nikonowiec1 28.01.11, 16:52 Poszuję dobrego stolarza, takiego co zna sie na swoim fachu i potrafi z drewna coś zrobić. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Dobry stolarz IP: *.rev.masterkom.pl 28.01.11, 22:43 Jaka jest definicja dobrego stolarza i co miałby zrobić dla Ciebie z tego drewna?? Odpowiedz Link Zgłoś
lonka102 Re: Dobry stolarz 31.01.15, 10:56 Witam!Poszukuje stolarza,ktory zrobi dla mnie okna na wymiar do wiejskiego domu.Nie interesuja mnie producenci okien tylko prawdziwu stolarz.Dzieki za wszelkie informacje,bo mam wrarzenie,ze tacy stolarze juz nie istnieja.Pozdrawiam ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Dobry stolarz IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 23:41 Witam. Jeśli chodzi Ci o zrobienie mebli to napisz bo znam naprawdę dobrego stolarza i mogę Ci dać na niego namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry stolarz IP: *.apus-net.pl 29.01.11, 10:30 pod ręką mam dobrego stolarza :) a co to miałoby być? Odpowiedz Link Zgłoś
yaro126 Re: Dobry stolarz 10.04.13, 12:03 Polecam Pana Stefana Strąga. Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia z drewna. Robił dla mnie kuchnię i komodę. Jakość jak z fabryki, tylko materiały lepsze:) Pozdrawiam, a tu strona Pana Stefana: www.stolarzstefan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 18:17 A ja polecam Pana Jana Dederko, jest naprawdę fachowcem, człowiek wie co robi, zawsze doradzi i wykonuje swoją robotę najlepiej jak się da. Tu są na niego namiary www.stolarstwodederko.bigduo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
r3montowiec Re: Dobry stolarz 04.05.14, 19:14 Ja zaś polecam Pana Krzysztofa Dymka w domu który remontowałem wykonywał schody i altanę ogrodową. Mogę powiedzieć że to solidny fachowiec jego strona Schody czętochowa Stolarz Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna54 Re: Dobry stolarz 23.01.17, 18:27 Dzień dobry. Polecam stolarza p. Mirosława Woldan (Zakład Produkcji Wyrobów z Drewna, Zawada k/Częstochowy). Sprawdzony, wiele lat doświadczenia, podejmuje się naprawdę różnych wyzwań :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilacz Re: Dobry stolarz 03.08.18, 10:22 Polecam pana Krzysztofa z Wrzosowej. Solidny i niedrogi. stolarz-czestochowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś