Dodaj do ulubionych

Dobry stolarz

28.01.11, 16:52
Poszuję dobrego stolarza, takiego co zna sie na swoim fachu i potrafi z drewna coś zrobić. Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Dobry stolarz IP: *.rev.masterkom.pl 28.01.11, 22:43
      Jaka jest definicja dobrego stolarza i co miałby zrobić dla Ciebie z tego drewna??
      • lonka102 Re: Dobry stolarz 31.01.15, 10:56
        Witam!Poszukuje stolarza,ktory zrobi dla mnie okna na wymiar do wiejskiego domu.Nie interesuja mnie producenci okien tylko prawdziwu stolarz.Dzieki za wszelkie informacje,bo mam wrarzenie,ze tacy stolarze juz nie istnieja.Pozdrawiam ilona
    • Gość: Robert Re: Dobry stolarz IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 23:41
      Witam. Jeśli chodzi Ci o zrobienie mebli to napisz bo znam naprawdę dobrego stolarza i mogę Ci dać na niego namiary.
      • Gość: gość Re: Dobry stolarz IP: *.apus-net.pl 29.01.11, 10:30
        pod ręką mam dobrego stolarza :) a co to miałoby być?
    • yaro126 Re: Dobry stolarz 10.04.13, 12:03
      Polecam Pana Stefana Strąga. Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia z drewna. Robił dla mnie kuchnię i komodę. Jakość jak z fabryki, tylko materiały lepsze:) Pozdrawiam, a tu strona Pana Stefana: www.stolarzstefan.pl
    • Gość: gość Re: Dobry stolarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 18:17
      A ja polecam Pana Jana Dederko, jest naprawdę fachowcem, człowiek wie co robi, zawsze doradzi i wykonuje swoją robotę najlepiej jak się da. Tu są na niego namiary www.stolarstwodederko.bigduo.pl/
      • r3montowiec Re: Dobry stolarz 04.05.14, 19:14
        Ja zaś polecam Pana Krzysztofa Dymka
        w domu który remontowałem wykonywał schody i altanę ogrodową.
        Mogę powiedzieć że to solidny fachowiec
        jego strona Schody czętochowa Stolarz
    • cytryna54 Re: Dobry stolarz 23.01.17, 18:27
      Dzień dobry. Polecam stolarza p. Mirosława Woldan (Zakład Produkcji Wyrobów z Drewna, Zawada k/Częstochowy). Sprawdzony, wiele lat doświadczenia, podejmuje się naprawdę różnych wyzwań :)
    • lilacz Re: Dobry stolarz 03.08.18, 10:22
      Polecam pana Krzysztofa z Wrzosowej. Solidny i niedrogi.
      stolarz-czestochowa.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka