Dodaj do ulubionych

Terroryści w Częstochowie

04.10.10, 22:49
Miasto Czestochowa jest zaprzatniete kampania samorzadowa, rozkminiamy czy prezydentem bedzie pan X czy pani Y, tymczasem...
Bandyci mieniacy sie "kibicami" Rakowa Czestochowa przedstawili ultimatum kibicom AZS Czestochowa: jesli bedziecie w zorganizowany sposob dopingowac AZS w hali Polonia, szykujcie sobie miejsca w szpitalach.
Kryminogenne zachowania kreuja pytanie o sens dotowania klubu pilkarskiego Rakow Czestochowa z miejskiej kasy.
AZS Czestochowa nie zostal uwzgledniony w planie miejskiego sponsoringu, bandyckie zachowania kiboli rakowa zasluguja na wsparcie z miejskiej kasy!
Panie Iwanicki do roboty, masz temat na pierwsza strone i gwarantuje ci ze temat podchwyca ogolnopolskie media.
Kim sa bandziory z rakowa, ktorzy beda decydowac o dopingu lub jego braku piodczas meczow siatkowki w hali Polonia?
I miasto ma dotowac klub holubiacy bandytow ubranych w czerwono-niebieskie barwy?
AZS jest najbardziej rozpoznawanym polskim siatkarskim klubem w Europie, ciekawe jak dlugo miasto pozwoli na to, by zgraja sterydowcow terroryzowala chlube Czestochowy?
Obserwuj wątek
    • gad_z_rakowa Re: Terroryści w Częstochowie 04.10.10, 22:52
      chetnie poczytam to ultimatum, gdzie je mozna znalezc i kto je podpisal?
      • barazza Re: Terroryści w Częstochowie 04.10.10, 23:05
        Popros swoich kolegow - nie zaprzecza nie potwierdza!
        Z Wlokniarzem ten numer przeszedl bo nikogo ten temat nie interesuje, z AZS-em nie przejdzie bo bandyckie zachowania naglosnia media. Jedna stacja juz szykuje dobry reportaz.
    • Gość: asd Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.lanet.net.pl 04.10.10, 23:06
      Bzdura, jest zupełnie na odwrót!
      Pozbądźmy się tej chuligańskiej zarazy z AZS-u. W całej Polsce mecze siatkówki to wielka zabawa, piknik, tylko u nas ciągle wyzywania i nienawiść do innych drużyn.
      Czemu mamy się godzić na takie widoki na naszych ulicach? Na taką patologię?
      www.youtube.com/watch?v=KwBLPdhLAUs
      Gazeto pomóż!
      Gazeto przybądź na ratunek!
      Gazeto sami się boimy!
      • Gość: asd Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.lanet.net.pl 04.10.10, 23:12
        Tak na marginesie.
        Co to za chluba Częstochowy co za garść srebrników chce sprzedać swoje miasto?
      • Gość: gosc Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.10.10, 23:17
        Nie wiesz o czym mowisz kolego. Popieram, miasto powinno sie zajac ta sprawa bo smierdzi kryminalem na kilometr. Jak moze jakas banda zakazac dopingu na meczach po pierwsze nie swojego klubu, nie z tej dyscypliny a poza tym co ma wspolnego pilka skopana z siatkowka?
    • Gość: Szifty Re: Terroryści w Częstochowie IP: 83.13.193.* 05.10.10, 16:22
      Gadasz głupoty. Lepiej się zajmij matematyką lub j.polskim, bo zapewne masz dużo pracy domowej.
    • Gość: azs to terroryści Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 05.10.10, 22:14
      A ja przypomnę akcję tych cwaniaków z azs-u jak rzucali w nas- w Kibiców Rakowa koktajlem mołotowa !!! Czemu wtedy nie było telewizji,prasy,radia ??? !!!
      • pepikcz Re: Terroryści w Częstochowie 05.10.10, 22:28
        Halo !!! Barazza - gdzie jesteś ? Odpowiesz ? :)
        • barazza Re: Terroryści w Częstochowie 05.10.10, 23:58
          Nie chodzi o zadne rzucanie koktajlami, sterydowcom poprzestawialo sie we lbach i wymyslili sobie - kierowani kompleksami, ze AZS jest na topie w miescie i w kraju - ze pokaza swoja pseudosile w miescie.
          No to pokazali.
          Problem w tym, ze sprawa zostali zainteresowani juz miejscy decydenci. Rakow ma przegwizdane jako klub, jesli sytuacja nie ulegnie zmianie w ciagu kilku zaledwie dni.
          Na gnojkow z tysiaca i peceku mozna sie porywac, starszych fanatykow z SE mozna zastraszyc, ale AZS SSA jako znaczacy sportowy podmiot w miescie, dysponujacy nieosiagalnymi dla pilkarskiego Rakowa srodkami nie pozwoli sobie na terroryzowanie przez obszczymurkow, ktorym wydaje sie, ze bawia sie w gangsterke.
          AZS to nie Włokniarz, o ktorego nikt sie nie upomni.
          Patres Gentium sobie zakladacie, oligarchowie jak z koziej d trąba!
          Jeszcze wypada wiedziec co to dokladnie znaczy i czym bylo. Zalozcie sobie Pater Noster efekt bedzie ten sam.
          Wam sie wydaje, ze oznajmicie swoje senne majaki kibicom AZS-u i jestescie w miescie nie Casa ale Cosa Nostra? Cos wam sie w odbytach poprzestawialo!
          Mozecie sobie robic podjazdy azetesiakom, mozecie ich tluc na miescie, na osiedlach, w domach, ostrzcie noze, szykujcie bagazniki (znane numery), ale tym razem przegieliscie pale, bo dzieki waszym bandytom ubranym w znane barwy wasz klub wkrotce przestanie istniec.

• Gość: asd Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.lanet.net.pl 06.10.10, 00:22
            Miałem tu już napisane kilka zdań, ale skasowałem je, mój komentarz ograniczy się do:
            Buahahaha!
    • Gość: piknikowiec Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.rev.netart.pl 06.10.10, 00:25
      Szalikowcy Rakowa zapowiadaja sie na niedziele na zuzlu wiec to nie tylko problem AZS-u
    • Gość: ja Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.159.48.138.static.crowley.pl 07.10.10, 11:35
      Oni są popieprzeni! To się w pale nie mieści.. może powalczcie z równymi sobie cwaniaczki, bo tylko jak macie ileśkrotną przewagę to jesteście super i silni, w0w wielcy kibice rakowa zastraszyli garstkę prawdziwych kibiców AZSu i Włókniarza, nie no super.

Żałośni jesteście, po prostu. Walczycie jedyną bronią jaką macie czyli ILOŚCIĄ
      • Gość: AZS Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.10, 23:39
        Juz w najblizszych dniach RM cofnie KS Raków dotacje na promocje przez sport, a raczej przez bandytyzm swoich lysych chuliganow.
        To doprowadzi Rakow do bankructwa.
        Miecz ma zawsze dwa konce, po co bylo porywac sie na AZS osły!
        • Gość: s*o*i21 Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 01:56
          pikniki przychodzace na mecz, druzyna przegrywa a na sali pusto! na grzyby wiesniaki! jedna wiara jeden klub! BBJ !! RKS1921!
    • Gość: ... Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.wroclaw.mm.pl 09.10.10, 23:14
      no tak jakbym był przerzutem też bym terroryzował aby było że wszyscy są frajerami a nie tylko ja ... cóż sama nazwa RAK ów świadczy o wszystkim ale panowie rak to nic dobrego od tego się umiera więc nie ma co ufać ... bo to zgubne ... i w tym momencie możecie powiedzieć że jestem internetowym napinaczem ... a ja odpowiem inteligencja nie boli i na tym poziomie zawsze jesteście skazani na porażkę ... a hasło władza w ręce ludu na szczęście raz już nie wypaliła ... paradoks sami z tego kpicie poprzez flagę skreślony sierp na czerwonym tle ... a drugi Wasz mentor Andrzej L. okazał się paparuchem ... więc oceńcie siebie sami .... ja tylko dedykuje ... i z logicznego myślenia nic mi więcej nie wychodzi ... pytanie tylko ... sprzedałeś się sprzedałeś się za ... i tu pod powiedzcie bo Legii śpiewają za ITI a Wy co możecie przekazać ... że nie lubicie być w mniejszości a w kupie siła ... tylko że dla każdego rozumnego kupa śmierdzi ... a wy robicie syf ... bo za czasów kiedy mieliście kryzys to hasło Częstochowa to nie Kraków , Łódź było dobre ... i tu nasz błąd bo dziś bylibyście chłopakami z podwórka na które nawet Dolcan Ząbki nie zagląda ... mógłbym dalej Was dissować w sposób intelektualny ale nie sprawia mi to radości ... jedynie na Wasze usprawiedliwienie dodam siatka i żużel to nie piłka KMWTW
      • Gość: krzyś Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 23:22
        Tylko słuszne decyzje w Waszych sprawach podejmie "gienek emeryt"-wszak jest to GOŚĆ,który przeprosił "gady z Rakowa".Jestem pełen uznania dla "gienka".
        • Gość: CKM AZS RAKOW Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 23:36
          Popieramy jedyny słuszny klub który nadaje trendy w Częstochowie.Kto nie przeciw nam , to znami.Walczymy o utrzymanie ,więc witamy bratnie dusze.
          • Gość: krzyś Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 00:21
            Nie rozumiem- popierasz "gienka emeryta",czy nie popierasz?Pamiętaj- gienek przeprosił gady z Rakowa.
    • Gość: domi Re: Terroryści w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:00
      Częstochowa bez Rakowa?

Przykre jest to, że za kilkunastu łebków odpowiadają wszyscy kibice Rakowa, którzy z tą sytuacją nie mają nic wspólnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka