Dodaj do ulubionych

Aleja Wolności będzie remontowana

IP: *.energetyka.czest.pl 17.03.04, 09:02
Gdzie są firmy, które remontowały przed kilkoma laty skrzyżowania Alei JPII i
AK oraz Dakabrystów? Czy nie ma instrumentów prawnych, żeby wyegzekwować
odpowiedzialnośc gwarancyjną lub rękojmię za tą partaninę? , Czy raczej nie
ma dobrej woli ze strony Zarządu Dróg?. Przecież to są NASZE, mieszkańców Cz-
wy pieniądze!!!. Skandal że są publicznie marnotrawione!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Czy znowu remont będą wykonywały firmy kolesi??? IP: *.ap.edu.pl 17.03.04, 09:33
      a może Miejski Zarząd... niech pójdzie po rozum do głowy i uwzględni w
      przetargu np. firmę z Kielc, która wykonywała remont nawierzchni wiaduktu nad
      trasą na Zawodziu! Jakoś od tylu lat się nie sypie???? Dziwne co ???
    • Gość: wiki Re: Aleja Wolności będzie remontowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:01
      Ja osobiście jestem laikiem w sprawach łatania dziur ale ciekawi mnie jeden
      fakt może ktoś mnie uświadomi :
      JAKI sens ma łatanie dróg podczas deszczu lub odwilży jeżeli w nocy jest mróz.
      Robota głupego : w nocy przymrozek odsadza łataną część i po pewnym czasie mamy
      ten sam efekt.
      KTO ZA TO PŁACI to już wiemy podatnicy może ktoś się tym zainteresuje ????
      • Gość: konrad Re: Aleja Wolności będzie remontowana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:19
        Dokladnie tak samo mysle.
        Po co wykonywac 15 razy gowniana robote jak mozna to zrobic raz a dobrze koszt
        bedzie moze nie duzo wiekszy a zadowolenie i trwalosc wieksza.
    • Gość: Shakal Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 16:39
      A po co?Tak ja zrobia ze we wrzesniu trzeba bedze poprawiac,tak jak z odcinkiem
      kolo ronda.Bedzie kosztowalo dwa razy wiecej,a odpowiadac bedziemy za to my z
      wlasnych kieszen.Platne strefy,podatek drogowy w paliwie,przy
      zakupie,ubezpieczeniu...I gdzie sa te pieniadze?
    • Gość: pp Re: Aleja Wolności będzie remontowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:08
      A wiesz , kro to remontował , mąż pani poseł Janik. Wystarczy!
      • Gość: pp Re: Aleja Wolności będzie remontowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:11
        I ja się zgadzam z Wami, ale to wyborcza szuka dyżurnych tematów i zmusza
        powołując sie na opinię publiczną do takich głupot. Jasne, że powinny byc
        remontowane na sucho i przede wszystkim na spokojnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka