sabina69 04.07.10, 19:53 PLUS GSM! Regularnie oplacasz abonament? SMS tresci:TAK (Pamietaj o duzych literach!) Do wygrania laptopy Toshiba! Koszt smsa:0 zl www.plusgsm.pl nr +48661349533 Ten numer mnie zastanowił. Dostał ktoś taki SMS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Dostałam SMS o treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 20:12 lepiej nic nie odsyłaj..po pierwsze jak zawsze cos dostaje od plusa to jest to podpisane jako plus, nie wyswietla sie zaden numer..moze to byc jakies doladowanie komus konta albo inny przekret Odpowiedz Link Zgłoś
sabina69 Re: Dostałam SMS o treści 04.07.10, 20:23 W pierwszej chwili odpisałam i gdy już miałam wcisnąć "Wyślij" zobaczyłam, że SMS pójdzie na ten numer. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jóhas Re: Dostałam SMS o treści IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 20:27 To jakiś sku...ssyn!! zgłoś to na milicje moze w przerwie miedzy jedzeniem frytek a ziewaniem się tym zajmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jóhas Re: Dostałam SMS o treści IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 22:31 a jak nazwac kogoś kto sie czai w krzakach, wlepia mandaty za sikanie pod drzewo a jak sie coś dzieje to nie wychodzi z samochodu bo sie boi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusowiec Re: Dostałam SMS o treści IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.10, 12:29 teraz też otrzymałem taki sam SMS ale z numeru: +48667723622 - ciekawe co to za sztuczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
may.qa Re: Dostałam SMS o treści 05.07.10, 14:22 Skontaktuj się z BOK Plusa i podaj te numery. Na pewno sprawdzą, kto im chce kasę podprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina69 Byłam w BOK Plusa 05.07.10, 16:38 akurat miałam po drodze. Pani przeczytała SMSa, sprawdziła ten numer w komputerze i powiedziała, że to nie jest nadużycie, bo za SMSa zapłaciłabym 18 groszy. Powiedziała też, że to jest numer sieci Plus, ale prywatnego abonenta. Na moje pytanie, czy odpisać, powiedziała: nie odpisywać. I tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Byłam w BOK Plusa IP: *.chello.pl 05.07.10, 21:07 Trzeba ustawić z komputera wysyłanie pod ten numer jakiegoś spamu, można takie programy znaleźc w necie. Jak się gostkowi wklei z 1000 esków w ciągu minuty, to mu się odechce żartów Odpowiedz Link Zgłoś
may.qa Re: Byłam w BOK Plusa 06.07.10, 08:36 I nie widziała problemu? Nic nie zrobi? Dziwne. Przecież ktoś się podszywa pod markę PLUS GSM. Żaden problem? Nie ma podejrzenia popełnienia przestępstwa? Bardzo dziwne, bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
sabina69 Re: Byłam w BOK Plusa 06.07.10, 09:41 Nie widziała problemu. Po jej słowach o tym, że to nie jest nadużycie, bo to SMS za 18 groszy powiedziałam, że napisali 0 zł. Też bez reakcji. Nawet pokazała mój telefon z wyświetlonym tekstem SMSa koledze przy sąsiednim stanowisku. Popatrzyli tylko na siebie. Zero zainteresowania. Konkluzja: PLUSGSM nie obiecuje laptopów Toshiba za darmowy SMS o treści TAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajaj Re: Byłam w BOK Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 10:06 reakcja pracowników plusa zatrważająco kretyńska :/ a o takich numerach juz bylo glosno - kolesiowi nabija sie prawdopodobnie kase doładowania na jego numer za takiego smsa... az sie wstydze ze jestem w plusie, kogo oni tam zatrudniaja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malpka-afrykanska Re: Dostałam SMS o treści 06.07.10, 12:05 Różnych kombinacji nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś