Dodaj do ulubionych

dobry kręgarz

29.09.10, 10:15
Szukam dobrego kręgarza w Częstochowie lub bliskiej okolicy. Czy możecie kogoś polecić? Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • meg76 Re: dobry kręgarz 29.09.10, 11:48
      Auguściak, na PCK
      • Gość: Kris Re: dobry kręgarz IP: *.chello.pl 01.10.10, 18:26
        Moja żona też poleca
        • Gość: asa Re: dobry kręgarz IP: *.realestate.net.pl 01.10.10, 18:28
          Drobner na Kędzierzyńskiej (Lisiniec)
          • Gość: wera Re: dobry kręgarz IP: *.prenet.pl 05.10.10, 16:07
            kedrzyńskiej na lisińcu nie ma
            • Gość: olo Re: dobry kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 19:08
              www.centrum-aloha.com/
            • Gość: asa Re: do wera IP: *.realestate.net.pl 05.10.10, 20:25
              Gość portalu: wera napisał(a):

> kedrzyńskiej na lisińcu nie ma

Pisałam o ulicy Kędzierzyńskiej, a nie Kiedrzyńskiej.
              W Częstochowie jest ulica Kędzierzyńska na Lisińcu i Kiedrzyńska na Tysiącleciu, ponieważ te dwie ulice są bardzo często mylone dlatego napisałam że to Kędzierzyńska na Lisińcu.
              Radzę najpierw zaznajomic się z ulicami w mieście, a później pisac.
      • Gość: uwaga Re: dobry kręgarz IP: 193.138.241.* 01.10.10, 19:04
        to nie jest "kręgarz" tylko masażysta. A to jest duża różnica.
        • zapalka_123 Re: dobry kręgarz 04.10.10, 23:16
          Czyli zostaje mi tylko Auguściak z PCK? A przyjmuje też prywatnie czy tylko w szpitalu?
          • ancymonka Re: dobry kręgarz 05.10.10, 14:58
            Przyjmuje w swoim gabinecie na ul. PCK.
            Nikt nie pisał, że w szpitalu!
            Też go polecam, bo mnie kilka razy na nogi postawił, włącznie ze stanem zaawansowanej ciąży, kiedy jeden z moich dysków wybrał się na spacer ;)
          • Gość: Anna Niedowiarek Re: dobry kręgarz IP: 193.138.241.* 05.10.10, 19:53
            niejaki Augusciak jest tylko MASAŻYSTĄ!
            Ludzie opanujcie się, pomoże na napięcia mięśni, nie na układ kostny. Jednak fama jest groźna tak jak głupota. Zabieg trwa 30 minut, z czego 20 minut leżysz podpięta pod bateryjkę 9 voltów przy pomocy drucików. Cena? ostatnio 50 PLN. Aha, gra muzyka relaksacyjna z CD.
            • ancymonka Re: dobry kręgarz 07.10.10, 09:12
              Zupełnie się nie zgodzę. Mam przedziwne wrażenie, że mówimy o 2 różnych osobach.
              W życiu nie leżałam u Auguściaka przez 20 minut podłączona do czegokolwiek.
              Krótki masaż na rozluźnienie mięśni,a potem nastawianie. I na prawdę postawił mnie na nogi nie raz. I nie tylko mnie.
      • Gość: br Re: dobry kręgarz IP: *.146.117.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.10.10, 14:44
        AUGUSCAIK polecam
    • Gość: dfg Re: dobry kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 16:00
      Paweł Ryński. Mnie pomógł. Przymuje na Kościuszki.
      • Gość: aga Re: dobry kręgarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 08:21
        mi pomógł dr Wasyl , przyjmuje w przychodni Matki i dziecka na Sobieskiego
        • Gość: Łoł Re: dobry kręgarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 10:33
          a mnie pomógł Geronimo ....przyjmuje w Górach Skalistych ...
          • Gość: aaaddd Re: dobry kręgarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 17:47
            Ja polecam mgr Trzeciaka,przyjmuje w poniedziałki i czwartki w przychodni na ul.Kiedrzyńskiej.
            Mnie pomógł gdy leki przeciwbólowe i przeciwzapalne nie działały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka