Dodaj do ulubionych

Panie Radny Wrona !

07.01.11, 11:06
Zrób pan chociaż raz coś pożytecznego dla miasta i mieszkańców . Sprzątnij wreszcie z okolicznych słupów swoje wizerunki i oddaj do utylizacji na Sobuczynę . Dość smrodu w mieście zostawiłeś nam po sobie . A z nowym rokiem przestań waść snić o swoich wizjach i rządzeniu miastem . Bez pozdrowień . Bywaj waść !
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.icis.pcz.pl 07.01.11, 11:08
      Praktycznie wszyscy kandydaci na Prezydenta zostawili swoje plakaty wyborcze.

Wciaz wisza albo cale, albo nedzne obrywki.
      • quasi-modo Re: Panie Radny Wrona ! 07.01.11, 11:20
        Te wroniaste są szczególnie irytujące . Takich relikwi niezwykle złego okresu dla Częstochowy nam nie potrzeba . Oby to miasto udało się wyprowadzić na prostą po degradacji i wandalistycznych rządach .
        • mirage75 Re: Panie Radny Wrona ! 07.01.11, 11:56
          Mam nadzieje ze ktos sie wreszcie wezmie za uprzatniecie powyborczego materialu reklamowego z naszego otoczenia.
          Niestety pan Wrona do konca straszy nas swoimi nieogarnionymi w zadnych kategoriach ambiciami, parcia do absolutnej wladzy.I taka postawa znow traci punkty w Czestochowie.
          Chyba ze o to mu chodzi.Zameczyc nas swoim wizerunkiem.
          • Gość: ja Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 23:16
            Jak Ci to przeszkadza to napisz pismo do PKW w którym powołaj się na paragrafy odpowiednie (o terminie sprzątania śmieci wyborczych pod rygorem grzywny), podpisz się tam imieniem i nazwiskiem a nie płacz na forum.
    • Gość: gosc Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 11:52
      A co na to sluzby odpowiedzialne za porzadek ?
    • Gość: h Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:06
      h
    • Gość: misiek Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.182.18.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.11, 20:24
      A czy to tylko Wrona wisi? Na Sportowej cała masa plakatów kandydatów na radnych PO. Nawet młoda pani radna wisi, ale tego nikt nie zauważa.
      • Gość: Wiedzący Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.alfanet24.pl 07.01.11, 20:53
        Widzisz plakaty?

Pełnomocnik wyborczy komitetu odpowiada za nie uprzątniete plakaty, które wisza dłuzej niż 30 dni od daty wyborów. Straż Miejska możne nałozyć na pełnomocnika komitetu pokaźny mandat, więc nie krępuj się i zgłaszaj tel. 986 lub mail: straz_miejska@czestochowa.um.gov.pl
        • Gość: nn Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 21:25
          prezydent ma najwieksze koryto to stac go aby z calego slupa zdjac wszystkich a nie tylko siebie
          • Gość: Maniek qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 21:31
            tobie by się przydał dobry psycholog.Jesteś zawzięty ,nie masz pracy .Bo rana do wieczora wypisujesz bzdury.I do tego myślisz ,że jesteś bezkarny na necie.Twoje chamstwo przekracza wszelkie granice.Trzeba się zastanowić, byś zniknął na zawsze.
            • Gość: mamzdanie Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.11, 23:59
              Maniek sam jestes nieuleczalnie chory, jestes fanatykiem i zarowno za klerem jak i Wroną poszedłbyś do piekła :))
              • Gość: Maniek Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: 81.219.41.* 08.01.11, 13:07
                Nie osiołku boży bo sam głosowałem by odwołać Wronę.Oraz wybrałem mniejsze zło bez Leszczyny,czyli Matyjaszczyk .Ale nie lubię zawiści, chamstwa i nalatywania na kogoś.Pieprzenie od rana do wieczora na ten sam temat.To choroba .Zresztą co to ma do rzeczy czy jestem katolikiem czy nie.Za przeproszeniem gó... cię obchodzi ,za kim bym poszedł do nieba ,nie do piekła.ty tam pójdziesz.Ale dlaczego takie knury na okrągło obrażają.A jak się im dobierze do tyłka tak jak dyźkowi to płacz.Co chce taki knur pokazać ,tylko umacnia moją wolę.
                • Gość: mamzdane Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 18:47
                  mozesz mowic co chcesz, nie nalezy sadzic wszystkich jedna miara, ale ogolnie problem istnieje, wiec jak ci to odpowiada to stul łeb i siedz cicho, a kazdy niech ci nasra na glowe, a ty mow ze pada deszcz
                  • Gość: Maniek Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 20:22
                    Jesteś dla mnie cieńkim bolkiem ,w tematach kościelnych .Ktoś cię ukuł kiję w dupę. Że tak gadasz.Ty wszystkich osądzasz jedną miarką ,bo pierzysz na okrągło na jeden temat.Raniąć czyjeś uczucia.Dla ciebie jedno to sranie w banie .Nie pozdrawiam , rzygam i leję z góry z pałacu kultury.Myślisz sobku ,że wpiszesz swoje śmierdzące zdanie o wiarze.To już klękają narody.
                    • Gość: ja Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 23:11
                      Bodzio, uspokój się. Niczym nie różnisz się od tych co jadą po kościele (słusznie zresztą), tyle ze jesteś fanatyk w drugą stronę :) Już Ci kiedyś pisałem - jak się forum nie podoba to wypad na forum dla takich jak ty. Sporo tego w necie jest, tak znajdziesz godnych do dyskusji. Będziecie mogli się modlić zbiorowo, wychwalać klechów i ich pedofilskie wyczyny i przeklinać komunistów do woli. Ale ty oczywiście musisz się wpierniczać tam gdzie ludzie dyskutują na tematy dla ciebie niezrozumiałe i które zrozumiałe dla ciebie nigdy nie będą boś jest umysł niereformowalny, żadne rzeczowe argumenty i dowody do ciebie nie przemawiają, a w dodatku żeś niezbyt bystry, o poprawnej polszczyźnie nie wspominając.
                      • the-only-bodzio Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory 09.01.11, 18:48
                        Kogo tu zaliczasz do ludzi, kwasi mordę i tych pod tymi ciąglymi nikami ,ewa, marian inne.Oczywiście ciebie też .Przecież tu normalni nie zaglądają .Jeszcze nie widziałem byś pod tym ip. i ja coś napisał mądrego.I toczył jakąś rozmowę,poza tematami kieckowymi ,co cię tak racują.Kochasz inaczej twoja sprawa , ale nie rycz tego na całe gardło.
                        • Gość: ja Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 19:01
                          Pozwól, że odpowiem Ci pewnym starym dowcipem, lekko przerobionym i nijako pasującym do Ciebie:)

Ksiądz proboszcz wyjechał na wakacje. Zastępować go miał nowy wikariusz który po raz pierwszy przeprowadzić miał spowiedź.Proboszcz dał mu listę przychodzących osób i zaznaczył ze zawsze wyznają te same grzechy więc na liście ma napisane pokuty które ma zadac.Spowiedź szła sprawnie aż do momentu w którym skończyła się lista,a została jeszcze jedna kobieta, której nie było na liście.Wyznała swoje grzechy i dodała "zrobiłam mężowi loda". Zdezorientowany ksiądz, nie wiedząc jaką pokutę zadać grzesznicy opuścił na chwile konfesjonał by to sprawdzić w księdze, która znajdowała się na plebanii. Po drodze spotkał jednego starego, zasłużonego parafianina, o imieniu BODZIO (mówili też na niego Marian). Pyta się więc go:
                          -co ksiądz proboszcz dawał za loda?
                          a BODZIO (Marian) na to
                          -nie wiem jak innym ale mnie dawał po snickersie

I tyle na Twój temat:)
                    • Gość: mamzdanie Re: qwasi ty jesteś nieuleczalnie chory IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.11, 21:52
                      gowno wiesz o wierze a, nawet nie znasz definicji slowa wiara wiec sie nie wypowiadaj
        • Gość: sokłó Re: panie radny Wrona !!! IP: *.bb.online.no 07.01.11, 21:28
          za wrone powinni karać podwójnie
      • Gość: tim Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 12:49
        bo brzydactwa z po n\myślą nad tym jak tu komuś przywalić,banda
      • Gość: Krzysiek Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.net.stream.pl 08.01.11, 19:10
        NA Rakowie wisi Przewodniczący tejże dzielnicy PO, Pani Radna z PO wisi dosłownie wszędzie , następny tym razem niespełniony radny, również z PO też okupuje kilkanaście słupów, Radna z PIS też wisi ,radny z SLD z zielonym plakatem wisi dość często. Ludzie tak słabej Rady Miasta nigdy jeszcze nie mieliśmy Wam szcz... z nie politykę uprawiać..........
    • Gość: gawron Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 12:40
      Tak, tak, "wrony" wiszą na latarniach. Na Placu Bieganskiego można zobaczyc dwie.
      • Gość: znamienne Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 17:19
        Wrona wisi na latarniach. Prorok jakiś czy co?
        • quasi-modo Re: Panie Radny Wrona ! 09.01.11, 10:24
          wrona to nie prorok . On miał tylko sny prorocze . Ale teraz i na zawsze tylko pozostają mu marzenia . Właśnie słusznie ktoś podkreślił , że jego wizerunki wiszą na latarniach i to dość wysoko . Celowo tak były umieszczane aby uniemożliwić masowe zdzieranie . Ku mojemu zadowoleniu został jedynie podrzędnym radnym .
          • Gość: ddd Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 18:21
            ale wrona ptasi łeb próbuje podnosić,zwierzątko bez honoru
    • Gość: kolo Re: Panie Radny Wrona ! IP: *.146.255.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.01.11, 23:06
      powiem krótko ten guasi-modo to jakiś chorobliwy przypadek jakby zupełnie bez mózgu
      • quasi-modo Re: Panie Radny Wrona ! 10.01.11, 10:32
        Nie jestem niczyim poddanym . Berecika z antenką nie noszę , kiece na mnie wpływu nie mają . Jeśli to moja choroba to cieszę się i życzę zdrowia tym zaagitowanym .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka