Dodaj do ulubionych

Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy,bravo

19.11.10, 22:23
Za półtorej godziny do ciszy wyborczej powiem Ci tak "barczysty90" i Tobie podobni wraz nawet z Markiem Domagałą :

dobrze jest, że będzie po mojemu, bo o sprawiedliwości marzę od lat dla Częstochowy, a ja z przyjemnością Ci wyślę po I turze wyborów swoje zdjęcie - pełne radości i satysfakcji za długie, stracone w Częstochowie - z powodu Twojego guru - lata. No i zacznę się śmiać z Ciebie, jakiś Ty naiwny i zacietrzewiony.

Powiadam Ci i oznajmiam : Koniec wroniej ery i koniec układów, niekompetencji i amatorszczyzny! Amen.

Co do nas - ludzi z perspektywą, to jeszcze nie raz o nas się otrzesz, ale jak tylko odczujemy wroni smród - wybacz, bez żadnej tam demokracji poślemy Cię ... jak najdalej, uwierz, iż ja to świetnie potrafię robić.

Podaję ci mój prywatny mail: wiktor_dmuchowski@gmail.com

P.S. Jest nas o wiele więcej, niż sam możesz przyśnić ... :) będzie jeszcze więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 22:25
      pozdrawiam, oczywiście :))
      • Gość: car50 Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 22:33
        Oby koniec 'wronistych".Ale niestety nie koniec ukladow.Medalikarze jeszcze długo nie dorosną
        do samodzielnych wyborów, bo to wymaga myślenia.A lud ogląda obrazki.
        • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 23:13
          Ąbsolutnie się z Panem zgadzam!
          • Gość: obiektyw-ny Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 19.11.10, 23:40
            Na kogo głosować ?
            LISTA NR 1 - dalej nie szukaj!
            • Gość: misiabella Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:55
              Akurat Marek Domagała to ma tyle wspólnego z Wroną, co to, ze startuje z list Wspolnoty ;) Bo wczesniej byl bodajze w PiSie. Widac niektorym przeszkadza PRAWDA. I to przekazana w kulturalny i spokojny sposob, bez szukania konfilktow, a raczej z checia dojscia do kompromisu. No ale zamiast argumentami, lepiej rzucac haslami o Wronie ktory musi odejsc ;)

I tak na 7 minut przed cisza wyborcza: głosujcie na ludzi, a nie na partie/listy! Czy to bedzie SLD czy PO czy Wspolnota to nie ma znaczenia - wazne zeby kazdy byl w pelni swiadomy na co, na kogo i dlaczego glosuje!
            • Gość: kolo komuszki nic nie potrafią IP: *.182.124.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.10, 23:56
              komuszki nie tak prędko przecież jak wy dorwiecie sie do koryta to będzie jeden marazm no i robienie lewych interesów. Po 4 latach okaże się ile to Wrona zrobił dla miasta.
    • nikonowiec1 Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, 22.11.10, 20:43
      Panie W. Dmuchowski, najlepiej będzie jak Pan wyjedzie z Częstochowy tam, skąd Pan przyjechał. A Pan już wie skąd, prawda? Wrona, Wroną, to inna bajka, ale z Pana to kiepski muzyk. Piszę kiepski tylko z grzeczności. Ale obywatelstwo Polskie dostał Pan chyba za prezydentury Wrony, prawda? Parafrazując film "Seksmisja", powinien udać się Pan na wschód - tam zapewne jest jakaś cywilizacja. Ja myślę, że Panu jest wszędzie źle, bo jest Pan zgorzkniały i mściwy. Nie pozdrawiam a raczej żegnam oziemble.
      • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 22:05
        "Oziemble" - to może sobie tak pisać każdy niewyuczony cymbał, jakim pewnie jesteś. A czego dokonałeś sam jako muzyk, żeby dawać ocenę innym? Nic i nigdzie nie byłeś, więc Twoje szczekanie mi przypomina pewną baśń Kryłowa o słoniu i szczeniaczku. Dlatego jest tak chu....o w sensie muzycznym w Częstochowie, bo tacy, jak Ty tu rządzą i mieszają, nie mówię krytykują, bo do tego trzeba dorosnąć.
        Nie żegnam Cię, bo nigdy z Tobą bęcwalem się nie witałem i znać Cię też nie chcę!
      • andrzejdziaba Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, 23.11.10, 08:18
        Zamiast prawić sobie wzajemnie impertynencje, lepiej podjąć wsółpracę i coś razem zdziałać. Skorzystajmy z przykładu Wrocławia.
        • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 12:05
          Panie Andrzeju, ja tu nie jestem na spowiedzi i w Kościele, cymbałowi tylko jeden język jest jasny, a polski jest najbogatszy - więc - go stosuję tak, jak mi się podoba.
          • andrzejdziaba Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, 23.11.10, 15:57
            Panie Wiktorze! Obaj wiemy, że "źle się dzieje w państwie duńskim". Również wiemy, dlaczego tak jest. Zgadzamy sie również w tym, co trzeba zrobić, aby postesbecka III RP stała się demokratycznym i nowoczesnym państwem. Różnimy się jeszcze trochę w tym, jak to zrobić. Skorzystamy z ostatnich doświadczeń wyborczych, aby osiągnąć kompromis i zrealizować zamierzony cel. Na wnioski, podsumowania i plany poczekamy do drugiej tury. Pozdrawiam. A.D.
    • Gość: xx Zobacz wyniki głosowania sióstr zakonnych IP: 85.202.157.* 22.11.10, 22:31
      Przeglądając wyniki wyborów znalazłem taką oto ciekawostkę. Oto jak głosowano w prowadzonym przez siostry zakładzie opiekuńczo - leczniczym. Pozazdrościć zgodności poglądów. Gdyby tylko nie ta "czarna owca".
      • Gość: zenia Re: Zobacz wyniki głosowania sióstr zakonnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 22:38
        To pewnie jakaś UBecka wtyka, co ją kapelan zapłodnił. :D
      • rowan_bean Re: Zobacz wyniki głosowania sióstr zakonnych 22.11.10, 22:55
        Pluralizm musi być. Gdyby ministrant dostał 100%, to ktoś mógłby następnym razem skierować do tego zakładu rzetelną komisję wyborczą.
      • Gość: oko siostrzyczkami powinien się zająć sąd ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 08:28
        siostrzyczkami powinien się zająć sąd !
        a doniesienie w trybie wyborczym powinien zgłosić p. Matyjaszczyk, miałby II turę w kieszeni !
        • Gość: Maniek Re: siostrzyczkami powinien się zająć sąd ! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 09:01
          Popatrzcie! Czy to wrona czy kaczyński to elektorat ten sam. Ludzie starzy, często prości ludzie bezgranicznie słuchający księdza. Kilka lat temu elektorat był o wiele większy dla tych partii. Ludzie umierają i elektorat maleje. Są jeszcze w śród młodych ludzie (jnak ta dziewczyna pod krzyżem) nie akceptowani przez rówieśników i szukają zrozumienia w kręgach kościelnych i jedyni przyjaciele jakich mają to babcia ciocia i koleżanki z huru kościelnego.
          • Gość: angrusz1 A ty Maniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 13:03
            czyim jesteś elektoratem .

Taki to wykształcony elektorat pisze " ... koleżanki z huru kościelnego."

• Gość: WD Re: A ty Maniek IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 13:17
              Angrusz, nie pluj do swego koryta. Ta Pani czy ten Pan dobrze pisze i sensownie, a jeśli się dopuścił błędu ortograficznego, toż jesteś podobno nauczycielem? Sam jesteś winien, że na pierdoły zwracasz uwagę, zaś sensu nie czujesz!
    • Gość: łojdiridiuha!! Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 09:37
      No i owszem. Stało się. "Wronia era" skończyła się. Mam nadzieję, że bezpowrotnie. Ale co to? Widzę, że WD schował się do mysiej dziury ze wstydu. Tak się odgrażałeś śmieszny człowieku co to nie zrobisz w Częstochowie. Częstochowa wypięła się na ciebie i na twój śmieszny komitet. Nie ma was w radzie i ty dalej nie masz roboty a przecież głównie o to ci chodziło. Przecież nie z miłości do tego miasta wystartowałeś w wyborach tylko z czystej prywaty i nienawiści do miejscowych. Zapragnąłeś łatwo żyć z pieniędzy podatników a przy okazji chciałeś zemścić się na środowisku , które odrzuciło twój domniemany talent panie geniuszu samozwańcu. Czy nie tak? :)
      • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 11:41
        2 listopada wycofałem swoją kandydaturę /trzeba umieć czytać komunikaty/, co do reszty - to taka ta Twoja "prawda", jak Ty jutro zostaniesz bez chleba.
        • Gość: łojdiridiuha!! Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:23
          ty to sprawisz? ... nie rozśmieszaj mnie...
          • Gość: .... Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 22:24
            bo przecież możesz zdechnąć ... jak pies czy syka, łachudro jedna
      • Gość: WD Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 11:45
        Jeśli Ci chodzi o bezsensowne instnienie instytucji Gaude Mater - to i tak zostanie zlikwidowana, bo się karmi z pieniędzy podatników i jest sztucznie stworzoną firmą dla swoich rodzin i rodzin waszych znajomych.

Porozmawiamy o tym po 5 grudnia. Jak na razie, to ja rozmawiam z tchórzem i łajzą, która szczeka, ale z pewnością mnie nie ugryzie.
        • mirage75 Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, 23.11.10, 12:14
          Koniec epoki Tadeusza Wrony.
          Gorzka porazka,pelna zacietrzewienia i falszywych oswiadczen.
          I niech tak zostanie.
          Teraz to miasto trzeba przywrocic do rzeczywistosci myslac juz teraz o przyszlosci.
          Czestochowianie powinni miec mozliwosc zapoznania sie z osiagnieciami ekipy prezydenta Gdyni.Dopiero wtedy zobacza roznice w podejsciu do rozwiazywania problemow miasta i zarzadzania jego zasobami.
          Nie oszukujmy sie, przed nowym prezydentem olbrzymie wyzwanie,obojetnie z jakiej opcji bedzie pochodzil.Najwazniejsze zeby podchodzil do swojej pracy oraz mieszkancow swojego miasta uczciwie i merytorycznie tak jak wlasnie to robi jak prezydent Gdyni,wraz ze swoja ekipa i rada miasta.
          • Gość: ... Re: Koniec wroniej "ery"i układów oraz targowicy, IP: *.prenet.pl 23.11.10, 16:18
            ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka