od 1400 do 1800 zł miesięcznie ale jestem w pracy okolo 110 godfzin w tygodniu , wiec mysle ze to fajna opcja dla studentów. Najwazniejsza jest jednak atosfera w pracy,jak fajny team to pracowac sie chce:) najbardziej mnie zawsze zastanawial wybór menagerów - widac ze to musi byc osoba nie za bwrdzo intelegentna, latwa do manipulacji i pewna siebie , wec na assessmentcie trzeba grać okreslony typ - to dla tych co pragną awansowac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: 110 godzin na tydzień? IP: *.realestate.net.pl 09.09.10, 19:06 Gość portalu: pracownik od 2 lat napisał(a): > no madralo jezeli 110 godzin pracujesz to z samej godzinowki masz ponad 800 zl > , a drugiw tyle masz prowizjii jesli sie przylozysz. w CCIG nieliczni siedza ty > lko dla godzinówki , to fakt że umowa zlecenie ale grafik elastyczny wszystko > zależy od zaangażowania , ja wyciągam od 1400 do 1800 zł miesięcznie ale jeste > m w pracy okolo 110 godfzin w tygodniu , wiec mysle ze to fajna opcja dla stude > ntów. Najwazniejsza jest jednak atosfera w pracy,jak fajny team to pracowac sie > chce:) najbardziej mnie zawsze zastanawial wybór menagerów - widac ze to musi > byc osoba nie za bwrdzo intelegentna, latwa do manipulacji i pewna siebie , wec > na assessmentcie trzeba grać okreslony typ - to dla tych co pragną awansowac > pozdro 110 godzin w pracy w tygodniu - to niewolnictwo. Współczuję. Pieniądze śmieszne za taką ilośc godzin 4 tygodnie x 110 godzin? - miesięcznie 1800 zł ? Normalnie tydzien prcy na etacie w szanującej się firmie 5 x 8 godzin = 40 godzin na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pracownika od 2 Re: STOP umowie zlecenie IP: 195.88.28.* 11.09.10, 13:04 powiedz mi jak tygodniowo wyciągasz 110godz?? praca w firmie to 8.00-21.00 co daje 13 godz*5 dni+ 9 godz soboty= 74. czyli co śpisz w tej pracy i za to Ci płacą?? ciekawe czy pracujesz w opolu czy wrocławiu. bo w czewie nie możesz mieć 2 letniego stażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad183 Re: STOP umowie zlecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:43 "najbardziej mnie zawsze zastanawiał wybór menagerów - widac ze to musi byc osoba nie za bwrdzo intelegentna" Dowiedz się ile zarabia taki manager i dopiero pisz takie obelgi, jeśli komuś brakuje kasy, nie ma co zrobić z wolnym czasem a studiuje zaocznie to stanowisko managera jest dla niego kuszące, a zwłaszcza nie mała kasa :D, Poza tym nie ukrywajmy, że udokumentowane doświadczenie zarządzania grupą pracowników może przeważyć w trakcie innej rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: STOP umowie zlecenie 20.12.10, 17:58 Potwierdzam, w CCIG nie jest źle. Jak się umie sprzedawać i ma się szczęście, to można nieźle zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga... Jest Super. IP: *.solcon.nl 15.08.11, 18:36 Atmosfera świetna, można dużo zyskać ( doświadczenie w branży telekomunikacji i akwizycji, nowe znajomości, i przede wszystkim dobra kasa.) Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: 109.243.215.* 28.08.10, 09:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vassago Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: 109.243.243.* 28.08.10, 09:21 Najpierw napisz co potrafisz oprócz picia piwa i pisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.alfanet24.pl 28.08.10, 13:20 Czy to prawda, ze wskazane jest miec konto w BZ WBK? Jak sie nie ma, to oczywiscie dziwnym zbiegiem okolicznosci na miejscu mozna zlozyc wniosek o zalozenie takiego konta. Tylko po co komuś kolejne, skoro ma w ING, mBanku albo iPKO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Call Center Inter Galactica - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 16:20 co masz na myśli, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś